Οι 6 τροφές που θα σου χαρίσουν το πιο αστραφτερό χαμόγελο!

Δεν υπάρχει τίποτα
πιο όμορφο και σέξι πάνω σε μία γυναίκα από το χαμόγελό της. Όσες ώρες και αν περνάς στις αίθουσες γυμναστικής, όταν χαμογελάς μπορείς να μαγέψεις τους πάντες. Για αυτό πρέπει πάντα να φροντίζεις τα δόντια σου να είναι λευκά και αστραφτερά. Εκτός από το καθημερινό βούρτσισμα και τη γενική τους φροντίδα, υπάρχουν και κάποιες τροφές οι οποίες συμβάλλουν στη διατήρηση του σμάλτου τους και θα σου χαρίσουν τα πιο σέξι… χαμόγελα.


.





Μήλα:
Ένα μήλο την ημέρα τον… οδοντίατρο κάνει πέρα. Πρέπει να γνωρίζεις πως κάθε φορά που δαγκώνεις το νόστιμο αυτό φρούτο τα ούλα σου δυναμώνουν. Επίσης, το νερό όπου περιέχει αυξάνει την παραγωγή του σάλιου και αυτό με τη σειρά του βοηθάει στην εξουδετέρωση των βακτηρίων.


Μπρόκολο: Μπορεί τα παντζάρια να λερώνουν τα κατάλευκα δόντια σου, το πράσινο όμως αυτό δεντράκι κάνεις ακριβώς το αντίθετο. Διάλεξε ένα μπουκετάκι μπρόκολου για το μεσημεριανό σου και κάνε ένα φυσικό βούρτσισμα στα δόντια σου. Τόσο απλά και αποτελεσματικά.


Πορτοκάλια:
Η βιταμίνη C που περιέχουν τα πορτοκαλί αυτά φρούτα είναι αρκετά ωφέλιμη για την υγιεινή του στόματός σου. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι η ποσότητα που θα καταναλώσεις. Μην αρχίσεις να τρως το ένα πορτοκάλι πίσω από το άλλο καθώς η υπερβολική τους κατανάλωση λόγω ενός οξέος που περιέχει μπορεί να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα.

Καρότα:
Κάτι ήξερε ο αγαπημένος μας Bugs Bunny που έτρωγε το ένα καρότο πίσω από το άλλο. Καλό θα ήταν να εμπλουτίσεις και εσύ τη διατροφή σου με μερικά. Η υψηλή περιεκτικότητά τους σε νερό (το ίδιο συμβαίνει και με το σέλινο) θα βοηθήσουν στην απομάκρυνση των τοξινών και εσύ δε θα ανησυχήσεις ποτέ για τους λεκέδες στα δόντια σου.


Τυριά:
Τα τυριά και άλλα γαλακτοκομικά προϊόντα περιέχουν ένα είδος γαλακτικού οξέους που βοηθά στην πρόληψη της τερηδόνας. Προσοχή, όμως στα σκληρά τυριά καθώς τρίβουν τα δόντια. Για αυτό, λοιπόν, μην ξεχνάς ποτέ στο τραπέζι να σερβίρεις και μερικά κομμάτια τυριού ή τουλάχιστον να πίνεις κάθε πρωί ένα ποτήρι γάλα.

Μαγειρική σόδα:
Πρέπει να τη θεωρείς κάτι σαν την χλωρίνη των δοντιών σου. Μη διστάσεις να βουρτσίσεις τα δόντια σου με μία μικρή ποσότητα σόδας και να τα δεις πιο λευκά από ποτέ. Οι λεκέδες θα φύγουν στο άψε σβήσε και εσύ δε θα σταματήσεις λεπτό να χαμογελάς.

Διαβάστε Επίσης  Ο Ερμής στον Αιγόκερω από 11 Ιανουαρίου- Οι προβλέψεις για τα ζώδια



Πηγή: queen.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *