Το τατουάζ: Η Βέρα λέει στον Θεοχάρη ότι είναι μαζί με τον Νικόλα

«Το τατουάζ»

«Το τατουάζ»

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Το τατουάζ», ο Στέφανος αποκαλύπτει στην Όλγα ότι έχει ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Σάκη.

Ο Νικόλας αλλάζει εντελώς τη στάση του απέναντι στη Βέρα, με σκοπό να την ιντριγκάρει να πάει μαζί του στο Μπουένος Άιρες! Ο Αλέξανδρος και η Μαρίνα πάνε βόλτα με τη βάρκα του Παύλου και περνάνε χρόνο μόνοι τους. 




Η Βέρα λέει ευθέως στον Θεοχάρη ότι είναι μαζί με τον Νικόλα. Ο Ορφέας ψάχνει τα πράγματα της ψυχιάτρου του και ανακαλύπτει κάτι που τον κάνει έξαλλο μαζί της! 






Η Άννα «ψαρεύει» τον Τόνυ και τον αναγκάζει να της πει με ποια είχε ερωτική σχέση! Ο Στέφανος δέχεται μια επίσκεψη έκπληξη στα Μετέωρα που τον βρίσκει εντελώς απροετοίμαστο.

Διαβάστε Επίσης  Κατανάλωση αυγών και αύξηση της χοληστερίνης. Μύθος ή αλήθεια??


.

Ο Ορφέας ψάχνοντας το γραφείο της Τόνιας, βρίσκει τις σημειώσεις της για τον «Γενάρη». Καταλαβαίνει ότι τα συμπεράσματα της ψυχιάτρου για το προφίλ του σίριαλ κίλερ βρίσκονται πολύ κοντά στην αλήθεια και είναι ζήτημα χρόνου να τον ανακαλύψει η αστυνομία. 


Αποφασίζει να δράσει και να βγάλει απ’ τη μέση ό,τι μπορεί να αποδειχθεί επικίνδυνο γι’ αυτόν. Στο μεταξύ, ο Νικόλας συνεχίζει να «παίζει» με το μυαλό της Βέρας και την πιέζει να τον ακολουθήσει στο ταξίδι του στο Μπουένος Άιρες… 


Στα Μετέωρα, ο Ιωσήφ προσπαθεί να καταλάβει αν η σχέση του Στέφανου με τη Νικόλ έχει προχωρήσει και τα αποτελέσματα της προσπάθειας αυτής, είναι κωμικοτραγικά. Ο Στέφανος πρέπει να πάει στην Αθήνα για να βρει την Ελπίδα πριν να είναι αργά…

Διαβάστε Επίσης  Συνταγή: Αγνόπιτες με ξυνομυζήθρα και μέλι. – Θεσπέσια γεύση!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *