Τέλειες βλεφαρίδες: 7 μυστικά που δεν θα σου πει κανείς!

Ίσως η εφαρμογή της μάσκαρα να φαντάζει κάτι απλό. Ωστόσο δεν είναι! Υπάρχουν πολλά μικρά μυστικά
τα οποία είναι ικανά να αλλάξουν ολοκληρωτικά το αποτέλεσμα εάν τα ακολουθήσεις…7 μυστικά είναι αρκετά για να αποκτήσεις τέλειες βλεφαρίδες στο λεπτό!
1. Αρχικά μη φορτώνεις το βουρτσάκι με πάρα πολύ προϊόν.


Δεν θα μπορείς να επιτύχεις διαχωρισμό, θα μπερδέψεις τις βλεφαρίδες και δε θα δείχνει ωραίο το αποτέλεσμα.


Οι περισσότερες μάσκαρα έχουν δοσομετρητή, δηλαδή όταν τη βγάζεις από το μπουκαλάκι έχεις όση ποσότητα χρειάζεσαι. Αν όμως παρατηρήσεις περισσεὐει αρκετό προϊόν, μπορείς να απομακρύνεις την περιττή ποσότητα με ένα χαρτομάντιλο.


2. Μη βάζεις και βγάζεις συχνά το βουρτσάκι από το μπουκαλάκι του. Παγιδεύεται αέρας μέσα και η μάσκαρα αλλοιώνεται με αποτέλεσμα να χαλάει ευκολότερα.


3. Μη βιάζεσαι!

Διαβάστε Επίσης  Το αεροπορικό δυστύχημα της Κοζάνης


.



4. Μη χρησιμοποιείς το ψαλιδάκι για τις βλεφαρίδες ενώ έχεις ήδη απλώσει την μάσκαρα. Υπάρχει κίνδυνος να σπάσουν-ειδικά έχεις περάσεις την μάσκαρα σε πολλές στρώσεις.


5. Δώσε ένταση στις ρίζες των βλεφαρίδων και όχι στις άκρες, αυτό θα τις κάνει να φαίνονται πραγματικά πιο πυκνές.


6. Αν κάποια μάσκαρα μυρίζει άσχημα/έχει ξεραθεί/αλλοιώθηκε η αρχική σύστασή της τότε πέταξε τη. Το βουρτσάκι μπορείς να το κρατήσεις για να το βάλεις σε κάποια άλλη πιο οικονομική μάσκαρα (αφού προηγουμένως το έχετε καθαρίσει και απολυμάνει), καθώς είναι γνωστό πως αν κάτι κάνει δουλειά τότε αυτό είναι περισσότερο το βουρτσάκι και λιγότερο το περιεχόμενο.


7. Στην περίπτωση που έχεις ευαίσθητα μάτια και επιρρεπή σε αλλεργίες ή μολύνσεις, μη ξεβάφεις τα μάτια σου ποτέ με μαντηλάκια ντεμακιγιάζ. Είναι πολύ πιθανό οι βλεφαρίδες να γίνουν αισθητά πιο κοντές.


Πηγή: Joytv.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *