Πώς σχετίζονται τα ζώδια με τα διαζύγια; Η αστρολογία έχει τις απαντήσεις

Πώς σχετίζονται τα ζώδια με τα διαζύγια; Η αστρολογία έχει τις απαντήσεις

Γνωρίζοντας τον αστρολογικό μας χάρτη, είναι σαν να έχουμε μια σχετική γνώση του του DNA μας (το χρησιμοποιούμε μεταφορικά) αλλά με αστρολογικά σύμβολα.

Τα στοιχεία που ακολουθούν είναι αυτά που πρέπει να γνωρίζουμε ως τα πιο επικίνδυνα για να οδηγήσουν σε διαζύγιο ένα άτομο κάποια στιγμή στο μέλλον. Ο Ουρανός είναι πρωτίστως ο πλανήτης εκείνος ο οποίος, αν βρίσκεται στον 7ο οίκο του γάμου ή είναι σε δύσκολη όψη με τον κυβερνήτη του 7ου οίκου, δημιουργεί δυνατές προϋποθέσεις για ένα διαζύγιο.

Επίσης, ο ίδιος πλανήτης, αν βρίσκεται στον ωροσκόπο ή γενικά αν έχει εξέχουσα θέση στο χάρτη και χαρακτηρίζει το σύνολο του ωροσκοπίου, δίνει στο άτομο εξαιρετική ανεξαρτησία και το δυσκολεύει να συγκατατεθεί στις απαιτήσεις μιας κοινής πορείας.

Το άτομο επιθυμεί να κινείται ανά πάσα στιγμή σύμφωνα με τις εσωτερικές του παρορμήσεις, πολλές φορές εγωιστικά και μη λαμβάνοντας υπόψη του τους οικείους του. Συνήθως βαριέται γρήγορα, αναζητά διαρκώς την αναστάτωση –έστω και με την καλή έννοια– και συνήθως είναι υπέρ της ερωτικής απελευθέρωσης.

Διαβάστε Επίσης  Τα ζώδια και πώς διαχειρίζονται τα χρήματα

 


Τα στοιχεία που θεωρούνται ως τα πιο επικίνδυνα για να οδηγήσουν σε διαζύγιο

– Η Αφροδίτη, ο Άρης, ο Ήλιος σε τετράγωνο, σύνοδο ή αντίθεση με τον Ουρανό. – Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Άρη.

– Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τη Σελήνη.

– Ο κυβερνήτης του ωροσκόπου σε δύσκολη όψη, τετράγωνο ή αντίθεση, με τον κυβερνήτη του 7ου οίκου.

– Η ακμή του 7ου οίκου σε διπλό ζώδιο (Διδύμους ή Ιχθύς) συνήθως δηλώνει και δεύτερο γάμο.

– Η Σελήνη σε διπλό ζώδιο επίσης.

– Εξέχουσα θέση του Ποσειδώνα δημιουργεί εξαπατήσεις ή αυτοεξαπατήσεις που μπορούν να οδηγήσουν σε φοβερές συναισθηματικές απογοητεύσεις.

– Εξέχουσα θέση του Πλούτωνα δίνει τάσεις εξαναγκασμού και πατροναρίσματος του συντρόφου, κάτι που σαφώς δεν γίνεται εύκολα αποδεκτό, μια και γίνεται με το γνωστό υπόγειο τρόπο που μόνο ο Πλούτωνας ξέρει να χειρίζεται (και τρομοκρατεί τους άλλους).

Διαβάστε Επίσης  Αυτά τα 4 ζώδια έχουν... αλλεργία στο ψέμα!

– Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα «τινάζει» κυριολεκτικά τις σχέσεις στον αέρα.

– Εμπεριεχόμενο ζώδιο στον 7ο οίκο συνήθως προσυπογράφει και δεύτερο γάμο στο άτομο, και μάλιστα το εμπεριεχόμενο ζώδιο δίνει χαρακτηριστικά του δεύτερου συζύγου.

– Ο Κρόνος στον 7ο οίκο δεν είναι πάντα ένδειξη διαζυγίου, ειδικότερα αν το άτομο κάνει γάμο με αρκετά μεγαλύτερο άτομο σε ηλικία και ταυτόχρονα καθυστερήσει να τον κάνει αμέσως μετά την πρώτη κρόνια επιστροφή (δηλαδή μετά τα 30).

Φυσικά, όλες οι παραπάνω γενέθλιες ενδείξεις πρέπει να ενεργοποιούνται από σκληρές διελεύσεις του Πλούτωνα, του Ουρανού, του Ποσειδώνα ή του Κρόνου, ώστε να φτάσουν τα πράγματα στα άκρα και να μην υπάρχει δρόμος επιστροφής.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *