Μπορείς να το φτιάξεις μόνη! Serum εκθαμβωτικής λάμψης με τριαντάφυλλο και aloe vera

Tο serum συνήθως είναι ένα προϊόν
με  συμπυκνωμένη μορφή, έτσι λοιπόν απαιτούνται μόνο ελάχιστες σταγόνες για όλο το πρόσωπο.Τοποθετείται πριν από την κρέμα ημέρας, ή νύχτας, σε καθαρό πάντα δέρμα.

Το συγκεκριμένο serum έχει θεαματικά αποτελέσματα και πολύ άμεσα, σε σύντομο χρονικό διάστημα θα δείτε λάμψη στο δέρμα.
Αυτό το serum το φτιάχνουμε μόνες μας και είναι εκτός από φυσικό και αρκετά οικονομικό.
Τα υλικά θα τα βρείτε σε όλα τα καταστήματα με βιολογικά προϊόντα.
Τι θα χρειαστούμε
5ml ζελέ αλόης
Ροδόνερο
3 σταγόνες αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλο
1 αμπουλίτσα βιταμίνη Ε
1 μικρό φιαλίδιο με δοσομετρητή (συνήθως υπάρχει στα φαρμακεία, αν δεν καταφέρετε να βρείτε θα χρησιμοποιήσετε ένα μικρό αποστειρωμένο βαζάκι)
Το κόστος των υλικών μας δεν θα ξεπεράσει τα 15 ευρώ και φυσικά φτάνουν για άπειρες δόσεις παρασκευής του συγκεκριμένου serum, καθώς επίσης και για χρήση τους σε πολλές άλλες φυσικές συνταγές.
Παρασκευή
Βάζουμε με σύριγγα στο φιαλίδιο το ζελέ αλόης, χωρίς να το γεμίσουμε μέχρι επάνω, για να μπορούμε να συμπληρώσουμε και τα υπόλοιπα υλικά, προσθέτουμε μερικές σταγόνες ροδόνερο (όσο χρειάζεται για να μπορέσει να διαλυθεί η αλόη).
Προσθέτουμε 3 σταγόνες αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλο και την βιταμίνη Ε. Κουμπώνουμε και ανακινούμε μέχρι να ομοιογενοποιηθούν τα υλικά.
Φυλάσσεται στο ψυγείο και η δοσολογία είναι για ένα περίπου μήνα.
Εκτός από τις ευεργετικές ιδιότητες του  για την επιδερμίδα, το τριαντάφυλλο έχει αντικαταθλιπτική και ηρεμιστική δράση, κατ΄ επέκταση προσφέρει ηρεμία και ευεξία.
Παρ΄όλο που δεν υπάρχουν αντενδείξεις για την χρήση του αιθέριου ελαίου του τριαντάφυλλου, η χρήση των αιθέριων έλαιων δεν επιτρέπεται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.
Με λίγες μόνο σταγόνες καθημερινής χρήσης, τα αποτελέσματα αυτού του θαυματουργού serum θα σας εκπλήξουν από την πρώτη εβδομάδα και όλοι θα σας ρωτούν «μα, τι έχεις κάνει»;

Πηγή: mediafree.gr
Διαβάστε Επίσης  Το βότανο που θα μεταμορφώσει τα ταλαιπωρημένα σου μαλλιά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *