Άρχισαν οι εγγραφές για τις παιδικές κατασκηνώσεις του δήμου Αθηναίων

 εγγραφές για τις παιδικές κατασκηνώσεις του δήμου Αθηναίων
Άρχισαν οι εγγραφές για τις παιδικές κατασκηνώσεις του δήμου Αθηναίων

Με ένα πλούσιο πρόγραμμα δράσεων, αθλητικών δραστηριοτήτων, ψυχαγωγικών προγραμμάτων και εργαστηρίων για δεξιότητες ξεκινά στις 25 Ιουνίου και ολοκληρώνεται στις 12 Αυγούστου, το


.

κατασκηνωτικό πρόγραμμα του δήμου Αθηναίων για παιδιά ηλικίας 6 έως 15 ετών, στις Παιδικές Εξοχές του δήμου Αθηναίων.




Η προθεσμία εγγραφών ολοκληρώνεται την Παρασκευή 1η Ιουνίου. Δικαιούχοι για δωρεάν συμμετοχή είναι κατά προτεραιότητα τα παιδιά δημοτών, κατοίκων και δημοτικών υπαλλήλων του δήμου Αθηναίων.


Οι Παιδικές Εξοχές του δήμου Αθηναίων βρίσκονται στον Άγιο Αντρέα Αττικής, σε μια πευκόφυτη έκταση 180 στρεμμάτων, σε απόσταση 30 χλμ. από το κέντρο της Αθήνας, όπου συνδυάζεται το βουνό με τη θάλασσα.


Δυνατότητα φιλοξενίας με ειδικά προγράμματα και δράσεις Α.Μ.Ε.Α. κατά τη χρονική περίοδο από την Τρίτη 14 Αυγούστου έως την Πέμπτη 23 Αυγούστου.


Στις Παιδικές Εξοχές του δήμου Αθηναίων παρέχεται επίσης πρόγραμμα φιλοξενίας 850 ατόμων τρίτης ηλικίας κατά τη χρονική περίοδο από τις 26 Αυγούστου έως τις 18 Σεπτεμβρίου. Οι φιλοξενούμενοί μας έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα και να απολαύσουν ποικίλες ψυχαγωγικές εκδηλώσεις.


Το πρόγραμμα για τα παιδιά χωρίζεται σε τρεις κατασκηνωτικές περιόδους, διάρκειας δύο εβδομάδων η κάθε μία, με δυνατότητα φιλοξενίας 1.000 παιδιών ανά περίοδο. Στις δύο πρώτες κατασκηνωτικές περιόδους φιλοξενούνται παιδιά ηλικίας από 6 έως 12 ετών και στην τρίτη κατασκηνωτική περίοδο έφηβοι ηλικίας 13 έως 15 ετών.

Διαβάστε Επίσης  Φτιάχνουμε αρωματικό σαπούνι με μπαχαρικά


.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *