5 + 1 μυστικά για να «απογειώσεις» τον σύντροφο σου στο κρεβάτι

5 + 1 μυστικά για να «απογειώσεις» τον σύντροφο σου στο κρεβάτι
5 + 1 μυστικά για να «απογειώσεις» τον σύντροφο σου στο κρεβάτι

Δεκάδες, ενδεχομένως και χιλιάδες, είναι οι έρευνες γύρω από το σεξ που καθημερινά βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Πάντα ωστόσο ενδιαφέρει μια γυναίκα να βρίσκει μυστικά tips ώστε να «απογειώνει» τον συντροφο της στο κρεβάτι. Πάρτε μια γεύση παρακάτω.


.






1. Πάρε τον έλεγχο συχνά. 


Ο άντρας στο σεξ θεωρείται πάντα ο κυρίαρχος. Το να αλλάξεις αυτή την αντίληψη στις συνευρέσεις σας είναι ένας υπέροχος (και για τους δύο) τρόπος να τον κάνεις να σε θέλει ακόμα περισσότερο εκείνη τη στιγμή. Νιώθει πως τον ποθείς και θες να τον ικανοποιήσεις. 


2. Οι άντρες θέλουν προκαταρκτικά


Ή καλύτερα δε ξέρουν ότι τα θέλουν μέχρι να τους τα δώσεις. Τα προκαταρκτικά δεν έχουν μόνο στόχο να προετοιμάσουν το σώμα σου για τον οργασμό, αλλά για να εντείνουν τη δική του ανυπομονησία για τη διείσδυση. Χάρισε του αυτή την εμπειρία!


3. Μίλα του βρώμικα


Η πιο σέξι τεχνική στο σεξ είναι ο ενθουσιασμός και η έκφρασή του. Γίνε περιγραφική γιατί αυτή είναι η μισή απόλαυση.


1. Μη φρικάρεις αν εκείνος δεν ολοκληρώσει


Υπάρχουν πολλοί λόγοι που εκείνος δεν θα ολοκληρώσει σε κάποιες από τις επαφές σας. Δε σημαίνει πως εσύ κάνεις κάτι λάθος ή δεν είσαι σέξι. Μην το κάνεις θέμα και μη χαλάς τη στιγμή με παράπονα.


5. Μην κάνεις πράγματα που δεν σε ενθουσιάζουν


Σε κάθε σεξουαλική επαφή οι λέξεις πρέπει, θέλει εκείνος είναι απαγορευτικές. Αν το κάνεις γιατί αρέσει μόνο σε εκείνον θα φανεί η “αγγαρεία” που κάνεις όσο καλή και αν είσαι. Αν δεν το απολαμβάνεις εσύ δε θα το απολαύσει και εκείνος.


+ 1. Μην ξεχνάς τον ρομαντισμό. 


Αυτό είναι ακόμη μια λανθασμένη εντύπωση για τους άντρες στο σεξ. Και οι άντρες απελευθερώνονται με τον ρομαντισμό και τα συναισθήματα που τους προκαλείς κατά τη στιγμή του σεξ. Πόνταρε σε αυτό και μη φοβάσαι να εκφραστείς συναισθηματικά με λέξεις και πράξεις.

Διαβάστε Επίσης  H δύναμή σου λέγεται προσευχή!


.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *