Πώς συμπεριφέρεται το κάθε ζώδιο όταν…«τα τσούζει»;

Μάθετε ποια είναι η
συμπεριφορά του κάθε ζωδίου όταν πίνει λίγο περισσότερο.

Κριός:

λατρεύεις το έξω και σου αρέσει να βλέπεις πως και η παρέα σου το διασκεδάζει όσο και εσύ η ίδια. Αν δεις πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο δεν αποκλείεται να είσαι εσύ εκείνη η οποία θα κεράσει την παρέα σφηνάκια για να αλλάξει η διάθεση! Γενικά αν το “τσούξεις” λιγάκι θα έρθεις σε κέφι και θα ανεβάσεις και την διάθεση της παρέας.

Ταύρος:

ένα από τα πιο πιστά ζώδια του ζωδιακού, θα είσαι δίπλα σε όποιον σε χρειαστεί παντού και πάντα. Αν όμως τύχει και πάθεις κάποιο μπλακ-άουτ τότε θα βγει προς τα έξω η επιμονή σου. Αν δεν σου αρέσει η πρόταση για την έξοδο που κάνει η παρέα δεν θα υποκύψεις ειδικά όταν πρόκειται να περιλαμβάνει και αλκοόλ η βραδιά. Καλό θα ήταν επίσης να μην πιεις πολύ γιατί η … ευέξαπτη φύση σου δεν αποκλείεται να σε κάνει να πεις πολλά στην παρέα σου.
.

Δίδυμοι:

δεν αποκλείεται αν ανήκεις στο ζώδιο να έχει περισσότερες από μια προσωπικότητες. Ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να βγει κανείς έξω με κάποιον που αλλάζει γνώμη και τρόπο συμπεριφοράς κάθε λίγο; Δεν αποκλείεται να πιεις τα ποτάκια σου στο ένα μαγαζί, να βαρεθείς και να θέλεις να πας και σε άλλο και μετά σε άλλο….και μετά σε ένα άλλο, οπότε καλό είναι να μην το παρακάνεις. Ξεκίνησε με ένα αναψυκτικό.

Καρκίνος:

αν κάτι δεν έχει πάει όπως θα ήθελες δεν αποκλείεται να το ρίξεις στο ποτό. Η συναισθηματική σου φύση ειδικά όταν είσαι έξω και δεν είσαι καλά ψυχολογικά δεν αποκλείεται να σημαίνει πρακτικά πως τη μια στιγμή μπορεί να περνάς σούπερ και την άλλη να βάζεις τις φωνές στον μπάρμαν. Σε κάθε περίπτωση καλό είναι να έχεις μαζί σου μια παρέα που θα σε γυρίσει στο σπίτι αν χρειαστεί.

Λέων:

τις περισσότερες φορές λες αυτό που σκέφτεσαι χωρίς φόβο και πάθος και ειδικά αν έχεις ένα ποτό στο χέρι δεν πρόκειται να σταματήσεις να μιλάς. Είσαι γεννημένη «αρχηγός» και ειδικά αν πιείς και λίγο παραπάνω θα το καταλάβουν όλοι! Δεν αποκλείεται μάλιστα να μιλάς δυνατά όταν πιείς παραπάνω και να σε ακούει όλο το μαγαζί.

Παρθένος:

μπορεί να μην έχεις κάθε μέρα όρεξη να βγεις έξω όταν όμως βγεις θέλεις να είναι όλα τέλεια. Αν ανήκεις στο ζώδιο το μόνο βέβαιο είναι πως δεν θα δεχτείς κάτι λιγότερο από την το τέλειο κοκτέιλ ή το πιο υπέροχο κρασί, με τα οποία δεν αποκλείεται να το παρακάνεις πολύ γρήγορα και να τα δεις όλα να γυρίζουν. Είσαι η ιδανική παρέα γιατί απλά το έχεις ψάξει το θέμα. Πόση περιεκτικότητα σε αλκοόλ έχει το κάθε ποτό και ποιο είναι το καλύτερο. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως ξέρεις πότε να σταματήσεις αν και θέλεις πολύ να έχεις τον έλεγχο.

Ζυγός:

είσαι ίσως η καλύτερη παρέα από όλα τα 12 ζώδια για βόλτες και διασκέδαση! Είσαι πάντα πρόθυμη να ακολουθήσεις την φίλη ή τον φίλο σου για ποτό και οι πιθανότητες του να παρασυρθείς λιγάκι με το αλκοόλ είναι αρκετά μεγάλες σε κάποιες περιπτώσεις. Βέβαια παρά το γεγονός πως μπορείς να πιείς παραπάνω καλά θα κάνεις να προσέχεις να μην χάσεις τον έλεγχο.

Σκορπιός:

Αν «χτυπήσεις» τα σφηνάκια σου δεν αποκλείεται να αποκαλύψεις και αυτά που σκέφτεσαι γεγονός που από μόνο του είναι πολύ σημαντικό! Δεν θα πεις «όχι» στην πρόταση που θα σου κάνουν οι φίλοι σου για καφέ ή ποτό και το καλύτερο είναι πως αν και έχεις την τάση να κρύβεις τα συναισθήματα σου, το ποτό σε χαλαρώνει λιγάκι και έρχεσαι πιο κοντά με τους γύρω σου. Για τον λόγο αυτό είναι πολύ εύκολο για εσένα να το παρακάνεις λιγάκι και να χάσεις τον έλεγχο καμία φορά.

Τοξότης:

Οι γύρω σου πρέπει να προσέχουν όταν βγαίνουν έξω μαζί σου και αυτό για τον λόγο πως ότι έχεις να πεις θα το πεις χωρίς να σκεφτείς τις συνέπειες. Το αλκοόλ και ο θυμός δεν είναι καλός συνδυασμός και πρέπει να προσέχεις τι λες και σε ποιον τα λες κάθε φορά που κρατάς και ένα ποτήρι με ποτό στο χέρι. Ειδικά όταν πιείς το ποτό σου δεν αποκλείεται –όπως όλος ο κόσμος- να «λυθείς» και να είσαι πιο επιρρεπής στο φλερτ!

Αιγόκερως:

Ο χαμαιλέων του ζωδιακού είναι η ιδανική συντροφιά για να βγεις για ποτό μιας και μπορείς να εγκλιματιστείς σε όλες τις συνθήκες! Απλά θέλεις να περάσεις καλά και δεν σε απασχολεί τόσο το σε ποιο μπαρ , πότε και με ποιόν. Το μόνο που σε νοιάζει είναι πώς θα τα πιούν.

Υδροχόος:

Όποιος πίνει με κάποιον που ανήκει στο ζώδιο του Υδροχόου δεν αποκλείεται να δει την διάθεση του να αλλάζει! Τη μια στιγμή μπορεί να νιώθεις καλά και να γελάς με την ψυχή σου και την άλλη υπάρχει μεγάλη πιθανότητα μέχρι και να έχεις βάλει τα κλάματα. Το μόνο σίγουρο είναι πως όποιος αρχίσει να πίνει μαζί σου δεν θα βαρεθεί με τίποτα! Τώρα το πόσο θα πιεί είναι ένα άλλο θέμα. Όσο αντέχει!

Ιχθείς:

Τα έντονα συναισθήματα είναι μέσα στο παιχνίδι όταν πιείς λιγάκι παραπάνω. Οι αλλαγές στην διάθεση σου είναι μέσα στο παιχνίδι ενώ δεν αποκλείεται να κάνεις και κάτι που θα τους αφήσει όλους με το στόμα ανοιχτό αν το παρακάνεις. Όταν όμως πρόκειται για ποτό δεν αντέχεις πολύ και σταματάς αρκετά γρήγορα.

Διαβάστε Επίσης  Επτά λόγοι για να βγείτε ραντεβού με έναν Δίδυμο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *