Ο φόβος κι η ντροπή οδήγησαν στην παιδοκτονία

παιδοκτονία
Ο φόβος κι η ντροπή οδήγησαν στην παιδοκτονία

Τα μυστικά και ψέματα που κράτησαν κρυφή μία εγκυμοσύνη και οδήγησαν την 22χρονη σπουδάστρια


.

στην παιδοκτονία, καταγράφονται στην πολυσέλιδη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την υπόθεση του βρέφους που βρέθηκε νεκρό, στον ακάλυπτο πολυκατοικίας, στη Νέα Σμύρνη.


Η 22χρονη σπουδάστρια η οποία εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο «Αλεξάνδρα» , όσο περνούν οι ώρες, αρχίζει να αντιλαμβάνεται το κακό που έχει συμβεί στο μωρό που η ίδια, όπως λέει, ήθελε να φέρει στον κόσμο. Κι ας μην το ήθελε ο φίλος της ο οποίος της έκλεισε το τηλέφωνο μόλις του είπε για την εγκυμοσύνη της.



Η νεαρή κοπέλα, σοκαρισμένη ακόμη και σήμερα, προσπαθεί να καταλάβει πως έφτασε στην πράξη της. Παντού όμως φαίνεται να υπάρχει μία μαύρη σκιά για την 22χρονη η οποία όλους αυτούς μήνες κράτησε μυστική την εγκυμοσύνη της ακόμη κι από τη μητέρα της, μέχρι τη στιγμή που βρέθηκε νεκρό το βρέφος που μόλις είχε φέρει στη ζωή, την περασμένη Παρασκευή.


Η ​22χρονη κοπέλα μονολογεί συνέχεια πως δεν ήθελε να κάνει κακό στο μωρό, δηλώνει μετανιωμένη για ότι έγινε και επαναλαμβάνει ότι ήθελε πολύ το μωρό τηςΥπό τη στενή παρακολούθηση ψυχιάτρων, η 22χρονη κοπέλα μονολογεί συνέχεια πως δεν ήθελε να κάνει κακό στο μωρό το οποίο, σύμφωνα με τη δικογραφία, βρέθηκε πάνω σε δίχτυ, στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας που διαμένει με τη μητέρα της.


Δηλώνει μετανιωμένη για ό,τι έκανε και επαναλαμβάνει μόνο πως εκείνη ήθελε πολύ το μωρό της.


Ο φόβος όμως και η ντροπή φαίνεται πως «στοίχειωσαν» όλους αυτούς μήνες την 22χρονη σπουδάστρια η οποία έζησε μόνη της έναν Γολγοθά. Μόνη της άλλωστε έφερε στον κόσμο το μωρό της, μέσα στην τουαλέτα του σπιτιού της, τρομοκρατημένη και πανικόβλητη. «Πανικοβλήθηκα όταν γύρισε η μητέρα μου στο σπίτι. Ντρεπόμουν και φοβόμουν όπως κάνω και τώρα. Δεν ξέρω τι να πω για αυτό που συνέβη , εκείνη τη στιγμή τα έχασα» είπε η ίδια προανακριτικά, στους αστυνομικούς


Η νεαρή κοπέλα, η οποία νοσηλεύεται φρουρούμενη, αύριο καλείται να δώσει εξηγήσεις στην 15η τακτική ανακρίτρια καθώς είναι κατηγορούμενη για το κακούργημα της παιδοκτονίας. 





Η μαρτυρία της 22χρονης


Η ίδια φέρεται σοκαρισμένη και δηλώνει μετανιωμένη ενώ στην προανακριτική της απολογία ξετυλίγει το κουβάρι των γεγονότων που την οδήγησαν στην μοιραία πράξη την περασμένη Παρασκευή.

Διαβάστε Επίσης  Ο Άγιος Νικόλαος που νήστευε απο βρέφος

Όπως είπε η 22χρονη ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος τον περασμένο Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο όταν έκανε τεστ εγκυμοσύνης το οποίο βγήκε θετικό. «Αποφάσισα να το πω στον φίλο μου. Τον πήρα τηλέφωνο και όταν του το είπα, μου έκλεισε το τηλέφωνο. Τον ξαναπήρα κι άλλες φορές αλλά δε μου το σήκωσε…» είπε συμπληρώνοντας πως τότε ήταν που πήρε την απόφαση να κρατήσει το παιδί. «Ήθελα να κρατήσω το παιδί και δεν ήθελα να κάνω έκτρωση και να το σκοτώσω. Σκέφτηκα λοιπόν να το κρατήσω μυστικό μέχρι την ημέρα που θα γεννήσω. Σκεφτόμουν να γεννήσω σε κάποιο δημόσιο νοσοκομείο. Επειδή δεν είχα λεφτά να πάω σε γιατρό , υπολόγιζα μόνη μου τους μήνες και πίστευα ότι θα γεννήσω το Μάιο. Από τη μητέρα μου κατάφερα να το κρύψω γιατί δεν είχα φουσκώσει πολύ και άρχισα να φοράω πιο φαρδιά ρούχα. Άλλωστε ποτέ μου δεν ήμουν αδύνατη οπότε και τα κιλά που πήρα δεν μου φαίνονταν τόσο» εξήγησε.





​Το νεαρό κορίτσι γέννησε μέσα στην μπανιέρα του και όπως λέει πανικοβλήθηκε όταν άκουσε τη μητέρα της να επιστρέφει στο σπίτιΑναφερόμενη στο πρωινό της περασμένης Παρασκευής η 22χρονη ισχυρίστηκε πως ξεκίνησε να πάει στη Σχολή της αλλά την έπιασαν οι πόνοι στο δρόμο με αποτέλεσμα να επιστρέψει στο σπίτι της. «Ξύπνησα κανονικά το πρωί για να πάω στη Σχολή. Η μητέρα μου είχε φύγει από το σπίτι νωρίτερα όπως κάνει κάθε μέρα. Εγώ έφυγα περίπου στις 8.30 π.μ. Στο δρόμο για τη Σχολή άρχισα να μην αισθάνομαι καλά, ενώ ξεκίνησε να με πονάει και η κοιλιά μου. Γύρισα, λοιπόν, σπίτι για να ξαπλώσω. Επειδή, όμως, άρχισα να πονάω όλο και πιο συχνά, περίπου κάθε πέντε λεπτά δηλαδή , κατάλαβα πως ήρθε η ώρα να γεννήσω. Δεν είχα, όμως, χρήματα για να πάω στο νοσοκομείο…». Το νεαρό κορίτσι γέννησε μέσα στην μπανιέρα του και όπως λέει πανικοβλήθηκε όταν άκουσε τη μητέρα της να επιστρέφει στο σπίτι.


Η μητέρα της 22χρονης στην κατάθεση της ζητάει συγγνώμη εκ μέρους της κόρης της. «Δεν το χωράει ο νους αυτό που έγινε. Δεν μπόρεσα ούτε καν να της δώσω μια συμβουλή σα μάνα πριν γίνει ότι έγινε. Αυτό που έγινε είναι κάτι τραγικό. Θέλω να ζητήσω συγνώμη εκ μέρους της κόρης μου. Μακάρι να μπορούσα να τα είχα αποτρέψει όλα αυτά. Δεν ξέρω τι άλλο να σας πω» αναφέρει. 


Τραγική ειρωνεία είναι πως το μωρό βρέθηκε, την επομένη από τη μητέρα της 22χρονης και μία ακόμη ένοικο της πολυκατοικίας. Στη δικογραφία συμπεριλαμβάνεται η μαρτυρία της γειτόνισσας που βρήκε το μωρό πεσμένο πάνω στο δίχτυ- τέντα στο ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας. Όπως περιγράφει πήγε να ποτίσει τα φυτά και τότε είδε «ότι πάνω στο δίχτυ υπήρχε κάτι που στην αρχή μου φάνηκε σαν κούκλα». «Δεν ήμουν σίγουρη όμως αν ήταν κούκλα ή μωρό» αναφέρει η γυναίκα η οποία ζήτησε την βοήθεια της μητέρας της 22χρονης. «Χτύπησα στη γειτόνισσα για να βγούμε στον ακάλυπτο από το δικό της σπίτι. Όμως, ούτε αυτή κατάλαβε αν αυτό στο δίχτυ ήταν άνθρωπος ή κούκλα» κατέθεσε στους αστυνομικούς.

Διαβάστε Επίσης  Νηστίσιμη συνταγή: Σαλιγκάρια γιαχνί μια συνταγή του μοναχού Επιφάνιου


.

Λίγο αργότερα ,η αστυνομία έφτασε στην πολυκατοικία της Νέας Σμύρνης με έναν από τους αστυνομικούς να κατεβάζει το νεκρό μωρό από το δίχτυ για να το παραλάβει το ΕΚΑΒ. «Πήρα μια σκάλα και ένα ψαλίδι από το διαμέρισμα και πήγα στο σημείο. Οι γείτονες μου έδωσαν κι ένα σεντόνι για να τυλίξω το μωρό» περιέγραψε.
πηγη:zougla.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *