Περιποίηση προσώπου: Τα καλύτερα tips για άντρες

Η σωστή περιποίηση προσώπου είναι υπόθεση όλων μας. Οι παρακάτω συμβουλές θα κάνουν το δέρμα σας να φαίνεται καλύτερο από ποτέ!

Όλοι θέλουμε να έχουμε καθαρό και λαμπερό δέρμα. Μας ανεβάζει την αυτοπεποίθηση, μας κάνει να αισθανόμαστε καλύτερα—και πλέον (ευτυχώς) η σωστή περιποίηση προσώπου έχει γίνει… unisex υπόθεση. Οι παρακάτω συμβουλές μπορούν να βοηθήσουν κάθε άνδρα να αισθανθεί καλύτερα από ποτέ.
Προστασία από τον ήλιο
Οι άνδρες με πιο ανοιχτόχρωμο δέρμα κινδυνεύουν περισσότερο να καούν από τον ήλιο, καθώς έχουν χαμηλότερα επίπεδα μελανίνης στην επιδερμίδα τους. Συνεπώς, είναι αναγκαίο να χρησιμοποιούν αντηλιακό στα σημεία του δέρματος που είναι εκτεθειμένα στην ακτινοβολία του ήλιου. Τα γυαλιά ηλίου και τα καπέλα είναι επίσης σημαντικά αξεσουάρ.
Τακτικός καθαρισμός
Προτού πέσετε για ύπνο κάθε βράδυ, είναι σημαντικό να καθαρίζετε καλά το πρόσωπό σας, για να απομακρύνετε όλη τη βρωμιά που έχει μαζευτεί στους πόρους κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αυτό θα προλάβει τα σπυράκια, αλλά και άλλες μολύνσεις του δέρματος, ενώ ταυτόχρονα σας ενυδατώνει. Και με την ευκαιρία…
Ενυδάτωση
Είναι πάρα πολύ σημαντικό να ενυδατώνετε το δέρμα σας καθημερινά. Χρησιμοποιήστε μια ενυδατική κρέμα, και – φυσικά – πίνετε πολύ νερό, ώστε το δέρμα σας να μην είναι ποτέ αφυδατωμένο και να προλάβετε τις εξάρσεις ακμής.
Η δύναμη της παπάγιας
Η παπάγια έχει ευεργετική επίδραση στην επιδερμίδα μας. Βοηθά στο να διατηρούμε το πρόσωπό μας λαμπερό. Απλά κόψτε μια παπάγια στη μέση και απλώστε την στο πρόσωπό σας, κάνοντας απαλό μασάζ πριν τον ύπνο.
Κάντε απολέπιση
Ίσως μια από τις σημαντικότερες συμβουλές που οι περισσότεροι παραβλέπουμε: η απολέπιση έχει τεράστια οφέλη για την επιδερμίδα μας, καθώς απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα. Βρείτε ένα προϊόν που να σας ικανοποιεί και φροντίστε να κάνετε απολέπιση τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα.
Διαβάστε Επίσης  Πώς να εφαρμόζω σωστά το ρουζ στο πρόσωπό μου;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *