Μαγείρεψε του ανάλογα με το ζώδιο του

Ναι, το ξέρεις ότι ο έρωτας
περνάει από το στομάχι.

Γι’ αυτό άλλωστε τον κάλεσες στο σπίτι να δοκιμάσει κάτι από τα χεράκια σου.

Όμως πως θα προχωρήσεις στα τυφλά; Πώς ξέρεις από πριν τι θα του αρέσει; Μαγείρεψε του σύμφωνα με τις ανάγκες του ζωδίου του και βγες κερδισμένη στην μάχη της κουζίνας.

Κριός. Ως ζώδιο της φωτιάς η φλόγα καίει ήδη μέσα του. Απέφυγε να τους σερβίρεις πολύ καυτερό φαγητό. Του αρέσουν τα τρόφιμα που κάνουν καλό στο συκώτι και στα νεφρά. Μαγείρεψε του μοσχαράκι με κυδώνια και σάλτσα σύκων. Θα μείνει πολύ ευχαριστημένος!

 

Ταύρος. Ως ζώδιο της Γης πρέπει να τρέφονται έτσι ώστε να υποστηρίξουν τον θυροειδή. Χρειάζεται να τρώνε κρέας για ενδυνάμωση. Αγαπούν τη γεύση του σέλινου. Μαγείρεψε του χοιρινό με σέλινο. Είναι το αγαπημένο του πιάτο!

Ο Δίδυμος ως ζώδιο του αέρα προτιμά τις τροφές που στηρίζουν τους πνεύμονες και το νευρικό σύστημα.Γι’ αυτό τον λόγο του αρέσει το ψάρι στη σχάρα και τα πράσινα λαχανικά. Μαγειρέψτε του σαρδέλες στη σχάρα με λαδολέμονο και ρίγανη. Θα το αγαπήσει!

 

Στους Καρκίνους αρέσουν τα τρόφιμα που έχουν υψηλό ποσοστό ασβεστίου όπως το αβγό, η φέτα, το γιαούρτι, το κάρδαμο και τα στρείδια. Επειδή όμως είναι και συναισθηματικός του αρέσουν και φαγητά που τον παραπέμπουν στην παιδική του ηλικία, όταν του μαγείρευε η μαμά του. Μαγείρεψε του ομελέτα στον φούρνο με μανιτάρια, πιπεριές και φέτα. Θα γλείφει τα δάχτυλά του!

Διαβάστε Επίσης  Ποια μυστικά ομορφιάς υπάρχουν ανάλογα με το ζώδιό σου

 

Ο Λέοντας αγαπά τους υδατάνθρακες γιατί τους βοηθούν να ανταπεξέλθουν στην πολυάσχολη ζωή τους. Παράλληλα τους αρέσουν οι τροφές που κάνουν καλό στην καρδιά και στο νευρικό σύστημα όπως σπαράγγια. Μαγειρέψετε του ζυμαρικά με άγρια σπαράγγια. Δεν θα το χορταίνει!

 

Στους Παρθένους αρέσουν πολύ τα γαλακτοκομικά προϊόντα και το παγωτό. Επιπλέον πρέπει να τρώνε φαγητά πλούσια σε καλά λιπάρα ω3. Πρόσφερε του σπιτικό παγωτό με γιαούρτι. Θα το εκτιμήσει πολύ!

 

Ζυγός. Πρέπει να κρατούν σε ισορροπία το αίμα τους και γι’ αυτό συχνά επιλέγουν να είναι χορτοφάγοι.Τους αρέσει πολύ το σπανάκι, οι σταφίδες, τα αμύγδαλα, ο αρακάς, το καστανό ρύζι και το πλιγούρι. Φτιάξε του μια δροσερή σαλάτα με σπανάκι και μέλι. Θα γίνει δικός σου!

 

Διαβάστε Επίσης  Ζώδια: Ανάδρομη Αφροδίτη στο Λέοντα από 22/07/2023 ως 03/09/2023 – Πώς θα επηρεάσει όλα τα ζώδια

Καλά το φαντάστηκες! Στον Σκορπιό αρέσουν όλες οι αφροδισιακές τροφές όπως στρείδια, σαλιγκάρια, σύκα και το αβοκάντο. Μαγείρεψε του αγκινάρες με οστρακοειδή. Και ετοιμάσου για μια καυτή νύχτα!

 

Οι Τοξότες αγαπούν τα φαγητά που είναι πλούσια σε πρωτεϊνες όπως το κοτόπουλο, το ψάρι, τις τομάτες και τα δαμάσκηνα ενώ δεν τους αρέσουν οι σοκολάτες και τα γλυκά. Μαγείρεψε του κοτόπουλο με δαμάσκηνα. Δεν θα μείνει τίποτα στο πιάτο!

 

Οι Αιγόκεροι ως ζώδια της γης έχουν μια προτίμηση στις τροφές που κάνουν καλό στα δόντια και στα κόκαλα. Τους αρέσουν οι πλούσιες σε ασβέστιο τροφές και οι πράσινες σαλάτες. Μαγείρεψε του ριζότο με τόνο. Θα το λατρέψει!

 

Ο Υδροχόος είναι ζώδιο του αέρα αλλά η υδάτινη φύση του τον οδηγεί σε τροφές από τη θάλασσα. Αγαπά επίσης το σπανάκι και το καλαμπόκι.

 

Οι Ιχθείς ως ζώδια του αέρα απολαμβάνουν τροφές που τους βοηθούν στην έντονη νοητική λειτουργία.Τους αρέσει πολύ το συκώτι, τα αβγά, το σπανάκι, τα κρεμμύδια, το μαρούλι και οι σταφίδες. Μαγείρεψε του το συκώτι αλά Βενετσιάνα. Θα γλείφει τα δάχτυλά του!

 

 

Πηγή:joytv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *