Ψεύτικες βλεφαρίδες σαν αληθινές!

Δεν ξέρω αν οι ψεύτικες βλεφαρίδες είναι μια τάση που ήρθε «πακέτο» με αυτή του contouring, αλλά
πολλές γυναίκες ανά τον κόσμο, λατρεύουν να τις φοράνε. 

Και γιατί όχι; Σίγουρα κάνουν το βλέμμα πιο έντονο και το μακιγιάζ πιο εντυπωσιακό. Αλλά για να έχεις ένα μοναδικό και φυσικό αποτέλεσμα, χρειάζεται προσοχή. Η εφαρμογή τους δεν είναι πάντα εύκολη, οπότε σου προτείνω να προσέξεις ένα – δύο πραγματάκια, όταν τις φοράς.

1. Αν είσαι αρχάρια, τότε προτίμησε μεμονωμένες βλεφαρίδες (τούφες) καθώς η εφαρμογή τους είναι πιο εύκολη από τις ολόκληρες. Άσε που το αποτέλεσμα θα είναι πιο φυσικό.
2. Αφαίρεσέ τις από το κουτί με προσοχή. Χρησιμοποίησε ένα τσιμπιδάκι για τα φρύδια για να τις βγάλεις από το κουτί, αλλά και για να τις εφαρμόσεις.
3. Αν είναι πολύ μακριές, κούρεψέ τις. Με προσοχή και με ένα καλό ψαλιδάκι, τρίμαρέ τις ξεκινώντας από την εξωτερική γωνία. Αν αυτό σου φαίνεται δύσκολο, αλλά και για ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα, μπορείς να τις κόψεις στην μέση και να εφαρμόσεις στο κέντρο του ματιού και προς τα έξω.
4. Ξεκίνα πρώτα από το κέντρο του ματιού. Έπειτα, κοιτώντας κάτω πίεσε καλά με το τσιμπιδάκι τις υπόλοιπες άκρες. Φρόντισε να περιμένεις 40 δευτερόλεπτα αφού έχεις βάλει την κόλα κάνοντας την εφαρμογή πιο εύκολη.

Διαβάστε Επίσης  Οι γυναίκες με πιασίματα έχουν καλύτερες επιδόσεις στο sex

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *