«Το κλειδί για τις μακροχρόνιες σχέσεις είναι πιο απλό από όσο φανταζόμαστε»

Πώς μια σχέση διατηρείται στον χρόνο; Ποιο είναι το

μυστικό των ζευγαριών που μένουν χρόνια μαζί; Τη δική του εκδοχή μάς δίνει ο συγγραφέας Mark Manson, τονίζοντας πως το κλειδί για μακροχρόνιες σχέσεις είναι πιο απλό από ό,τι νομίζουμε.

Σύμφωνα με την Independent, ο Manson θεωρεί ότι μια σχέση πρέπει να είναι όσο… πιο βαρετή γίνεται. «Αυτό μπορεί να ακούγεται περίεργο σε πολλούς ανθρώπους, αλλά υπάρχουν πολλά ζευγάρια που παραμένουν ευτυχισμένα για πολλά χρόνια, όχι όμως επειδή κάνουν… διακοπές σε απίθανα μέρη, απολαμβάνουν μαζί extreme sports ή βιώνουν συναρπαστικές στιγμές», επισημαίνει.
Και συνεχίζει τονίζοντας πως ο λόγος της ευτυχίας τους είναι ότι μπορούν να… βαριούνται μαζί. «Έχουν τη δυνατότητα να περνούν χρόνο στο σπίτι, βλέποντας ταινίες, μαγειρεύοντας και συζητώντας απλά, καθημερινά πράγματα. Δεν υπάρχει τίποτε πολύ συναρπαστικό και καθόλου δράμα στη σχέση τους» επισημαίνει.
Και συνεχίζει λέγοντας πως σήμερα οι άνθρωποι επιδιώκουν διαρκώς να γίνονται ενδιαφέροντες, γεγονός που μπορεί να επηρεάσει τις σχέσεις τους, καθώς αυξάνει τις προσδοκίες από τον εαυτό μας και τους άλλους, κάνοντάς μας διαρκώς να αναζητούμε κάτι συναρπαστικό και να απορρίπτουμε το απλό και καθημερινό. 
Διαβάστε Επίσης  Ναύαρχος Γιακουμάκης: "Ελληνες ετοιμαστείτε, οι σύμμαχοι μας δεν θα βοηθήσουν"

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *