Κρήτη: Βίαζε για 5 χρόνια την ανήλικη κόρη του – Μαρτύριο στα χρόνια της εφηβείας – Σοκάρει η άγνωστη αλήθεια.

Σοκ από την υπόθεση παιδεραστίας στην Κρήτη
– Πατέρας φέρεται να βίαζε την κόρη του από την ηλικία των 12 ετών – Μάλιστα, ασελγούσε σε βάρος της κάθε μέρα για πέντε ολόκληρα χρόνια

Συγκλονίζει η υπόθεση παιδεραστίας που έρχεται από το Ηράκλειο Κρήτης, με «πρωταγωνιστή» έναν 48χρονο, σήμερα. άνδρα. Ο κατηγορούμενος φέρεται να βίαζε καθημερινά την ανήλικη κόρη του για πέντε χρόνια.

Η υπόθεση που προκαλεί ανατριχίλα πρόκειται να αναβιώσει την Τετάρτη (14/02/2018) στις δικαστικές αίθουσες. Ο 48χρονος θα καθίσει στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Ανατολικής Κρήτης, προκειμένου να δικαστεί σε δεύτερο βαθμό.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, το πρωτοβάθμιο δικαστήριο είχε κρίνει ένοχο, πριν από περίπου τρία χρόνια, το 48χρονο πατέρα, καταδικάζοντάς τον σε συνολική ποινή κάθειρξης 17 ετών.
Οι πράξεις για τις οποίες κατηγορείτο ήταν «βιασμός κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση», «αποπλάνηση παιδιού κατ’ εξακολούθηση σε βάρος παθόντα που συμπλήρωσε τα δέκα αλλά όχι τα δεκατρία έτη», αλλά και «ασέλγεια μεταξύ συγγενών κατ’ εξακολούθηση από ανιόντα, κατά την οποία ο κατιών δεν είχε συμπληρώσει το δέκατο πέμπτο έτος της ηλικίας του, καθώς και σε βάρος κατιόντος που συμπλήρωσε το δέκατο πέμπτο, αλλά όχι το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας του».
Ειδικότερα, σύμφωνα με το Neakriti.gr, όπως προέκυψε από την ακροαματική διαδικασία, ο 48χρονος κατηγορείται ότι βίαζε την κόρη του από την ηλικία των 12 ετών μέχρι τα 17 της.

Διαβάστε Επίσης  Την Πεντηκοστή κλειδώνονται οι ψυχές;

Την απειλούσε ότι αν μιλήσει θα της κάνει έκανε κακό

Σύμφωνα με το Πρωτοβάθμιο δικαστήριο, τον εφιάλτη στα χέρια του πατέρας της ζούσε σχεδόν καθημερινά η ανήλικη. Μάλιστα, όλα γινόντουσαν στο σπίτι της οικογένειας, σε συνοικία του Ηρακλείου. Σύμφωνα πάντα με την απόφαση του Πρωτοβάθμιου δικαστηρίου, ο 48χρονος απειλούσε την κόρη του ότι, αν έλεγε σε κάποιον όσα συνέβαιναν, θα της έκανε κακό.

Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος για βιασμό, για αποπλάνηση παιδιού, αλλά και για ασέλγεια-αιμομιξία έως την ηλικία των 15 ετών. Συγκεκριμένα, του επιβλήθηκε κάθειρξη πέντε ετών για το βιασμό, κάθειρξη 10 ετών για την αποπλάνηση και κάθειρξη – επίσης – 10 ετών για την ασέλγεια-αιμομιξία. Τελικά, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λασιθίου επέβαλε στον κατηγορούμενο συνολική ποινή κάθειρξης 17 ετών.

Διαβάστε Επίσης  Υπάρχει πραγματικά ο έρωτας με την πρώτη ματιά; Τι λένε οι ψυχολόγοι

Σημειώνεται ότι η υπεράσπιση του κατηγορουμένου είχε ζητήσει από το δικαστήριο να αναγνωριστεί στο 48χρονο το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου. Το εν λόγω αίτημα, ωστόσο, δεν έγινε δεκτό από την Έδρα.

Ωστόσο, αξίζει να επισημανθεί ότι ο καταδικασθείς πατέρας δεν οδηγήθηκε στη φυλακή: Το Μάιο του 2015, το πρωτοβάθμιο δικαστήριο αποφάσισε η έφεσή του να έχει αναστέλλουσα δύναμη. Αυτό σημαίνει ότι αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό. Εντούτοις, του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι: Να εμφανίζεται δύο φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του, ενώ του απαγορεύτηκε να προσεγγίζει την κόρη του και το σπίτι της.



Πηγή: http://ift.tt/2camdcI

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *