Ψυχολογικό τεστ: ποιο παιδί σας φαίνεται μικρότερο; Η επιλογή σας δείχνει τι είδους σκέψης έχετε

Τα τεστ προσωπικότητας είναι πολύ δημοφιλή, κυρίως επειδή βοηθούν πολλούς

από τους αναγνώστες να γνωρίσουν καλύτερα τον εσωτερικό τους κόσμο και συγκεκριμένες κρυμμένες ικανότητες που δεν είχαν παρατηρήσει προηγουμένως. Στο σημερινό άρθρο προτείνουμε κάτι διαφορετικό από τα προηγούμενα: στην εικόνα εμφανίζονται τρία παιδιά, αλλά το ένα είναι μικρότερο από τα υπόλοιπα. Τώρα είναι η σειρά σας: ποιο παιδί νομίζετε ότι είναι;

1ο παιδί
Ανήκετε στο 35% του πληθυσμού που απάντησε το 1ο. Πρέπει να είστε τυχεροί αφού ανήκετε στην ομάδα με την διαισθητική σκέψη. Τι σημαίνει αυτό; Κυρίως ότι το ένστικτο είναι μια από τις ιδιότητες που σας καθορίζουν και σας κάνουν να νιώθετε περήφανοι… Ξέρετε ακριβώς πότε να πράξετε, ποιες αποφάσεις είναι σωστές ακόμα και ποιοι άνθρωποι είναι οι καλύτεροι για να μοιραστείτε μαζί τους την ζωή σας! Σχεδόν ποτέ δεν είστε λάθος και αυτό σας κάνει επιτυχημένους.
Όταν σηκώνεστε κάθε πρωί νομίζετε ότι είναι αδύνατο να εξηγήσετε τον κόσμο με λογικό τρόπο, αλλά επίσης ότι αυτό είναι εντελώς περιττό. Είναι το καλύτερο να αντιμετωπίσετε τη ζωή όπως είναι, χωρίς να λειτουργείτε απαραίτητα με τον εγκέφαλο σας κάθε στιγμή. Όσο για τα συναισθήματα σας, κάτι που σας χαρακτηρίζει εντελώς είναι η ειλικρίνεια… Πιθανώς αποκτάτε περισσότερα προβλήματα για τα σχόλια σας, αλλά πραγματικά σκέφτεστε ότι είναι για το καλύτερο.
2ο παιδί
4 από τους 10 ανθρώπους θεωρούν ότι το 2ο παιδί είναι αυτό που φαίνεται μικρότερο από τα υπόλοιπα. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν πολύπλοκή σκέψη. Αυτό είναι αρετή ή ελάττωμα; Σίγουρα το πρώτο, αφού αυτά τα άτομα ξέρουν ακριβώς ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα κάθε πτυχής. Μπορεί να χρειάζονται πολλή ώρα για να πάρουν μια σημαντική απόφαση αλλά εξασφαλίζεται η μεγαλύτερη δυνατή επιτυχία… Δεν μπορείτε να αποτύχετε αν έχετε τέτοιο εξαιρετικό μυαλό!
Όσο για τον κόσμο γενικότερα, νομίζετε ότι τα περισσότερα γεγονότα που συμβαίνουν δεν μπορούν να εξηγηθούν λογικά… πως ότι μας περιβάλλει είναι πολύ σύνθετο για να οριστεί σε μια απλή πρόταση! Πιθανώς η λογική δεν είναι ακριβώς ένα από τα πράγματα που έχουν περισσότερη αξία, αλλά οι πράξεις σας οδήγησαν τους φίλους σας να νομίζουν ότι έχετε δίκιο σε όλα… μπορεί να μην είστε το πιο φιλικό άτομο στον κόσμο, αλλά αυτοί που σας γνωρίζουν αληθινά ξέρουν ότι αξίζετε…
Για εσάς, η ισορροπία ανάμεσα στην λογική, στη διαίσθηση και στην αιτιολόγηση είναι η καλύτερη. Ο συνδυασμός των τριών είναι παρών στο μυαλό σας, κάτι που σας κάνει πολύ σοφούς. Ένα από τα επαγγέλματα που θα σας ταίριαζαν είναι ο δάσκαλος: το να μοιράζεστε την γνώση σας με τις νέες γενιές είναι κάτι που αγαπάτε και κάνετε ως άτομο. Οι μαθητές θα συνειδητοποιήσουν ότι κάνετε ότι καλύτερο μπορείτε για να μάθουν πολλές σημαντικές έννοιες και αυτό θα τους κάνει να συμβάλλουν και αυτοί.
3ο παιδί
Το 25% που ασχολήθηκαν με αυτό το τεστ είπαν πως το τελευταίο παιδί φαίνεται πολύ μικρότερο από τα υπόλοιπα. Τι σημαίνει αυτό; Αυτά τα άτομα έχουν αυτό που λέγεται λογική σκέψη. Είστε ανάμεσα τους; Αν ναι, σημαίνει πως όταν αντιμετωπίζετε προβλήματα, συχνά κάνετε αποφάσεις που βασίζονται στην λογική. Αν και εκτιμάτε πολύ την ιδιότητα της διαίσθησης, δεν είναι ακριβώς ανάμεσα στις δεξιότητες σας… Η λογική θα σας βοηθήσει να εκπληρώσετε όλες σας τις επιθυμίες!
Μια από τις κύριες αρετές σας είναι η ηγεσία οι κοντινοί σας φίλοι σας βλέπουν ως χαρισματικό και με πολλές δεξιότητες για να ελέγχετε κάθε κατάσταση κι έτσι δεν διστάζουν να σας ακολουθήσουν. Από την άλλη, τα επιχειρήματα σας μπορούν να πείσουν όποιον σκέφτεται διαφορετικά για εσάς… οι συζητήσεις σας αλλάζουν εντελώς το μυαλό των άλλων! Να νιώθετε περήφανοι γι αυτή την ικανότητα αφού μπορεί να σας ανοίξει πολλές πόρτες σε διαφορετικούς τομείς της ζωής…
Είναι προφανές ότι έχετε εκτεταμένη γνώση από μεγάλο και διαφορετικό αριθμό κλάδων: μαθηματικά, επιστήμες, τέχνες, φροντίδα… οι γύρω σας αναγνωρίζουν το ταλέντο σας και νιώθουν ωραία που είναι μέρος του προσωπικού κύκλου σας. Όταν παίρνετε μια σημαντική απόφαση συχνά σκέφτεστε για αρκετά λεπτά την απάντηση, αλλά μετά από λίγη ανάλυση πάντα φτάνετε σε ένα επιτυχές συμπέρασμα: αν νομίζετε πως κάτι είναι σωστό, θα πάρετε την πρωτοβουλία για να το πραγματοποιήσετε.
Διαβάστε Επίσης  Τα καρύδια ανήκουν στα ΦΑΡΜΑΚΑ λέει ο FDA

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *