Τα μυστικά που θα σας κάνουν να κατακτήσετε ένα ιχθύ!

Οι Ιχθείς χρειάζονται ένα δεσποτικό σύντροφο ως πρότυπο στη ζωή τους, αλλιώς είναι πολύ εύκολο να
πέσουν στην παγίδα της αυτολύπησης και της αυτοκαταστροφής. Όταν είναι ανεξάρτητοι και εμπνέονται από τα γεγονότα της ζωής τους, η δημιουργικότητά τους λάμπει, αλλά είναι ανίκανοι να μείνουν μόνοι τους για πολύ καιρό, γιατί τότε αρχίζουν να ονειρεύονται και να ζουν σε έναν φανταστικό κόσμο εκτός πραγματικότητας. Έχουν ανάγκη από ανθρώπους που θα τους κρατήσουν προσγειωμένους και στο σωστό δρόμο.
Ο άντρας αυτός είναι ο απόλυτα ρομαντικός κι ευαίσθητος άντρας. Είναι το ιδανικό ταίρι για τη γυναίκα που διαμαρτύρεται ότι οι άνδρες δεν είναι αρκετά ευαίσθητοι. Ωστόσο, η αντιμετώπισή του είναι κάπως εξωπραγματική, κινείται στη σφαίρα του ιδεατού και θα χάσει το ερωτικό του ενδιαφέρον, όταν συνειδητοποιήσει ότι δεν υπάρχει η τέλεια γυναίκα. Αυτός ο άνθρωπος ζει στον κόσμο των ονείρων και χρειάζεται μια σύντροφο που θα τον κρατήσει προσγειωμένο. Πάντα φαίνεται να διαλέγει τη λάθος γυναίκα ή εκείνη που δεν μπορεί να έχει, όπως για παράδειγμα μια παντρεμένη, με αυτό τον τρόπο δεν χρειάζεται να ανησυχεί μήπως δεθεί συναισθηματικά. Χρειάζεται κάποια που να μπορεί να του επιβληθεί, αλλά με πολύ επιδέξιο τρόπο. Πρέπει να είναι σε θέση να τον βοηθήσει να αποστασιοποιηθεί από τις κακές συνήθειες και τις αρνητικές σκέψεις. Ο άντρας Ιχθύς χρειάζεται ευαισθησία, γενναιοδωρία και συμπόνια. Αν τον φροντίσετε, θα σας φροντίσει κι αυτός. Μία πλήρης συναισθηματική σχέση για την ισχυρή αλλά ευαίσθητη γυναίκα.
Πώς να σαγηνεύσετε έναν Ιχθύ
Συζητήστε για την πνευματικότητα, τον αποκρυφισμό, την αστρολογία, οτιδήποτε είναι μακριά από τον πραγματικό κόσμο. Θα είναι εύκολο να χαθεί σε μια καλή συζήτηση. Του αρέσει η περιπέτεια, οι νέες καταστάσεις και οι κοινωνικές εκδηλώσεις και θα σας ακολουθήσει σε ο,τι του προτείνετε. Κάντε τον να γελάσει, συνήθως είναι μελαγχολικός και θα εντυπωσιαστεί αν κάποιος έχει τη δυνατότητα να τον διασκεδάσει. Δεν είναι συντηρητικός, έτσι μη φοβηθείτε να μιλήσετε για αντισυμβατικά ή παράξενα πράγματα και πείτε του περίεργα αστεία, θα του αρέσει. Λατρεύει την κολακεία. Κάντε του κομπλιμέντα και πείτε του με έμμεσο τρόπο ότι τον θαυμάζετε. Να είστε ευαίσθητοι, γενναιόδωροι και ευγενείς, αν  τον κάνετε να αισθανθεί άνετα μαζί σας, θα νοιώσει καλά και με τον εαυτό του, οπότε όλα θα κυλίσουν ομαλά.
Η Ερωτογενής Ζώνη ενός Ιχθύ
Τα πόδια είναι το πιο ευαίσθητο σημείο για τους Ιχθείς. Το μασάζ στα πόδια και το πιπίλισμα των δακτύλων είναι συνήθως το αγαπημένο παιχνίδι τους και θα τους κάνει να ξεσηκωθούν και να ετοιμαστούν για δράση.
Το Σεξ με έναν Ιχθύ
Το σεξ είναι μια συναισθηματική και σωματική εμπειρία μαζί τους και, αν το επιτρέψετε, μπορεί να γίνει μια πνευματική εμπειρία, επίσης. Οι Ιχθείς είναι πολύ ερωτικοί και τους αρέσει να παίζουν διάφορους ρόλους. Τους αρέσει να αποπλανούν. Φανταστείτε ότι ζείτε σε μια εποχή όπου όλα είναι απαγορευμένα και κάντε τους να σας παρασύρουν, αγαπούν τα παιχνίδια, γιατί μπορούν να συμμετέχουν ολοκληρωτικά και να χάσουν τον εαυτό τους μέσα στο ερωτικό παιχνίδι. Τους αρέσουν οι άσεμνες συνευρέσεις και οι εκκεντρικές δραστηριότητες. Είναι πολύ διασκεδαστικόοί σύντροφοι για όσους επιθυμούν διαφορετικές εμπειρίες στο σεξ.
Διαβάστε Επίσης  Παρασκευή 08/06/2018:Ο καιρός σήμερα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *