Η Μυριέλλα Κουρεντή μιλά πρώτη φορά για τον σύντροφό της που έφυγε από τη ζωή

Μυριέλλα Κουρεντή
Μυριέλλα Κουρεντή 

Η Μυριέλλα Κουρεντή αποκάλυψε σε δηλώσεις της ότι το 2010 πέρασε δύσκολες στιγμές όταν έχασε τον σύντροφό της, με τον οποίο είχαν επτά χρόνια σχέση.

Η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξη της στο περιοδικό «Λοιπόν» αποκάλυψε τον λόγο που την έκανε να δημοσιοποιήσει την προσωπική της ιστορία και για πρώτη φορά, μίλησε για την επτάχρονη σχέση της με τον Πέτρο που έχασε και του οποίου το αρχικό γράμμα έχει κάνει τατουάζ.


.

«Δεν το σκέφτηκα, δεν έγινε εσκεμμένα. Απάντησα σε μια ερώτηση για το τι είναι αυτό το τατουάζ στο χέρι μου. Ο χαμός και ο θάνατος είναι κάτι που αφορά όλους. Καλό είναι να θυμόμαστε τι μας ρίχνει, τι μας έχει φτάσει στον πάτο και όταν ξανασηκωνόμαστε, να είμαστε πιο δυνατοί και αποφασισμένοι», είπε η ηθοποιός και συνέχισε: «Δεν δέχτηκα ποτέ ξανά τόσο μεγάλο πόνο στη ζωή μου, σίγουρα. Ήταν ο πρώτος μεγάλος χαμός που έζησα, ήταν απρόβλεπτο, κανείς δεν το περίμενε. Έγινε το 2010. Είμαι μια χαρά τώρα, έχουν περάσει 8 χρόνια δημιουργικά. Έψαξα πολλά που αφορούσαν τον εαυτό μου. Αναθεώρησα πολλά πράγματα και μου δόθηκε η ευκαιρία να ανακαλύψω τη δραματική, σκοτεινή, μελαγχολική μου πλευρά. Μέχρι τότε ήμουν ένα παιδί πάρα πολύ χαρούμενο, ήμουν σ’ ένα δικό μου κόσμο. Η απώλεια αυτή με γείωσε, μ’ έκανε να γίνω και καλύτερη καλλιτέχνιδα, λόγω της εμπειρίας που έζησα. Πίστεψα περισσότερο στον εαυτό μου όταν βγήκα από αυτή τη διαδικασία».


Και κατέληξε λέγοντας: «Με βοήθησε πάρα πολύ η οικογένειά μου. Μετά από καιρό πήγα να μιλήσω μ’ έναν ψυχίατρο-ψυχαναλυτή, κάναμε ψυχοθεραπεία και μου έκανε πάρα πολύ καλό. Ακόμα και να μην είχε συμβεί αυτό, η ζωή μου θα με είχε βγάλει στο δρόμο της ψυχοθεραπείας, γιατί βοηθάει».

Διαβάστε Επίσης  Νέα Σελήνη σήμερα στον Ταύρο - Προβλέψεις για τα ζώδια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *