Πού ταξιδεύουν τα ζώδια

Για εξατομικευμένες συμβουλές
ταξιδιού, κοιτάξτε τα… άστρα! Ναι, καλά ακούσατε. Το ωροσκόπιό σας, μπορεί ακόμη και να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε τις τέλειες διακοπές, σύμφωνα με τα γούστα σας και το τι σας ταιριάζει.

Αναζητάτε πνευματικές αποδράσεις ή μήπως μια περιπέτεια που θα ανεβάσει την αδρεναλίνη σας; Μήπως είστε τύπος που του αρέσουν διακοπές με πολλά άτομα για παρέα; Δείτε τα χαρακτηριστικά του ζωδίου σας για να ανακαλύψετε το στυλ ταξιδιού που σας ταιριάζει καλύτερα, όπως τα περιγράφει το
ζώδιο σας.

Κριός
Οι Κριοί απολαμβάνουν τις ανακαλύψεις και τη δράση. Ο Κριός είναι ηγέτης πρωτοπόρος, που πηγαίνει μπροστά σε νέες περιπέτειες και θέλει να είναι ο πρώτος που το κάνει. Για έναν Κριό, η εμπειρία του ταξιδιού είναι μέγιστη, αν πηγαίνει σε ένα μέρος που δεν έχει ξαναπάει. Ως ζώδιο της φωτιάς, αποστρέφεται τη ρουτίνα και βαριέται συνεχώς τον ίδιο προορισμό, όπου θα πρέπει να κάνει τα ίδια.
Προτεινόμενες εκδρομές και δραστηριότητες: ελεύθερη πτώση, αναρρίχηση και πεζοπορία στο Νεπάλ, φωτογραφικό σαφάρι στην Αφρική, ορεινή ποδηλασία στα Βραχώδη Όρη της βόρειας Αμερικής.

Ταύρος
Ο Ταύρος είναι ζώδιο της γης. Του αρέσει η σταθερότητα, η άνεση και η ασφάλεια. Ένας «Ταύρος» θα ήθελε να βρίσκεται σε ένα μέρος που το θεωρεί «σα στο σπίτι του», αλλά που όμως έχει και στοιχεία ταξιδιού. Επίσης, ο «Ταύρος» αγαπάει ιδιαίτερα το καλό φαγητό και ποτό, οπότε θα του ταίριαζαν οι διακοπές σε έναν τόπο γνωστό για τη γαστρονομία του και τα όμορφα τοπία. Τέλος, στους «ταύρους» δεν αρέσουν οι extreme φυσικές δραστηριότητες, όπως ένα προκλητικό ταξίδι στο βουνό.
Προτεινόμενες εκδρομές και δραστηριότητες: ταξίδι με το Orient Express στην Ασία, σε συνδυασμό με μια γαλήνια διαμονή σε ένα πανδοχείο στη χώρα, ή ενοικίαση μιας βίλας στην Τοσκάνη.

Δίδυμοι
Οι Δίδυμοι τείνουν να έχουν μια ποικιλία από χόμπι και ενδιαφέροντα και τους αρέσει να μαθαίνουν και να κάνουν δραστηριότητες. Κάθε προορισμός που προσφέρει μια αίσθηση δραστηριότητας, είναι ιδανικός για έναν «Δίδυμο», που είναι ζώδιο του αέρα. Αλλά οι «Δίδυμοι» δεν θέλουν πάρα πολύ να περιορίζονται από τους κανόνες άλλων ανθρώπων. Απορρίπτονται λοιπόν τα ταξιδιωτικά πακέτα με group και προτείνονται μεμονωμένα ταξίδια σε σαγηνευτικούς προορισμούς.
Προτεινόμενες εκδρομές και δραστηριότητες: ταξίδι σε μια μεγάλη πόλη με έντονη νυχτερινή ζωή, όπως το Παρίσι ή η Νέα Υόρκη, επίσκεψη σε μουσεία, μια αυθόρμητη απόδραση το Σαββατοκύριακο, η ένα φεστιβάλ τζαζ μουσικής.

Καρκίνος
Στους «Καρκίνους» αρέσει πολύ να βρίσκονται κοντά στο νερό. Ως ζώδιο του νερού, ο «Καρκίνος» απολαμβάνει την αίσθηση της κοινότητας και τους αρέσει να περνά χρόνο με τους αγαπημένους του, ή να ταξιδεύει σε όμορφους, πολιτιστικούς προορισμούς. Επίσης, ο «Καρκίνος» είναι το είδος του ταξιδιώτη που επιθυμεί να ανοίξει μόνο μια φορά τις αποσκευές του σε ένα ταξίδι, οπότε μια κρουαζιέρα με όλη την οικογένεια, όπου συμπεριλαμβάνονται όλες οι ανέσεις, θα ήταν ιδανική. Δεδομένου ότι ο καρκίνος αποζητά την ηρεμία αποφεύγει τις ξέφρενες καταστάσεις, ένα μικρό πλοίο θα ήταν ό,τι καλύτερο.
Προτεινόμενες εκδρομές και δραστηριότητες: η διαμονή σε ένα μικρό ξενώνα δίπλα σε μια λίμνη, μια κρουαζιέρα στη Μεσόγειο με την οικογένεια, ένα ξενοδοχείο με θέα τη θάλασσα.

Διαβάστε Επίσης  Ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό από 10 Σεπτεμβρίου- Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Λέων
Ως κοινωνικό άτομο, ο «Λέων» θέλει να είναι το κέντρο της προσοχής. Είναι ζώδιο της φωτιάς και έχει πολλή ενέργεια. Ο «Λέων» γεννήθηκε για να ξεχωρίζει και να έχει μια λαμπερή ζωή. Αναζητά εντυπωσιακούς, φανταχτερούς προορισμούς και του αρέσει να ταξιδεύει σε πρώτη θέση. Επίσης, πιθανότατα να μη μπορεί να κάνει ένα ταξίδι όπου θα πρέπει να ταλαιπωρηθεί ή να κάνει οικονομία.
Προτεινόμενες εκδρομές και δραστηριότητες: ένα ταξίδι στη Γαλλική Ριβιέρα, διαμονή σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο, απόδραση σε ένα διεθνές φεστιβάλ κινηματογράφου, επίσκεψη σε spa και αμπελώνες.

Παρθένος
Στους «Παρθένους», ζώδια της γης, αρέσει η ασφάλεια και η τάξη. Είναι πνευματώδη άτομα και τους αρέσει η οργάνωση, καθώς και οι πρακτικές γνώσεις. Θέλουν να κάνουν πράγματα ή να πηγαίνουν σε μέρη που τους «πυροδοτούν» πνευματικά και τους κάνουν να νιώθουν ότι έχουν πετύχει κάτι (όπως το να μάθουν ιστορία ή μια ξένη γλώσσα). Επιπλέον, τους αρέσει να λειτουργούν σύμφωνα με το πρόγραμμα και να γνωρίζουν τι τους περιμένει.
Προτεινόμενες εκδρομές και δραστηριότητες: ένα… λογοτεχνικό ταξίδι στο Δουβλίνο, οργανωμένα πακέτα διακοπών, η γνωριμία με έναν ξένο πολιτισμό και η εκμάθηση της γλώσσας του, μαθήματα μαγειρικής στην Ιαπωνία.

Ζυγός
Ο Ζυγός δε θα πρέπει να ταξιδεύει μόνος, καθώς προτιμά πάντα να έχει παρέα για να νιώθει άνετα, είτε πρόκειται για σύζυγο, έναν καλό φίλο, ή το ταίρι του. Στους «Ζυγούς» αρέσει να μοιράζονται πράγματα και εμπειρίες, να τους φροντίζουν και να ζουν άνετα. Είναι ζώδιο του αέρα, εξαιρετικά δημιουργικό και έχει υψηλή αισθητική. Οι «Ζυγοί» τείνουν να αναζητούν την ομορφιά του κόσμου.
Προτεινόμενες εκδρομές και δραστηριότητες: Η διαμονή σε ένα αρχιτεκτονικά όμορφο ξενοδοχείο, μια ρομαντική γαστρονομική περιήγηση στην Ιταλία, επίσκεψη σε ιστορικά μνημεία, όπως η Αγιά Σοφιά ή το Ταζ Μαχάλ, επίσκεψη σε spa με τον/την καλό/ή σας.

Σκορπιός
Όπως ο «Καρκίνος», έτσι και ο «Σκορπιός» είναι ζώδιο του νερού και του αρέσουν μέρη κοντά στο νερό. Επιπλέον, οι «Σκορπιοί» δεν είναι «ελαφρά» άτομα, αλλά στοχάζονται βαθειά σε σχέση με την ιστορία, τον πολιτισμό και τη γνώση. Τους αρέσει να εξερευνούν εξωτικά και λιγότερο γνωστά μέρη και απολαμβάνουν τα εκπαιδευτικά και πολιτιστικά ταξίδια. Επίσης, στους «Σκορπιούς» αρέσει να ταξιδεύουν μόνοι, δεδομένου ότι τείνουν να απολαμβάνουν την πολυτέλεια του ελεύθερου χρόνου για να εξερευνούν διάφορα μέρη μόνοι τους.
Προτεινόμενες εκδρομές και δραστηριότητες: επίσκεψη σε αρχαία μνημεία, όπως οι Πυραμίδες στο Κάιρο, ταξίδι σε ένα απομακρυσμένο νησί του Νότιου Ειρηνικού, επίσκεψη στα μουσεία στην Ανατολική Ευρώπη, εθελοντική δράση στην Αϊτή.

Διαβάστε Επίσης  Πόσο εχέμυθα είναι τα ζώδια

Τοξότης
Οι «Τοξότες» είναι οπαδοί της ελευθερίας και των ανοιχτών χώρων, τόσο σωματικά όσο και συναισθηματικά και όταν ταξιδεύουν. Τους αρέσει η περιπέτεια και να εξερευνούν νέα πράγματα και τη φύση. Αλλά δεδομένου ότι οι «Τοξότες» δεν αρέσκονται στην οργάνωση και τους κανόνες, προτιμούν να αποφεύγουν τις ξεναγήσεις και εκδρομές με αυστηρά δρομολόγια και πρόγραμμα.
Προτεινόμενες εκδρομές και δραστηριότητες: μια εκδρομή με ποδήλατο σε ένα νησί, η παρατήρηση άγριων ζώων στην Ουγκάντα, κατασκήνωση σε εθνικά πάρκα, ορειβασία, μια κρουαζιέρα στα νησιά Γκαλαπάγκος, μια εκδρομή σε ένα τροπικό δάσος.

Αιγόκερως
Ο «Αιγόκερως» είναι ζώδιο της γης που του αρέσει το πρόγραμμα. Όσοι ανήκουν σε αυτό το ζώδιο είναι άτομα συγκεντρωμένα, που αναζητούν έλεγχο στη ζωή τους. Στο ταξίδι, ως εκ τούτου, ο «Αιγόκερως» θέλει να είναι υπεύθυνος του προγράμματος. Επίσης, οι «Αιγόκεροι» είναι μοναχικοί και δε φοβούνται να ταξιδεύουν μόνοι τους. Απολαμβάνουν ιστορικούς και αρχαίους προορισμούς και είναι λάτρεις της ιστορίας.
Προτεινόμενες εκδρομές και δραστηριότητες: επίσκεψη σε ιστορικά νεκροταφεία, ταξίδι στην Αίγυπτο, μια εκπαιδευτική κρουαζιέρα, περιοδεία σε παλιές ευρωπαϊκές πόλεις.

Υδροχόος
Οι «Υδροχόοι» είναι εξαιρετικά πνευματώδεις και «ζωντανοί». Είναι ζώδιο του αέρα και θα πρέπει να αποφεύγει τους τουριστικούς προορισμούς όπως μεγάλα θεματικά πάρκα ή πολυσύχναστες πόλεις και να προτιμά λιγότερο ταξιδεμένα μέρη. Οι «Υδροχόοι» αγαπούν να μαθαίνουν αλλά θέλουν και να ξεφεύγουν από την πεπατημένη. Είναι διαφορετικοί από την πλειοψηφία και συχνά εκκεντρικοί, ακολουθώντας το… δικό τους δρόμο. Προτεινόμενες εκδρομές και δραστηριότητες: ταξίδι για να θαυμάσετε την αρχιτεκτονική του Γκαουντί στη Βαρκελώνη, ταξίδι σε εξωτικές χώρες όπως η Καμπότζη και το Βιετνάμ και διαμονή σε ένα χωριό στο Μπαλί.

Ιχθύς
Ως ζώδιο του νερού, ο «Ιχθύς» είναι ονειροπόλος, ποιητής, ρομαντικός και με φαντασία. Ψάχνει για μια αίσθηση εσωτερικής γαλήνης και επιδιώκει να βιώσει το θείο. Για τους «Ιχθείς» προτείνονται ταξίδια σε προορισμούς όπου μπορούν να επιτύχουν μια αίσθηση της πνευματικότητας, ενώ δεν προτείνονται ταξίδια σε μέρη εμπορευματοποιημένα, όπως προορισμοί για ψώνια ή θεματικά πάρκα.

Πηγή:clickatlife.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *