Βάλτε 1 Κουταλάκι Από Αυτό Το Μείγμα Στον Καφέ Σας Για Να Χάσετε Βάρος & Να Κάψετε Θερμίδες 2 Φορές Πιο Γρήγορα!

Οι περισσότεροι άνθρωποι ξεκινούν τη μέρα τους με ένα φλυτζάνι αχνιστό καφέ. Στην

πραγματικότητα, ο καφές είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ροφήματα σε όλο τον κόσμο. Εκτός από την άμεση αύξηση της ενέργειας, ο καφές προσφέρει και άλλα οφέλη για την υγεία. Ενισχύει τον μεταβολισμό σας και όταν καταναλώνεται με μέτρο, προστατεύει την καρδιά σας.

 

Ωστόσο, πολλοί δεν γνωρίζουν ότι ο καφές μπορεί να μετατραπεί σε ένα αποτελεσματικό εργαλείο λιποδιάλυσης, συνδυάζοντάς τον απλά με μερικά κοινά συστατικά όπως το λάδι καρύδας, η κανέλα και το μέλι. Η σκόνη κακάο είναι επίσης μια καλή επιλογή. Εάν συνδυάσετε αυτά τα υλικά στον καφέ σας, θα αποκτήσετε το πιο ισχυρό εργαλείο για να στρέψετε τον μεταβολισμό σας στη λειτουργία καύσης λίπους.

 

Ο Λόγος Που Αυτός Ο Συνδυασμός Είναι Τόσο Ισχυρός

 

Αρχικά, η κανέλα προσφέρει πολλά οφέλη για την υγεία. Είναι ένας ισχυρός αντιφλεγμονώδης παράγοντας που μειώνει τις φλεγμονώδεις διεργασίες στο σώμα.

Επιπλέον, είναι γεμάτη από αντιοξειδωτικά, που σημαίνει ότι εξουδετερώνει τις αρνητικές επιδράσεις των ελεύθερων ριζών. Επίσης, μειώνει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα, αυξάνοντας τον μεταβολισμό του. Υποστηρίζει τη διάσπαση της ζάχαρης, η οποία μετατρέπεται σε ενέργεια. Με τον τρόπο αυτό, η κανέλα αποτρέπει τη συσσώρευση λίπους στο σώμα σας.

Διαβάστε Επίσης  10 προβλήματα υγείας λόγω άγχους

 

Το λάδι καρύδας είναι ένα άλλο δώρο από τη φύση που παρέχει έναν μακρύ κατάλογο οφελών για την υγεία. Συνίσταται κυρίως από λιπαρά οξέα μεσαίας αλυσίδας, τα οποία στέλνονται από το πεπτικό σύστημα αμέσως στο ήπαρ.

 

Αν δεν μετατραπούν σε ενέργεια, μετατρέπονται σε κετόνια, πράγμα που σημαίνει ότι δεν αποθηκεύονται ως λίπος. Το καλύτερο πλεονέκτημα του ελαίου καρύδας για την απώλεια βάρους είναι ότι ρυθμίζει με φυσικό τρόπο τον μεταβολισμό για να καίει το λίπος πιο αποτελεσματικά.

 

Το μέλι μπορεί να είναι γεμάτο ζάχαρη, αλλά από αυτή τη φυσική ζάχαρη εξαρτάται το σώμα για να παράγει ενέργεια. Το μέλι είναι επίσης άφθονο σε νάτριο, σίδηρο, ψευδάργυρο, ασβέστιο, κάλιο και φώσφορο. Επιπλέον, το μέλι περιέχει νιασίνη, φυλλικό οξύ, βιταμίνη C, ριβοφλαβίνη και βιταμίνη Β6. Έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα ευεργετικό για τη ρύθμιση των επιπέδων χοληστερόλης στο αίμα και τη μείωση του στρες.

Διαβάστε Επίσης  Η ποιότητα του ανδρικού σπέρματος διαρκώς επιδεινώνεται

 

Τώρα, η διαδικασία καύσης λίπους στο σώμα εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τα μέταλλα και τις βιταμίνες. Το μέλι παρέχει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, αποτρέποντας έτσι οποιεσδήποτε ανεπάρκειες μετάλλων ή βιταμινών στο σώμα. Το ακατέργαστο, μη παστεριωμένο μέλι είναι η πιο υγιεινή επιλογή.

 

Θα Χρειαστείτε:

  • 1/2 φλυτζάνι μέλι
  • 3/4 φλ. λάδι καρύδας
  • 1 κ.γλ. κανέλα

Οδηγίες

Ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί, έως ότου γίνουν μια ομοιόμορφη πάστα. Φυλάξτε το μείγμα σε ένα γυάλινο βάζο και αποθηκεύστε το στο ψυγείο.

Προσθέστε 1-2 κουταλάκια του γλυκού από το μείγμα σε 1 φλυτζάνι φρέσκο καφέ. Ανακατέψτε καλά και απολαύστε το πρωϊνό σας καίγοντας ταυτόχρονα το περιττό λίπος!

*Το περιεχόμενο του παρόντος άρθρου, συμπεριλαμβανομένης οποιασδήποτε ιατρικής γνωμάτευσης και κάθε άλλης πληροφορίας που σχετίζεται με την υγεία, είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν θα πρέπει να θεωρηθεί ως μια συγκεκριμένη διάγνωση ή θεραπευτικό πλάνο για κανένα άτομο.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *