Είσαι Κριός; Σου έχουμε τα κλειδιά της επιτυχίας

Για να διεκδικήσεις την πρωτιά σε όλους τους τομείς της ζωής σου

Ανήκεις στο πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και μαζί με τους Λέοντες και τους Τοξότες συμπληρώνεις την μαγική τριάδα που αντιπροσωπεύει το στοιχείο της φωτιάς.
Εμείς εντοπίσαμε τα μυστικά της επιτυχίας σου και στα παραθέτουμε.
Αυτοπεποίθηση
Ο δυναμισμός αλλά και η σιγουριά που αποπνέεις είναι τα βασικά χαρακτηριστικά σου. Με κυβερνήτη τον πλανήτη Άρη, καταλαβαίνεις ότι μπορείς να επιβληθείς και να υπερισχύσεις όπου εσύ επιλέξεις να αφοσιωθείς.
Τόλμη
Είσαι ένας τολμηρός παίκτης, που δε διστάζει να μπει πρώτος στο πεδίο της μάχης. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου, αγνόησε την αποτυχία και πάρε το ρίσκο που θα σε βγάλει νικητή.
AdTech Ad
Ενέργεια
Ένας Κριός είναι ενεργητικός, στοχοπροσηλωμένος και τελειομανής. Δε θα μας έκανε, δηλαδή, εντύπωση, αν δεν κοιμόσουν όλο το βράδυ για να τελειώσεις εκείνο το project που έχεις αναλάβει.
Πρωτοβουλία
Όντας απίστευτα ευρηματικός, ένας Κριός ταυτίζεται με την καινοτομία και την εφεύρεση. Παίρνοντας πρωτοβουλίες και βρίσκοντας λύσεις σε καταστάσεις που απαιτείται η οξυδέρκειά του, μπορεί να λάμψει.
Αυθορμητισμός
Προς στιγμήν αναρωτήθηκες, αν αυτό είναι καλό; Κι όμως, είναι. Ο αυθορμητισμός και οι παρορμήσεις σου δε σου επιτρέπουν να αφήνεις ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες και αυτές είναι που θα σε οδηγήσουν τελικά στην επιτυχία.
Η καρμική σου αποστολή σε αυτή τη ζωή, σε συνδυασμό με αυτά τα χαρακτηριστικά, σε θέλει να διεκδικείς την πρωτιά σε όλους τους τομείς επ’ άπειρον.
Διαβάστε Επίσης  H επιστολή που ο Κολοκοτρώνης διέταξε «τσεκούρι και φωτιά στους προσκυνημένους»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *