Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς «Παρθένα Ζωή»

Το περιοδικό MyTv αποκαλύπτει τις εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Παρθένα Ζωή». Από την
πρώτη στιγμή που ο Παύλος γνώρισε τη Ζωή την ερωτεύτηκε παράφορα. Ο ίδιος τη διεκδίκησε από τον Μάκη και κατάφερε να την κερδίσει. Όμως, όχι για πολύ…


.



Η κοπέλα, όταν συνειδητοποίησε τον μεγάλο έρωτα που αισθάνεται για τον Άρη, αλλά και ότι όλο αυτό είναι αμοιβαίο, αποφάσισε να ξεκινήσει μαζί του μια δυνατή ερωτική σχέση! Τα εμπόδια, όμως για το ζευγάρι ήταν πολλά. 





Κάποια κατάφεραν να τα ξεπεράσουν, κάποια όμως όχι με αποτέλεσμα ο Άρης μετά τον σκληρό εκβιασμό που δέχτηκε από τον Βίκτωρα αναγκάστηκε να της ζητήσει να χωρίσουν… Ο χωρισμός αυτός ήταν οδυνηρός για τη Ζωή. Αρχικά η ίδια είναι άσχημα ψυχολογικά και στη συνέχεια όλη αυτή η κατάσταση της προκαλεί νεύρα και ένταση απέναντι στον Άρη. 


Στο μεταξύ, μια μέρα ο Παύλος αποφασίζει πως ήρθε η κατάλληλη στιγμή για να ρισκάρει καινά ζητήσει από τη Ζωή να τον παντρευτεί. Προς μεγάλη του έκπληξη, εκείνη δέχεται! 


Από την άλλη, ο Μάρκος και η Σοφία ζουν τον ερωτά τους, γεγονός που ενοχλεί τη Σάρα, π οποία ψάχνει τρόπο για να τους πονέσει. Ώρες μετά, ο Παύλος εξομολογείται στη Ζωή πως δεν πιστεύει ότι θέλει πραγματικά να τον παντρευτεί. 


Εκείνη, τότε, επιμένει λέγοντάς του πως είναι έτοιμη να κάνει μαζί του αυτό το μεγάλο βήμα. Αμέσως μετά η κοπέλα ανακοινώνει στους γονείς της η απόφασή της να παντρευτεί τον Παύλο. 


Η αντίδραση, όμως, του Μάρκου και της Σοφίας δεν είναι και τόσο ενθουσιώδης. Αντίθετα, η Μαρίνα και η Σάρα απολαμβάνουν τον θρίαμβο, μιας και κατάφεραν επιτέλους να χωρίσουν τον Άρη και τη Ζωή.
Όταν, όμως ο Άρης μαθαίνει πως η Ζωή δέχτηκε να παντρευτεί τον Παύλο, χάνει τον έλεγχο! Η αντίδραση του Άρη, όπως θα παρακολουθήσουμε, φέρνει τα πάνω κάτω.

Διαβάστε Επίσης  Αριστοκράτισσα από τις λίγες: Η Καίτη Γαρμπή στόλισε από νωρίς για Χριστούγεννα και μας δείχνει το εντυπωσιακό σαλόνι της

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *