Πώς θα τον ξετρελάνεις και θα ξεκλειδώσεις την λίμπιντο του

Θέλεις να τον τρελάνεις;
Πρέπει να ξέρεις τα μυστικά του! Πώς θα τον κάνεις να σε λατρέψει, άραγε; Πώς θα τον κάνεις να σε θέλει τρελά, και να μην έχει μάτια παρά μόνο για σένα; Πώς θα ξεκλειδώσεις την λίμπιντο του άντρα που σε έχει ξετρελάνει; Με το να ξέρεις όλα του τα μυστικά της ηδυπάθειας, μπορείς να γίνεις παντοδύναμη! Ο άντρας, αγαπάει με το σώμα του! Η καρδιά του είναι μεγάλη, αλλά το σώμα του είναι κυρίαρχο και οι επιθυμίες του παράφορες! Οπότε, πρέπει να γνωρίζεις τα κλειδιά του έρωτα, για να μπορείς να ξεκλειδώσεις και την καρδιά του! Και να μην ξεχνάμε, αν ξέρεις πώς θα φτάσει στην απόλυτη κορύφωση ο καλός σου, θα έχεις κι εσύ την πιο γλυκιά περιπέτεια των αισθήσεων! 

Ας δούμε λοιπόν, με βάση το ζώδιο του, ποια είναι η βαθιά του λίμπιντο!


Κριός
Ο Κριός είναι εύκολος γενικά στην κατάκτηση. Γιατί τον ενδιαφέρει τόσο πολύ το κυρίως θέμα, που δεν βλέπει μπροστά του. Αυτό όμως που θα τον τρελάνει, είναι να τον θελήσεις πρώτη εσύ, και μάλιστα σε επικίνδυνο χώρο, χωρίς αναστολές! Ειδικά εάν του έχεις και κάποια κρυμμένη λεπτομέρεια, όπως ας πούμε, αν μπορείς με τη ζώνη σου, για παράδειγμα, να κάνεις μια λίγο πιο επιθετική προσέγγιση, αλλά που να δείχνει αυθόρμητη, εντελώς χωρίς να είναι προμελετημένο, έχει ξετρελαθεί! Είναι τόσο παιδί, που θα θέλει συνέχεια να του κάνεις τέτοια βέβαια, αν γίνει η αρχή!

Ταύρος
Το σημείο που κάνει τον Ταύρο να λιώνει, είναι στον λαιμό. Και είναι ο κατεξοχήν τύπος του άντρα, που χαίρεται, απολαμβάνει και είναι περήφανος να του κάνεις τα κόκκινα σημάδια, που δηλώνουν πόσο εκτός ελέγχου είσαι εκείνη τη στιγμή! Και θα σου κάνει και αυτός, και θα σε ρωτήσει αν σου αρέσει, είναι περήφανος να σε λατρεύει και να φαίνεται! Και βέβαια, μιας και είναι το ζώδιο της ηδονής σε όλο της το μεγαλείο και με κάθε σωματική έκφραση, πάρε κάποια στιγμή το ρίσκο να τον αφήσεις να σε οδηγήσει στην άγρια πλευρά του έρωτα. Έχει και τέτοιες δυνατότητες, και το κάνει με τρομερή ευγένεια!

Δίδυμοι
Ο άντρας Δίδυμος, θέλει εδώ τα πάντα στον έρωτα! Και θέλει και την γυναίκα έμπειρη! Δεν έχει καμία αναστολή, δηλαδή αν φανείς ενεργή από την αρχή, θα το εκτιμήσει, δεν χρειάζεται να παίξεις ποτέ την άβγαλτη. Το να πας προετοιμασμένη για ένα βράδυ ερωτικών αξιώσεων, το θεωρεί δείγμα εξυπνάδας. Τι τον τρελαίνει; Τα πάντα! Ειδικά η φωνή σου, όταν του λέει διάφορα που τον ξεσηκώνουν, και το να μπορείς να αλλάζεις στιλ, από ήσυχα πράγματα σε πιο άγρια!

Καρκίνος
Ο Καρκίνος αγαπάει και αγαπιέται πολύ, και μετά κάνει έρωτα συνήθως. Προσπαθεί να κρατήσει ένα συντηρητικό προφίλ, αλλά αυτό είναι μόνο η επιφάνεια. Από κάτω, βράζει! Μην ξεχνάμε ότι έχει ως συγκυβερνήτη του τον Άρη, που είναι η βαθιά και κρυμμένη του φλόγα. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι μπορεί να γίνει ο απόλυτος παθιάρης! Τι χρειάζεται; Να κολακέψεις την νοσταλγία του. Πώς το κάνεις αυτό; Με οτιδήποτε θυμίζει παιδική αθωότητα, αλλά για τον ίδιον – όχι για σένα! Πρέπει να γίνει το μωρό σου. Αν του φερθείς με τρυφερότητα πάνω από το κανονικό, δεν χρειάζεται τίποτε άλλο.

Λέων
Ο Λέων είναι ένας άντρας που αγαπάει τα πάντα στον έρωτα! Είναι λίγο άγριος στο παιχνίδι, και αγαπάει να είναι κυρίαρχος. Αυτό που τον τρελαίνει, είναι τα μακριά μαλλιά! Και τα πολλά και φανταχτερά αξεσουάρ θηλυκότητας, που τα βγάζεις με χάρη, ξέροντας ότι σε θαυμάζει! Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που από μόνο του τον πάει στον έβδομο ουρανό. Αν δεν έχεις μακριά μαλλιά, βάλε φουλάρι στα μαλλιά σου, που θα του δώσει την αίσθηση ότι έχεις στέμμα! Και τόλμα να του χορέψεις κοιτώντας τον!

Παρθένος
Ο Παρθένος, αν και δεν του φαίνεται, κρύβει μια πολύ άγρια πλευρά. Έχει τον Κρόνο κρυμμένο κάτω από το προσωπείο του Ερμή! Αυτό του δίνει έναν βαθύ ψυχισμό, γεμάτο αντιφάσεις, πολύ γοητευτικές όμως. Αν θέλεις να τον τρελάνεις, που γιατί να μην θέλεις, πρέπει να παίξεις μαζί του παιχνίδια εξουσίας . Το τρελό είναι πως επειδή έχει συνήθως αυστηρή συμπεριφορά, που δεν δείχνει εξωτερικά το πάθος του, οι γυναίκες δεν το περιμένουν από αυτόν, και του συμπεριφέρονται με σχετική λεπτότητα. Ενώ είναι ικανός για πολλά, πάρα πολλά και άγρια παιχνίδια και φιλιά . ! 

Ζυγός
Ο Ζυγός, όπως ίσως μπορεί να γίνει κατανοητό από το σύμβολό του, ισορροπεί τα αντίθετα. Και έχει και την Αφροδίτη Κυβερνήτη. Αυτό σημαίνει ότι έχει και πολύ έντονη σεξουαλικότητα, αλλά και πολλά πράγματα που θα σε εκπλήξουν! Για παράδειγμα, θα χαρεί απεριόριστα να του βγάλεις, με όποιον τρόπο, την θηλυκή πλευρά που έχει κάθε άντρας . Είναι πρόθυμος να παίξει σε αυτό το παιχνίδι. Και όχι μόνον είναι πρόθυμος, αν σε δει να τον καταλαβαίνεις και να το προτείνεις πρώτη,, είναι σοβαρός λόγος να γίνει άκρως μονογαμικός! Υπάρχει μια ιδιομορφία: είναι απόλυτα αρσενικός. Αλλά του αρέσει, με το ταίρι του, να βγάζει όλον τον εαυτό του. Αυτό σημαίνει, ότι πολλές φορές τα στερεότυπα τον καταπιέζουν! Αν τον ελευθερώσεις, σε λάτρεψε!

Σκορπιός
Ο παθιασμένος του ζωδιακού, είναι σίγουρα ο Σκορπιός! Εννοείται, πως αυτά που λένε για τα παιχνίδια βίας και εξουσίας που του αρέσουν, είναι όλα αλήθεια! Και πάλι εννοείται, πως του αρέσει όλη η γκάμα από το μαύρο χρώμα! Από εσώρουχα έως κραγιόν , όλα μαύρα ει δυνατόν, κανένα πρόβλημα, τρελαίνεται! Έχει τάσεις για παιχνίδια εξουσίας, όπου του αρέσει ο ρόλος του κυρίαρχου. Όσο και να αγαπάει την φιγούρα της δεσποτικής γυναίκας, το κάνει για να την υποτάξει το τέλος, και όχι να υποταχθεί. Για να είσαι μαζί του, ξέρεις πολύ καλά τον ερωτικό του τύπο και σου αρέσει, είστε συμπληρωματικοί. Αυτό που θα τον κάνει να απογειωθεί, είσαι να του κάνεις έκπληξη, όπου θα του ζητήσεις να σου δείξει πόσο σε ποθεί σε δημόσιο χώρο!

Τοξότης
Είναι ένας άντρας που αγαπάει τον έρωτα, όπως μικρός αγαπούσε το αυτοκινητάκι του! Λατρεύει τα πάντα, εννοείται ότι του αρέσει να κάνει τα πάντα σε περιπετειώδεις καταστάσεις, όπως σε ταξίδια σε άγνωστα και επικίνδυνα και ιδιότροπα μέρη. Αυτό που τον τρελαίνει, είναι να παίξεις με την εικόνα σου. Δηλαδή, ναι, αγαπάει τη γυναίκα, και μάλιστα πολύ. Αλλά, αν δεν έχεις πρόβλημα να φοράς από μέσα ένα αθλητικό αντρικό μπλουζάκι, τον έχεις δικό σου! Του αρέσει η κοριτσίστικη εμφάνιση, που σπάει παιχνιδιάρικα από λεπτομέρειες που είναι μόνο γι’ αυτόν! Αν θελήσεις να του κάνεις πάρα μα πάρα πολύ μεγάλη εντύπωση, τόλμησε να τον αποπλανήσεις σε δημόσιο χώρο, αλλά όχι με χαρακτήρα μυστηρίου, στο χαλαρό, σαν να παίζετε!

Αιγόκερως
Το κατεξοχήν παιχνίδι του Αιγόκερου, είναι το σώμα σου. Το σώμα είναι για τον Αιγόκερω κάτι σαν τροφή όλων των αισθήσεων. Έχει βέβαια αυτήν την σοβαρότητα, αλλά ο Κρόνος, δεν έχει μόνο αυτήν την πλευρά, του κριτή και του πατρικού ειδώλου. Έχει και την πλευρά αυτού που ασκεί και εξουσία στον έρωτα! Και αυτού που μαρκάρει! Θα σου αφήσει πολλά σημάδια, για να ξέρει ότι το σώμα σου είναι δικό του. Το κάνει τέλεια όμως. Αυτό που θα τον τρελάνει, είναι να του ζητήσεις εσύ να σε μαρκάρει! Να του υποδείξεις πού θέλεις να σε σε φιλήσει τόσο έντονα, που να έχεις επάνω σου για μέρες την σφραγίδα του!

Υδροχόος
Ο Υδροχόος, ως πάρα πολύ εγκεφαλικό άτομο, με Κυβερνήτη τον απαιτητικό Ουρανό, αλλά έχοντας και την Αφροδίτη και τον Ερμή να του χαρίζουν έντονο προφίλ, είναι πολύ εφευρετικός. Αυτό που τον κάνει να νιώθει μεγάλη έξαψη, είναι το παιχνίδι εξ αποστάσεως! Είναι ιδανικός σύντροφος για ένα τηλέφωνο γεμάτο πάθος, αλλά αγαπάει και την εικονική πραγματικότητα του διαδικτύου. Και στο ίδιο σπίτι να μένετε, και σε σχέση να είστε, αν του κάνεις pok από τον δικό σου υπολογιστή στον δικό του, και κάνετε ένα chat, θα δεις έναν Υδροχόο που δεν θα τον πιστεύεις! Είναι και ο τέλειος τρόπος να μην σου είναι άπιστος, γιατί κάνει διάφορα στο διαδίκτυο! Ας γνωρίσει καλύτερα εσένα!

Ιχθύες
Ο άντρας Ιχθύες, αγαπάει την διαφάνεια. Του δίνει την αίσθηση του νερού. Οπότε, ένα παιχνίδι με λεπτά μετάξια, καλσόν ή ακόμα καλύτερα κάλτσες με ζαρτιέρα, θα κάνουν τον Ιχθύ να ξετρελαθεί. Επίσης, του αρέσει να συνδυάζει το όνειρο με την πραγματικότητα. Αυτό σημαίνει, ότι είναι ο ιδανικός σύντροφος για να νιώσεις κι εσύ την χαρά του να … παρενοχλείς κάποιον στον ύπνο του! Απολαμβάνει ακριβώς αυτή την αίσθηση ότι τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο, το ότι δεν ξέρει αν αυτό που ζει είναι φαντασίωση ή πραγματικότητα!

Πηγή:oroskopos.tv

Διαβάστε Επίσης  Γιατί μειώνεται η ένταση των οργασμών;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *