Ερωτικές Νύχτες με Επιλεγμένα Βότανα

Συστατικά: δίκταμος, γιασεμί, κανέλλα, αστεροειδής γλυκάνισος, ροζ πιπέρι

Θεραπευτικές ιδιότητες
Ένα μαγικό «ερωτικό φίλτρο» για τις ερωτικές μας νύχτες με επιλεγμένα βότανα που έχουν, χαλαρωτικές και αφροδισιακές ιδιότητες.Τα άνθη γιασεμιού περιέχουν μια αρωματική ουσία πλούσια σε λιναλοόλη και γιασεμόνη, συστατικά που τους προσδίδουν αφροδισιακές ιδιότητες. Ο αστεροειδής γλυκάνισος έχει οιστρογονική – αφροδισιακή ιδιότητα γι’ αυτό άλλωστε παλαιότερα στην Κίνα τον έβαζαν σε παραδοσιακά ερωτικά φίλτρα. Η «μαγική» κανέλα τονώνει την κυκλοφορία του αίματος και αυξάνει τη θερμοκρασία του σώματος. Ο Δίκταμος θεωρείται το κατεξοχήν ανδρικό ερωτικό φίλτρο καθώς βοηθάει την αντρική στύση. Τέλος το ροζ πιπέρι μας τονώνει αυξάνοντας το μεταβολισμό μας και συγχρόνως τις επιδόσεις μας!
Δοσολογία χρήση
Σε αυτό το μείγμα προτείνεται να χτυπάτε με ένα γουδί λίγο το μίγμα πριν το εμβάπτισμα στο νερό, ώστε να απελευθερωθούν όσο δυνατόν περισσότερα αρώματα και ιδιότητες.
Βράζουμε 1 φλυτζάνι νερό και στη συνέχεια ρίχνουμε μία κουταλιά από το μείγμα. Αφήνουμε 10 λεπτά, σουρώνουμε και πίνουμε.
Φυλάσεται σε σκοτεινό και δροσερό μέρος.
Προφυλάξεις
Το μείγμα θεωρείται ασφαλές αν δεν γίνεται υπερκατανάλωσή του. Ο αστεροειδής γλυκάνισος, περιέχει ανηθόλη, η οποία ενδέχεται να έχει επιπτώσεις σε ταυτόχρονη θεραπεία με ορμόνες (π.χ. αντισυλληπτική θεραπεία), λόγω της οιστρογονικής της δράσης.
Διαβάστε Επίσης  Ανοίγει ο δρόμος για την αναδοχή και από ζευγάρια ομοφυλοφίλων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *