Εξελίξεις στο θάνατο της 44χρονης Ειρήνης: Ανοιξαν το Viber και άλλαξαν την φωτό προφίλ

Ένας μήνας περίπου

έχει συμπληρωθεί από το θάνατο της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη όμως οι αποκαλύψεις και τα ερωτήματα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή της ολοένα και πληθαίνουν.

Η οικογένειά της συνεχίζει να ζητάει απαντήσεις και επιμένει πως η γυναίκα δολοφονήθηκε.
Μάλιστα ο δικηγόρος της οικογένειας της 44χρονης, Βασίλης Ταουξής έκανε μια αποκάλυψη σοκ.
Όπως είναι γνωστό, το κινητό της Ειρήνης Λαγούδη δεν έχει βρεθεί. Παρότι η ΕΛ.ΑΣ. έκανε φύλλο και φτερό την περιοχή το κινητό της δεν εντοπίστηκε πουθενά δυσκολεύοντας την διαλεύκανση της υπόθεσης.
Αυτό που προκαλεί ακόμα περισσότερα ερωτηματικά ακόμα και σοκ είναι ότι, όπως είπε ο δικηγόρος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η εφαρμογή κινητού Viber της 44χρονης άνοιξε και μάλιστα κάποιοι άλλαξαν και τη φωτογραφία προφίλ της.
«Εχθές το βράδυ με επισκέφτηκε στο γραφείο μου τρομαγμένος ο αδελφός της και μου είπε πως κάποιοι έχουν ανοίξει το Viber της Ειρήνης. Του είπα ότι πρέπει να ενημερώσουμε την Αστυνομία. Μου απάντησαν ότι κάνουν προσπάθειες σύνδεσης και ενημέρωσης. Σήμερα με ξαναπήρε τηλέφωνο (ο αδελφός της Ειρήνης) και μου είπε ότι το Viber εξακολουθεί να είναι εν λειτουργία και τις πρωινές ώρες άλλαξαν τη φωτογραφία στο προφίλ της. Αρχίζει και εδραιώνεται μέρα με τη μέρα η πεποίθηση πως κάποιος έχει το κινητό και το χρησιμοποιεί κατά το δοκούν. Θεωρώ πως η έρευνα θα στραφεί προς πάσα κατεύθυνση» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ταουξής.
Διαβάστε Επίσης  Γιατί ο χειμώνας είναι η καλύτερη εποχή για σεξ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *