Αφροδίτη στον Ταύρο από τις 31 Μαρτίου- Προβλέψεις για τα ζώδια

Στις 31 Μαρτίου 2018, η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο της κυβέρνησής της, τον Ταύρο, όπου και θα
παραμείνει μέχρι τις 24 Απριλίου 2018. Το διάστημα αυτό όλα τα θέματα που σχετίζονται με τις σχέσεις, την ομορφιά, την καλοπέραση, τις τέχνες αλλά και τα οικονομικά θα εξελιχθούν πολύ θετικά, αφού η Αφροδίτη αποδίδει πολύ καλά στο συγκεκριμένο ζώδιο. Όλοι μας θα αρχίσουμε να αναζητούμε την αρμονία και θα κάνουμε τα πάντα προκειμένου να την πετύχουμε. Τα ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο από τη συγκεκριμένη διέλευση είναι τα ζώδια της γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και του νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς).


Η Αφροδίτη στον Ταύρο και οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ



Φίλε Κριέ, στις 31 Μαρτίου, η Αφροδίτη εγκαταλείπει το ζώδιό σου και περνάει στον Ταύρο και τον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Εκεί θα μείνει μέχρι και τις 24 Απριλίου, προκειμένου να σε βοηθήσει να βάλεις μια τάξη στα οικονομικά σου. Έτσι, αυτό το διάστημα θα δεις τα έσοδά σου να αυξάνονται και θα μπορέσεις να αποκτήσεις κάποια πράγματα που έχεις στερηθεί. Μπορείς ακόμα να τοποθετήσεις κάποια χρήματα σε μια επένδυση που θα σου αποφέρει μακροπρόθεσμα οφέλη. Ανάλογη εύνοια θα έχεις και στην αισθηματική σου ζωή, αφού η Αφροδίτη κυβερνάει και τον τομέα των σχέσεών σου, κι έτσι θα δεις το ενδιαφέρον του συντρόφου σου να αναθερμαίνεται και να γίνεται πιο τρυφερός μαζί σου. 

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλε Ταύρε, η κυβερνήτης σου Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σου από τις 31 Μαρτίου και σε φέρνει στο επίκεντρο της προσοχής. Μέχρι και τις 24 Απριλίου είναι η ιδανική στιγμή για να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, να βελτιώσεις την εμφάνισή σου και να υιοθετήσεις ένα νέο στιλ που θα τραβήξει την προσοχή όλων, αφού η γοητεία σου θα είναι εμφανής. Ωστόσο, η Αφροδίτη δεν θα κάνει καλό μόνο στην εμφάνισή σου αλλά και στην ψυχολογία σου. Έτσι, θα αποφασίσεις να πάρεις πρωτοβουλίες, να βγάλεις στην επιφάνεια τα ταλέντα σου και την δημιουργικότητά σου και να συμμετάσχεις σε περισσότερες ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Η σχέση σου με τον σύντροφό σου θα γίνει πιο ρομαντική και τρυφερή, ενώ αν παραμένεις αδέσμευτος, θα κεντρίσεις το ενδιαφέρον ενός πολύ αξιόλογου ατόμου. 

.


ΔΙΔΥΜΟΙ



Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Ταύρο και τον 12ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, πρόκειται να σε κάνει περισσότερο εσωστρεφή φίλε Δίδυμε. Μέχρι και τις 24 Απριλίου που θα βρίσκεται εκεί, θα νιώσεις την ανάγκη να κρατήσεις τις σκέψεις σου και τα συναισθήματά σου για τον εαυτό σου και να μείνεις στο περιθώριο προκειμένου να αξιολογήσεις την συναισθηματική σου ζωή. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι θα απομακρυνθείς από τους φίλους σου και τα οικεία σου πρόσωπα, αντίθετα θα θελήσεις να τους προσφέρεις ανιδιοτελώς την βοήθειά σου, χωρίς όμως να τους απασχολήσεις με τα δικά σου προβλήματα ή να ζητήσεις την συμβουλή τους. Ίσως ένας έρωτας πρέπει να μείνει κρυφός για κάποιο διάστημα κι αυτό είναι κάτι που σε προβληματίζει. Αν διατηρείς μια σχέση, θα πρέπει να το σκεφτείς καλά προτού ενδώσεις σε έναν παράνομο έρωτα. 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ταύρο και τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 31 Μαρτίου, φέρνει την κοινωνική σου ζωή στο προσκήνιο φίλε Καρκίνε, και σου δίνει την ευκαιρία να συνδεθείς πιο στενά με φίλους και γνωστούς που έχεις παραμελήσει το τελευταίο διάστημα. Μέχρι και τις 24 Απριλίου, θα παρουσιαστούν ευκαιρίες τέτοιες, που θα σου επιτρέψουν να πραγματοποιήσεις τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου με την βοήθεια σημαντικών ατόμων. Επιπλέον, η αυξημένη κοινωνικότητά σου θα σε παροτρύνει να κάνεις νέες γνωριμίες και να συμμετάσχεις σε ομαδικές δραστηριότητες που θα σου προσφέρουν σημαντικές εμπειρίες. Μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, θα βρουν διέξοδο και οι συναισθηματικές σου αναζητήσεις, ενώ δεν αποκλείεται να βρεις τον έρωτα στο πρόσωπο ενός μέχρι τώρα φιλικού σου προσώπου. 

ΛΕΩΝ



Αγαπητέ Λέοντα, η είσοδος της Αφροδίτης στον Ταύρο από τις 31 Μαρτίου, ανοίγει τον δρόμο για την επαγγελματική σου καταξίωση. Μέχρι και τις 24 Απριλίου, οι προσπάθειές σου θα αναγνωριστούν και θα λάβεις την αναγνώριση και τους επαίνους που σου αξίζουν. Αν αναζητάς μια καινούργια εργασία, καλό θα είναι αυτό το διάστημα να στείλεις βιογραφικά ή να συμμετάσχεις σε συνεντεύξεις, αφού είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα έχεις μια αξιόλογη ευκαιρία. Το ίδιο διάστημα είναι πολύ πιθανό, αν είσαι ελεύθερος, να συναντήσεις τον έρωτα μέσα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, γεγονός που θα επηρεάσει θετικά την ψυχολογία σου. Εύνοια θα υπάρξει και στο οικογενειακό σου περιβάλλον, όπου οι σχέσεις με τους οικείους σου θα βελτιωθούν, ενώ αν υπάρχει ένα ηλικιωμένο μέλος που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας, θα αποκατασταθεί. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ



Στις 31 Μαρτίου, η Αφροδίτη περνάει στον ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, από όπου εγκαινιάζει μια εξαιρετικά θετική περίοδο για σένα φίλε Παρθένε. Έτσι, μέχρι και τις 24 Απριλίου, θα έχεις την ευκαιρία να ταξιδέψεις σε ξένους τόπους, να γνωρίσεις άτομα που έρχονται από μακριά ή να ξεκινήσεις μια καινούργια εκπαίδευση που θα διευρύνει τους ορίζοντές σου. Στον αισθηματικό τομέα, αν διατηρείς ήδη μια σχέση, θα αποφασίσεις να την επισημοποιήσεις ή θα ζήσεις ένα δεύτερο μήνα του μέλιτος που θα τονώσει τον έρωτά σου, ενώ αν είσαι ελεύθερος θα δημιουργήσεις μια σχέση που θα εξελιχθεί σοβαρά με το πέρασμα του χρόνου. Τέλος, κάποιοι Παρθένοι, ίσως αποφασίσουν να εγκατασταθούν για κάποιο διάστημα στο εξωτερικό είτε για να ζήσουν τον έρωτά τους, είτε για να αναλάβουν μια σημαντική δουλειά. 


ΖΥΓΟΣ


Φίλε Ζυγέ, η δική σου κυβερνήτης η Αφροδίτη περνάει στον Ταύρο και τον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου στις 31 Μαρτίου και σου δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις χρήματα μέσα από κεφάλαια τρίτων, δώρα, ανταμοιβές, ή ακόμα και από ένα τυχερό παιγνίδι. Θα πρέπει λοιπόν μέχρι και τις 24 Απριλίου να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, αφού θα σου δοθούν ευκαιρίες που δεν πρέπει να χάσεις. Το ίδιο διάστημα η Αφροδίτη θα τονώσει τον ερωτισμό σου, γεγονός που θα σε βοηθήσει να αναζωπυρώσεις την σχέση σου με τον σύντροφό σου και να εκδηλώσεις το πάθος που νιώθεις γι’ αυτόν. Αν είσαι ελεύθερος, δεν θα μπορέσεις να αντισταθείς σε έναν πειρασμό που σε περιτριγυρίζει. Σε κάθε περίπτωση όμως θα πρέπει να ελέγξεις τα συναισθήματά σου και να μην γίνεις υπερβολικά κτητικός προς το ταίρι σου, ώστε να μην καταστραφεί η αρμονία. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου και τον έβδομο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 31 Μαρτίου, στρέφει το ενδιαφέρον σου στις σχέσεις σου, αγαπητέ Σκορπιέ. Το ερχόμενο διάστημα και μέχρι τις 24 Απριλίου, θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις περισσότερο χρόνο με τον σύντροφό σου, να γίνεις περισσότερο ρομαντικός και ίσως αν χρειαστεί να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις προκειμένου να δημιουργήσεις ένα καλύτερο κλίμα. Αν μάλιστα η σχέση αυτή δεν έχει επισημοποιηθεί, ίσως διαπιστώσεις ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρεις την απόφαση. Αν παραμένεις ελεύθερος, αυτό το διάστημα θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις νέες γνωριμίες με θετικές προοπτικές, παρόλο που ίσως υπάρξουν κάποια εμπόδια στην αρχή που πρέπει να ξεπεραστούν. Καλά τα νέα για τα ερωτικά σου με τη νέα θέση της Αφροδίτης! 


ΤΟΞΟΤΗΣ
Αγαπητέ Τοξότη, στις 31 Μαρτίου, η Αφροδίτη περνάει στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 24 Απριλίου. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για να ασχοληθείς με την δουλειά σου, που μπορεί να σου προσφέρει μεγάλες ικανοποιήσεις και αυξημένα έσοδα, αρκεί φυσικά να μην ακολουθήσεις την πλευρά της Αφροδίτης που αγαπάει την καλοπέραση και την τεμπελιά. Αν ψάχνεις μια καινούργια εργασία καλό θα είναι να δραστηριοποιηθείς περισσότερο αυτό το διάστημα, γιατί θα βρεις κάτι που θα σου ταιριάζει πραγματικά. Αν μάλιστα είσαι ελεύθερος, ίσως μαζί με την δουλειά βρεις και έναν έρωτα που ανταποκρίνεται πλήρως στα πρότυπά σου. Με ανανεωμένη διάθεση θα ασχοληθείς περισσότερο και με την προσωπική σου εμφάνιση και θα πετύχεις ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ



Φίλε Αιγόκερε, στις 31 Μαρτίου η Αφροδίτη περνάει στον πιο ευνοϊκό οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 24 Απριλίου. Το διάστημα αυτό θα είναι ιδιαίτερα θετικό για σένα, αφού θα έχεις την ευκαιρία να ερωτευτείς, να περάσεις χρόνο με τα παιδιά σου, να ψυχαγωγηθείς και να ασχοληθείς με τα χόμπι σου. Παρόλο που πρόκειται για μια περίοδο «χαλάρωσης», ίσως υπάρξει σημαντικό όφελος και στον επαγγελματικό τομέα, ειδικά αν εργάζεσαι στον καλλιτεχνικό τομέα, ή είσαι ελεύθερος επαγγελματίας. Ένας νέος έρωτας που θα δημιουργηθεί αυτό το διάστημα, μπορεί με την πάροδο του χρόνου να σε βοηθήσει να αναρριχηθείς επαγγελματικά. Τέλος, πολλοί Αιγόκεροι θα αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί, γεγονός που θα αλλάξει τη ζωή τους. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ



Στις 31 Μαρτίου, η Αφροδίτη περνάει στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 24 Απριλίου. Το διάστημα αυτό, φίλε Υδροχόε, θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς περισσότερο με το οικιακό σου περιβάλλον και να βάλεις την προσωπική σου σφραγίδα σε κάποιες αλλαγές που θέλεις. Μια ανανέωση του χώρου σου θα έχει θετικό αντίκτυπο στην ψυχολογία σου, και θα σε βοηθήσει να εκφράσεις την δημιουργικότητά σου, κυρίως αν ασχοληθείς προσωπικά με την διαμόρφωση, τα χρώματα, τα έπιπλα… Αν σκέφτεσαι να μετακομίσεις, η αναζήτηση του νέου σπιτιού σου, θα αποτελέσει μια ευχάριστη διαδικασία που θα γεμίσει τον ελεύθερο χρόνο σου. Αν πάλι σκέφτεσαι να κάνεις μια αγοραπωλησία, θα ολοκληρωθεί αυτό το διάστημα, ενώ δεν αποκλείεται αν είσαι ελεύθερος, να βρεις τον έρωτα μέσα από μια οικογενειακή συγκέντρωση. 

ΙΧΘΥΣ



Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ταύρο από τις 31 Μαρτίου, θα αποδειχθεί αρκετά θετική για σένα, φίλε Ιχθύ. Μέχρι και τις 24 Απριλίου, που θα παραμείνει σ’ αυτό το ζώδιο, θα γίνεις περισσότερο επικοινωνιακός, θα έχεις την ευκαιρία να ταξιδέψεις, να περάσεις χρόνο με συγγενικά σου πρόσωπα αλλά και να γνωρίσεις καινούργια και πολύ ενδιαφέροντα άτομα. Αν μάλιστα είσαι ελεύθερος, μια γνωριμία θα εξελιχθεί σε ένα μεγάλο έρωτα, με τον οποίο θα ταιριάξεις απόλυτα. Ακόμα και αν διατηρείς ήδη μια σχέση, η επικοινωνία σου με τον σύντροφό σου θα γίνει πιο ουσιαστική αυτό το διάστημα, και κάποιες σύντομες αποδράσεις, θα τονώσουν τον έρωτά σας. Παρόλο που το πρόγραμμά σου ίσως είναι περισσότερο φορτωμένο αυτή την περίοδο, οι δραστηριότητες με τις οποίες θα ασχοληθείς θα είναι σε γενικές γραμμές ευχάριστες και θα σου αποφέρουν σημαντικά έσοδα.

Διαβάστε Επίσης  Η μοναξιά είναι σοβαρός εχθρός της υγείας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *