Επέστρεψε στη θεατρική σκηνή η Ζωζώ Σαπουντζάκη! Δείτε φωτογραφίες από την πρεμιέρα της

Επέστρεψε στη θεατρική σκηνή η Ζωζώ Σαπουντζάκη
 Ζωζώ Σαπουντζάκη

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη επέστρεψε στην θεατρική σκηνή σαν να μη πέρασε μια μέρα.


Η αγαπημένη ηθοποιός έχει καταφέρει να γίνει φίλη με το χρόνο, το απέδειξε και στην θεατρική της επιστροφή με το έργο «Αναζητώντας τον Αττίκ» που έκανε πρεμιέρα, το βράδυ της Παρασκευής, στο θέατρο Παλλάς. Με την αστείρευτη ζωντάνια της και την σκηνική της παρουσία κέρδισε το πιο θερμό χειροκρότημα του κοινού.

Διαβάστε Επίσης  Ομελέτα με μπρόκολο και σπανάκι


.



Η παράσταση αναβιώνει τη θρυλική «Μάντρα» του Αττίκ, το έπος ζωής του Κλέωνα Τριανταφύλλου και της γενιάς του! Είναι συνδεδεμένο με τη μαγεία αλλά και τον ρομαντισμό μιας άλλης εποχής. Μιας εποχής που η Ζωζώ Σαπουντζάκη ξέρει καλά.


Με προίκα τα εξαιρετικά σχόλια κοινού και κριτικής, από το πρώτο ανέβασμα στο Θέατρο Badminton το 2012, εμπλουτισμένη με νέα κείμενα και τραγούδια αλλά και νέα διανομή, η Σοφία Σπυράτου σκηνοθετεί μια χορταστική μουσικοχορευτική αναδρομή χωρίς διάθεση «ρετρό», αλλά με πολύ χιούμορ, σαρκασμό, τρυφερότητα και συγκίνηση.


Στον ανανεωμένο θίασο πρωταγωνιστούν οι: Αντώνης Καφετζόπουλος, Άκης Σακελλαρίου, Κατερίνα Παπουτσάκη, Νάντια Κοντογεώργη, Μίνως Θεοχάρης, Κωνσταντίνος Ασπιώτης, καθώς και μια μεγάλη ομάδα από ταλαντούχους ηθοποιούς, τραγουδιστές, μουσικούς. Ιδιαίτερα τιμητική η παρουσία της μοναδικής Ζωζώς Σαπουντζάκη, σε μια από τις μεγάλες στιγμές στην εντυπωσιακή της καριέρα!!!













Διαβάστε Επίσης  Αγιος Γέροντας Παΐσιος: «Ο διάβολος ποτέ δεν μπορεί να κάνει καλό!»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *