Πρόσφερε 10.000 ευρώ στον τηλεμαραθώνιο για το «Σπίτι του Ηθοποιού» κι έπειτα έγινε… Λούης!

Πρόσφερε 10.000 ευρώ στον τηλεμαραθώνιο για το «Σπίτι του Ηθοποιού» κι έπειτα έγινε... Λούης!
Πρόσφερε 10.000 ευρώ στον τηλεμαραθώνιο για το «Σπίτι του Ηθοποιού» κι έπειτα έγινε… Λούης!

Πρόσφερε 10.000 ευρώ στον τηλεμαραθώνιο για το «Σπίτι του Ηθοποιού» που διοργανώθηκε την Τρίτη 27 Μαρτίου 2018 μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ2 κι έπειτα έγινε… Λούης χωρίς να δώσει τα χρήματα!


Ενας υποτιθέμενος χουβαρντάς εξαπάτησε με τη δήθεν προσφορά του τους ιθύνοντες του κοινωφελούς ιδρύματος. Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει στην «Espresso» η ιδρύτρια του Άννα Φόνσου, πρόκειται για έναν άντρα που συστήθηκε ως δημοσιογράφος και παραγωγός σε γνωστό ξένο κανάλι, το οποίο έχει ανταποκριτές και στην Ελλάδα, και κατά τη διάρκεια του τηλεμαραθωνίου έκανε τη συγκεκριμένη προσφορά.





«Βγήκε ένας και μας λέει ότι προσφέρει αυτό το καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό και μάλιστα ανακοίνωσα στον αέρα και το όνομά του. Δυστυχώς, από την επόμενη μέρα που τον αναζητήσαμε για να δούμε πότε θα γίνει η κατάθεση των χρημάτων μέχρι σήμερα είναι εξαφανισμένος», δήλωσε η Αννα Φόνσου.
«Συγκεκριμένα, σε ένα από τα δύο τηλέφωνα που μας έδωσε βγήκε κάποια στιγμή μια γυναίκα, η οποία μας διαβεβαίωσε ότι θα κατατεθούν οι 10.000 ευρώ. Αυτό όμως δεν έγινε κι ύστερα από πολλά ακόμη τηλεφωνήματα που κάναμε -στα οποία τις περισσότερες φορές δεν απαντούσε κανείς- βγήκε πάλι η συγκεκριμένη άγνωστη κυρία και μας έδωσε έναν αριθμό κατάθεσης των χρημάτων, που όμως ήταν ψεύτικος τελικά» πρόσθεσε η ηθοποιός


«Δεν είναι ό,τι καλύτερο να κοροϊδεύεις το “Σπίτι του Ηθοποιού”! Θα μπορούσε να μου πει ότι τελικά δεν μπορεί να δώσει τα χρήματα και να βρει μια δικαιολογία. Τότε μπορεί και να τον καταλάβαινα, παρότι μας κορόιδεψε για να κάνει προφανώς το… κομμάτι του στην τηλεόραση. Δεν συγχωρώ όμως το γεγονός ότι ασύστολα συνέχισε να μας ταλαιπωρεί κάνοντάς μας να τον ψάχνουμε, για να μας πει τελικά, μέσω συνεργάτιδάς του, ότι τάχα έκανε την κατάθεση των χρημάτων. Ντροπή του!» κατέληξε η κυρία Φόνσου.

Διαβάστε Επίσης  Οι όρκοι των πολεμιστών στην αρχαία Ελλάδα

.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *