Το ανατρεπτικό χρώμα που μετά τις πασαρέλες κάνει επέλαση και στο μακιγιάζ της σεζόν Πηγή: Το ανατρεπτικό χρώμα που μετά τις πασαρέλες κάνει επέλαση και στο μακιγιάζ της σεζόν

Όλες οι αποχρώσεις του κίτρινου είναι υπέροχες και οι περισσότερες δείχνουν φρέσκιες.

Είναι η πιο φωτεινή και αισιόδοξη απόχρωση ανάμεσα σε όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου και δεν γίνεται να μην σου φτιάξει την διάθεση.
Όπως ήδη έχουμε πει, το κίτρινο είναι τόσο μεγάλη τάση στην μόδα που φαίνεται ότι θα γίνει ο διάδοχος του τόσο δημοφιλούς millenial pink.
Eκτός, όμως, από τις πασαρέλες για την άνοιξη του 2018 -όπου το είδαμε σε ρούχα και αξεσουάρ- και στο backstage οι make up artists ενέδωσαν στο φως του και το υιοθέτησαν στο μακιγιάζ των μοντέλων. Το κίτρινο χρώμα έχει αρχίσει να πλημμυρίζει το Instagram μετά την καμπάνια του Asos και της Mac.
Τα κίτρινα βλέφαρα έρχονται σε μια πληθώρα υφών και στιλ και σε κάνουν να θυμίζεις σύγχρονη νεράιδα.

 Σε μορφή σκιάς, ή eyeliner, ματ, glossy ή με γραφικά σχέδια το κίτρινο κάνει επέλαση στο make up της άνοιξης.
Και απ’ ό,τι φαίνεται, αληθινά κορίτσια εκεί έξω -οι πιο γενναίες- έχουν αγκαλιάσει το trend και αυτό μας αρέσει πολύ. Επιλέξτε τα κατάλληλα εργαλεία, πάντα σε δροσερούς τόνους του κίτρινου -από lime μέχρι μουσταρδί- και δημιουργήστε τα πιο κεφάτα και ποπ λουκ.
Μόνη συμβουλή: Όσο πιο θερμός είναι ο τόνος της επιδερμίδας σου τόσο πιο θερμό και το κίτρινο που σου ταιριάζει.
Δοκιμάστε ένα παστέλ κίτρινο σε ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, μουσταρδί αν είστε σταράτη ή ένα χρυσοκίτρινο για βαθύτερους τόνους δέρματος.
Αφήστε το υπόλοιπο μακιγιάζ ελαφρύ με ελάχιστο ρουζ στα ζυγωματικά και απαλά ροζ χείλη.
Διαβάστε Επίσης  10 «αποφασιστικά» δέντρα που αρνούνται να πεθάνουν!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *