Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του;

Κωνσταντίνος Αγγελίδης

Πριν από πέντε ηµέρες ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης πήρε εξιτήριο από το Ασκληπιείο της Βούλας και
µεταφέρθηκε σε Κέντρο Αποκατάστασης των βορείων προαστίων, όπου συνεχίζει τη νοσηλεία του. Σύµφωνα µε πληροφορίες που κυκλοφόρησαν o παρουσιαστής θα χρειαστεί αρκετό χρονικό διάστηµα και µεγάλη υποµονή για να επανέλθει στην αρχική του κατάσταση.


Η οικογένειά του δηλώνει αρκετά αισιόδοξη για την πορεία της υγείας του, καθώς ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης απέδειξε ότι διαθέτει ισχυρά αποθέµατα δύναµης και αγωνίζεται γενναία για να αντιμετωπίσει τα προβλήµατα που τον ταλαιπωρούν.

Διαβάστε Επίσης  Το μήνυμα της Ζήνας Κουτσελίνη μετά την είδηση ότι κόβεται η εκπομπή της!


.



«Εµείς σήµερα κάνουµε Ανάσταση. Είναι ένα ακόµα θαύµα στη ζωή του Κωνσταντίνου. Θαύµα ήταν και ότι γλίτωσε ξηµερώµατα Χριστουγέννων, θαύµα και ότι µέσα στην Εντατική έχοντας συµπληρώσει τις 57 ηµέρες ξεπέρασε τις λοιµώξεις», τόνισε η σύζυγός του Εβελίνα Βαρσάµη, η οποία µαζί µε την αδερφή του παρουσιαστή, Αλεξάνδρα, δεν έλειψαν λεπτό από το πλευρό του όλο αυτό το διάστηµα.


Η κατάσταση της υγείας του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, σύµφωνα µε άτοµα του στενού του περιβάλλοντος, είναι ικανοποιητική και τείνει διαρκώς βελτιούµενη. Τρέφεται κανονικά, έχει σταθεί στα πόδια του, κάθεται καθιστός σε καρέκλα, ωστόσο εξαιτίας της εγκεφαλικής βλάβης που υπέστη κατά τη σύγκρουση δεν µπορεί ακόµα να περπατήσει.


Διαβάστε Επίσης  Η πρώτη κοινή φωτογραφία Λυκουρέζου-Καλογρίδη από το ταξίδι τους στη Βενετία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *