Φορέματα που αδυνατίζουν

Η απάντηση είναι μάλλον θετική.
Μπορούμε να ξεγελάσουμε τα μάτια γύρω μας. Οι σχεδιαστές έχουν καταφέρει να εξαπατούν το μάτι δημιουργώντας φορέματα που ‘σχηματίζουν’ το γυναικείο κορμί και το κάνουν να μοιάζει άψογο.


Ανάλογα με τον τύπο σώματός σας υπάρχουν σχεδιασμοί και υφάνσεις που βοηθούν να αναδείξετε το δυνατό σας σημείο και να καλύψετε ότι δεν σας αρέσει.


.

Tips για να δημιουργήσετε ενδυματολογικές οφθαλμαπάτες:


– Όσες έχουν τον κλασσικό μεσογειακό σωματότυπο, στενή μέση και ανοιχτή λεκάνη, καλό είναι να επιλέγουν φορέματα με πλάγιες ρίγες οι οποίες να ξεκινούν από την κάτω μεριά και να καταλήγουν προς τα πάνω. Θ α δείτε ότι το πάνω μέρος του σώματός θα ισοδυναμεί με το κάτω στενεύοντας στη μέση και έτσι θα πετύχετε ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα.


– Θυμηθείτε να δώσετε προσοχή στις βούλες. Το πουά μπορεί να είναι chic και girly αλλά πολλές φορές μας παχαίνει χωρίς λόγο. Βάζουμε μεγάλες βούλες στα αδύνατα σημεία του σώματός μας και μικρότερες εκεί που θέλουμε να αφαιρέσουμε όγκο.


– Τα δίχρωμα φορέματα μπορούν εύκολα να δημιουργήσουν μια εικόνα ‘ψεύτικη’. Στα μεσογειακά σώματα, με ανοιχτή λεκάνη και στενή μέση, το σκούρο χρώμα πρέπει να είναι στην κάτω μεριά, ενώ το ανοιχτό στην πάνω. Έτσι τα πάνω και το κάτω μέρος θα φαίνονται ισοδύναμα και το οπτικό αποτέλεσμα θα είναι ομοιόμορφο.


Πηγή: www.jenny.gr

Διαβάστε Επίσης  Οστεοπόρωση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *