Τσιμιτσέλης και Γερονικολού ετοιμάζονται να υποδυθούν το ζευγάρι σε ταινία!

Τσιμιτσέλης και Γερονικολού ετοιμάζονται να υποδυθούν το ζευγάρι σε ταινία!
Τσιμιτσέλης και Γερονικολού ετοιμάζονται να υποδυθούν το ζευγάρι σε ταινία!

Τις τελευταίες εβδοµάδες όλο και πληθαίνουν οι φωτογραφίες από κοινές εµφανίσεις της Κατερίνας Γερονικολού και του Γιάννη Τσιμιτσέλη.


.





Σύµφωνα µε πληροφορίες της Real οι δύο ηθοποιοί περνούν χρόνο µαζί, ενώ παράλληλα προετοιµάζονται για µία ακόµη επαγγελµατική συνεργασία που αφορά τo σίκουελ της ταινίας «Bachelor». 



Αξίζει, µάλιστα, να σηµειωθεί ότι το σενάριο της ταινίας τούς θέλει ζευγάρι που ενώνεται µε τα δεσµά του γάµου. Τα γυρίσµατα για το «Bachelor 2» αναµένεται να ξεκινήσουν µέσα στον Ιούνιο. 





Οι πρώτες συναντήσεις της παραγωγής µε το καστ των ηθοποιών πραγµατοποιήθηκαν λίγες ηµέρες πριν από το Πάσχα την ίδια χρονική στιγµή που φούντωναν οι φήµες ότι η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιµιτσέλης είναι µαζί. 


Οι δυο τους ωστόσο είναι απολύτως διακριτικοί και κρατούν απόσταση ασφαλείας, χωρίς να επιβεβαιώνουν αλλά ούτε και να διαψεύδουν τις φήµες. Πριν από λίγες ηµέρες, η Κατερίνα αποφάσισε να ανεβάσει µια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασµό στο Instagram, εντελώς διαφορετική από τις µέχρι τώρα αναρτήσεις της, οι οποίες έχουν άµεση σχέση µε τις καλλιτεχνικές της δραστηριότητες. 


Συγκεκριµένα, ανάµεσα σε στιγµιότυπα από τα γυρίσµατα του τηλεοπτικού σίριαλ, ανήρτησε σε Instastories δύο ζευγάρια παντόφλες, ένα αντρικό και ένα γυναικείο, γράφοντας ως λεζάντα «Mr and Μrs» και πυροδοτώντας για ακόµη µία φορά τους ψιθύρους που θέλουν τους δύο ηθοποιούς να προχωρούν τη σχέση τους. 


Για την ώρα, πάντως, η Κατερίνα Γερονικολού έκλεισε να πρωταγωνιστήσει στα «Χτυποκάρδια στο θρανίο» που θα ανεβάσει ο Λάκης Λαζόπουλος στο θέατρο «Ηβη» µε τις Θεατρικές Σκηνές, ενώ ο Γιάννης Τσιµιτσέλης κάνει πρόβες για το «Μακρυκωσταίοι και Κοντογιώργηδες» και ετοιµάζει δική του παραγωγή στο θέατρο «Γκλόρια».

Διαβάστε Επίσης  Συγκλονίζει ο Χρήστος Χολίδης: «Ο πατέρας μου έχασε τα νεφρά του από κορωνοϊό»


.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *