Αν φοβάσαι να αγαπηθείς πραγματικά και βαθιά, τότε φύγε

Αν διστάζεις να μάθεις πώς νιώθω για σένα, αν είσαι επιφυλακτικός για το τι θα μπορούσε να

ανθίσει και να εξελιχθεί ανάμεσά μας, αν οπισθοχωρείς σε κάθε άγγιγμα, κάθε λέξη, κάθε χαμόγελο, τότε φύγε.

Αν φοβάσαι να νιώσεις τα δάχτυλά μου να βρίσκουν τα δικά σου, αν τρομάζεις με τον τρόπο που βάζω το πρόσωπό μου στο στήθος σου, αν νιώθεις άβολα με το πόσο αργά, αλλά σταθερά αφήνομαι και ανοίγομαι σε εσένα, τότε φύγε.
Δεν έχω το χρόνο για έναν άνδρα που δεν εκτιμά την ενέργειά μου, που δεν θέλει να προσφέρει και τη δική του. Δεν επιθυμώ να χάσω το χρόνο μου με κάποιον που δεν βλέπει το πάθος που έχω για εκείνον, τον τρόπο που προσεγγίζω τον έρωτα χωρίς φόβο.
Ο έρωτας είναι ένα τρομακτικό, όμορφο πράγμα -δύο ψυχές αποφασίζουν να επιλέξουν ο ένας τον άλλο- να παλέψουν για τον άλλο, να πιστέψουν ο ένας στον άλλο. Κι εγώ επιλέγω εσένα.
Αλλά αν πρόκειται να στέκεσαι εκεί, να με κρατάς σε απόσταση με σηκωμένα τα χέρια σου, αν πρόκειται να παρακολουθείς από απόσταση, καθώς εγώ προσπαθώ να εκτεθώ, όσο εγώ ψιθυρίζω ιστορίες από το παρελθόν μου, όσο εγώ προσπαθώ να προχωρήσω μπροστά καλώντας κι εσένα -τότε αυτό που υπάρχει ανάμεσά μας δεν πρόκειται ποτέ να γίνει κάτι.
Έχω κουραστεί από τις εύθραυστες καρδιές. Έχω κουραστεί από τον τρόπο που οι άνθρωποι απωθούν οτιδήποτε αληθινό, επειδή φοβούνται μήπως απογοητευτούν.
Έχω τελειώσει με εκείνους τους ανθρώπους που στέκονται πίσω από τον πόνο τους, λέγοντας ότι δεν μπορούν να εμπιστευτούν, επειδή έχουν ξαναπληγωθεί στο παρελθόν.
Με έχουν κουράσει οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν το φόβο τους ως δικαιολογία για να μη νιώθουν.
Θέλω να ερωτευτώ και να ερωτευτώ πραγματικά. Θέλω να δώσω όλο μου το είναι σε κάποιον και να χτίσουμε μια υπέροχη ιστορία με τη δική μας προσπάθεια.
Θέλω να μοιραστώ κομμάτια της ζωής μου, την καρδιά μου, τη ψυχή μου και να δω τον άνδρα, στον οποίο ανοίχτηκα, να κάνει το ίδιο. Θέλω να είμαι θαρραλέα και τολμηρή και να ρισκάρω, επειδή αυτά αποτελούν τη βάση όσων θα μπορούσαμε να είμαστε.
Δεν θέλω να περάσω τη ζωή μου περιμένοντας, σκεπτόμενη ένα «θα μπορούσαμε να».
Αλλά αν δεν είσαι έτοιμος γι’ αυτό, αν δεν είσαι πρόθυμος να προχωρήσεις μπροστά μαζί μου, να πάρεις το χέρι μου και να γίνεις ο σύντροφός μου, ο εραστής μου, ο καλύτερός μου φίλος·
Αν δεν είσαι ενθουσιασμένος για τις πιθανότητες, αν δεν ανυπομονείς να μάθεις ποια είμαι και ποιοι μπορούμε να γίνουμε, αν δεν μπορείς να με εμπιστευθείς όταν σου λέω ότι θα είναι δύσκολο, αλλά θα αξίζει τότε, μπορείς να αποχωρήσεις.
Αν δεν προσπαθείς να κυνηγήσεις μια σύνδεση που θα σε κάνει να νιώσεις· αν μένεις θεατής της ζωής σου, αρκετά φοβισμένος, για να αναγνωρίσεις ότι το καρδιοχτύπι που νιώθεις είναι αληθινό, αν επινοείς δικαιολογίες για ότι είσαι «απροετοίμαστος», για το ότι πρέπει να περιμένεις λίγο κλπ, τότε είναι καλύτερο και για τους δυο μας να φύγεις.
Δεν θέλω να σπαταλήσω ούτε ένα λεπτό με κάποιον που δεν πιστεύει, που δεν ενδιαφέρεται να προσπαθήσει, που δεν θέλει να αγαπηθεί βαθιά, ολοκληρωτικά, πραγματικά από εμένα.
Έχω πολύ πάθος μέσα μου να εκφράσω, πολύ ψυχή να μοιραστώ. Έχω ιστορίες και όνειρα, ενθουσιασμό και τρυφερότητα και θέλω να τα προσφέρω στο σωστό άτομο. Έχω φιλιά και αγκαλιές, που θα γεμίσουν κάθε κενό με φως και αγάπη.
Έχω να προσφέρω όλη μου την καρδιά σε κάποιον που δεν φοβάται να έρθει πιο κοντά μου.
Αλλά αν δεν θες να νιώσεις τα χέρια μου να τυλίγονται γύρω από τη μέση σου, το σώμα μου να κολλάει στο δικό σου κάθε βράδυ, τα φιλιά μου στα μάγουλά σου, το κεφάλι μου στους ώμους σου·
Αν δεν θες να νιώσεις τι σημαίνει να αγαπιέσαι -να αγαπιέσαι πραγματικά- από κάποιαν που δεν φοβάται να μοιραστεί την καρδιά της, αν δεν θες να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο, να χτίσεις μια όμορφη ιστορία, τότε αντίο και σου εύχομαι τα καλύτερα.
Ο έρωτας είναι από τα πιο όμορφα συναισθήματα, για να το σπαταλήσω σε κάποιον που δεν επιθυμεί να τον νιώσει να ρέει μέσα στις φλέβες του. Και εγώ έχω προορισμό μου πολύ καλύτερες σχέσεις από κάποια, στην οποία η άλλη πλευρά δεν εκτιμά όλα αυτά τα οποία είμαι πρόθυμη και έτοιμη να δώσω.
Διαβάστε Επίσης  Σουφλέ πορτοκάλι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *