Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του φοιτητή στην Κάλυμνο

Νικόλας Χατζηπαύλου-Δολοφονία δείχνουν τα νέα στοιχεία

Νέα φωτογραφία ντοκουμέντο για τον θάνατο του φοιτητή Νικόλα Χατζηπαύλου ήρθε στο φως της δημοσιότητας και δείχνει ίχνη ρόδας στην πλάτη
. Οι δικοί του άνθρωποι δηλώνουν στο Star σοκαρισμένοι από το νέο στοιχείο το οποίο, όπως ισχυρίζονται, αποδεικνύει ότι είναι καθαρή δολοφονία.


Η θεία και νονά του φοιτητή Νικόλα Χατζηπαύλου κοιτά έκπληκτη τη φωτογραφία με τη σωρό του παιδιού όπως βρέθηκε στο βράχο στην Κάλυμνο. Στην πλάτη υπάρχουν μαύρα σημάδια, πιθανότατα από ρόδα.




«Υπάρχουν βαλτές, σκόπιμες καθυστερήσεις», καταγγέλει ο πατέρας του άτυχου φοιτητή.

Διαβάστε Επίσης  Αν κάνεις κομποσκοίνι μπορείς να σώσεις ακόμη και τους κολασμένους

Δολοφονία δείχνουν τα νέα στοιχεία



Η νέα φωτογραφία με τα ίχνη ρόδας είναι ένα επιπλέον ισχυρό στοιχείο που δείχνει, όπως λένε οι δικοί του άνθρωποι, ότι ο φοιτητής δολοφονήθηκε. Έχουν ήδη στα χέρια τους τη φωτογραφία με το περιμετρικό σημάδι στον καρπό του δεξιού χεριού του που δείχνει δέσιμο αλλά και μια ιατροδικαστική έκθεση που κάνει λόγο για βίαιο και ασφυκτικό θάνατο.


.

Τον μετέφεραν στο σημείο που βρέθηκε νεκρός με επαγγελματικό τρόπο


«Δεν ήταν εκεί το παιδί, αν ήταν εκεί θα το είχαμε δει, πήγαμε απλό πετρά σε πέτρα 18χλμ. Το παιδί το άφησαν κάποιοι που είχαν μάτια γύρω γύρω», λέει διασώστης.


Η δικογραφία βρίσκεται στα χέρια του εισαγγελέα εδώ και μια εβδομάδα, καθώς από το αστυνομικό τμήμα Καλύμνου έχουν ολοκληρωθεί οι έρευνες .


Πηγή: Star

Διαβάστε Επίσης  Θα συνεχιστεί και το 2023 να "καίει" τα νοικοκυριά η ακρίβεια στο ράφι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *