Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά σου αυτήν την εβδομάδα!

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι. Ο Ουρανός επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία, λίγο αργότερα ο Άρης θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Δία και ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό, επαναστατική θα είναι η διάθεση σου, θα νιώσεις την ανάγκη να τα αλλάξεις όλα. Σε περίπτωση που από καιρό βιώνεις στασιμότητα τώρα αναλαμβάνεις δράση, περνάς σε άμεσες προσεγγίσεις. Τα γεγονότα σε συνδυασμό με τη διάθεση σου θα σε βοηθήσουν να φρενάρεις την αρνητική πορεία που πήρε η προσωπική σου ζωή, ξεχνάς το παρελθόν, διαγράφεις τα παλιά και ανοίγεις πλώρη για καινούργια.
Σε σχέση. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα η στάση σου ως προς το ταίρι σου θα είναι εκδηλωτική ίσως και κάπως ρομαντική, ωστόσο δε θα θελήσεις συνηθισμένες καταστάσεις, επιθυμία σου θα είναι να αλλάξεις τη σχέση σου, να ζήσεις το διαφορετικό. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα προσοχή στις ευέξαπτες παρορμητικότητες προσπάθησε να αντιδράσεις με αυτοσυγκράτηση. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Ζυγό θα είσαι σε θέση να εστιάσεις στη θετική πλευρά των καταστάσεων.
ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθεροι. Με τον Ουρανό να επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία, και την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα το πρώην ταίρι σου θα κάνει το βήμα να σε πλησιάσει, θα στοχεύσει στην επανασύνδεση. Σου δίνω τη συμβουλή να δεχτείς την πρόταση για ραντεβού, θα σου πει ευθέως τι ακριβώς θέλει και τι νιώθει. Αν ακόμα έχεις αισθήματα γι αυτό το άτομο τότε κινήσου δραστικά, μη καμουφλάρεις αυτό που νιώθεις και επιθυμείς. Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα σε βοηθήσει να φανερώσεις τις πραγματικές σκέψεις και βλέψεις σου.
Σε σχέση. Ομαλά θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου, εξομολογήσεις θα υπάρξουν ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις προς το τέλος της εβδομάδας, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα εσωτερικοί προβληματισμοί θα κάνουν την εμφάνιση τους, υποσυνείδητα ψυχολογικά συμπλέγματα θα σου δημιουργήσουν φοβίες. Προσπάθησε να αποφύγεις εντάσεις και ζήλειες, η Σελήνη στον Ζυγό θα σε βοηθήσει να επικεντρωθείς στην αξία των αισθημάτων που υπάρχουν ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου.
ΔΙΔΥΜΟΣ
Ελεύθεροι. Η εβδομάδα σου θα ξεκινήσει με αποκαλύψεις, με τον Ουρανό να επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία θα σου φανερωθεί πρόσωπο που απ καιρό έκρυβε το ενδιαφέρον του για εσένα. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα θα σου εκδηλωθεί με θερμό και ξεκάθαρο τρόπο, θα σου δώσει τη δυνατότητα σχέσης. Σε συμβουλεύω να δεχτείς τις προτάσεις που θα λάβεις, δοκίμασε να προχωρήσεις το αποτέλεσμα θα είναι θετικό. Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό θετική θα κάνει τη σκέψη και τη διάθεση σου.
Σε σχέση. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Καρκίνο συναισθηματικά ήρεμη θα είναι η στάση σου, ωστόσο με τον Άρη σε σύνοδο με τον Δία και τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Ουρανό, η ανάγκη σου για ανεξαρτησία και ελευθερία κινήσεων ίσως να φέρει ανατροπές στην σκέψη σου και στις επιθυμίες σου. Στο κλείσιμο της εβδομάδας με την είσοδο της Σελήνης στον Ζυγό, θα ηρεμήσεις, θα βρεις τις ισορροπίες σου, η συγκαταβατικότητα σου θα τερματίσει τις τυχόν εντάσεις.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθεροι. Με την Πανσέληνο στο ζώδιο σου και την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα η στάση σου θα είναι συναισθηματική, θα θελήσεις να προσφέρεις και να εισπράξεις ενδιαφέρον και αγάπη. Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα σε βοηθήσει να εκδηλωθείς, να μιλήσεις ελεύθερα και να προσεγγίσεις με αυθορμητισμό. Εσύ που θέλεις να αποκτήσει η προσωπική ζωή σου σταθερότητα , ανέλαβε δυναμική δράση, αν υπάρχει πρόσωπο που από καιρό υπάρχει στη σκέψη σου πέρνα σε προτάσεις.
Σε σχέση. Εσύ που είσαι πολύ καιρό σε σταθερή σχέση, η Πανσέληνος στο ζώδιο σου και ο Άρης σε σύνοδο με τον Δία θα σε ωθήσουν σε πράξεις που στόχο θα έχουν να σοβαρέψουν την πορεία του δεσμού σου. Δεν αποκλείεται να σκεφτείς το ενδεχόμενο της δέσμευσης, οι πράξεις σου θα είναι άμεσες, θερμή συζήτηση που θα κάνεις με το ταίρι σου θα αποτελέσει το πρώτο βήμα με κατεύθυνση την επισημοποίηση. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Ζυγό θα σε βοηθήσει να συνεννοηθείς με το ταίρι σου, προχωρείτε μπροστά με κοινές βλέψεις.
ΛΕΩΝ
Ελεύθεροι. Με τον Ουρανό να επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία και την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα σε τόνωση θα βρίσκονται ο διαθέσεις σου, θα θελήσεις να βγεις έξω, να διασκεδάσεις, να συναναστραφείς με καινούργια άτομα. Ανάγκη σου θα είναι να βρεις το πρόσωπο που θα σε αναζωογονήσει. Με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιο σου εντυπωσιακό και ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σου. Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα σε βοηθήσει να προσεγγίσεις με απελευθερωμένο τρόπο, δε θα καμουφλάρεις το ενδιαφέρον και τη έλξη που θα νιώσεις για ένα συγκεκριμένο άτομο.
Σε σχέση. Με την Πανσέληνο στον Καρκίνο ήρεμα θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου, συγκαταβατικότητα και κατανόηση θα υπάρξει ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Λέοντα θα τονώσει τα αισθήματα σας, η Σελήνη στον Ζυγό θα ενισχύσει τους συναισθηματικούς σας δεσμούς. Με τον Άρη σε σύνοδο με τον Δία στη δυναμική πρόταση που θα κάνεις θα λάβεις θετική απάντηση, ωστόσο προσπάθησε να αποβάλεις την ανυπομονησία.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθεροι. Με την Πανσέληνο στον Καρκίνο και τον Ουρανό να επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία ενδεχομένως να κάνει την εμφάνιση του πρόσωπο από το παρελθόν, τα γεγονότα θα ανοίξουν πορεία επανένωσης. Ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιο σου θα σε βοηθήσει να βάλεις σε τάξη τις επιθυμίες και τις ανάγκες σου, με τη Σελήνη στο Ζυγό θα καταφέρεις να κατασταλάξεις συναισθηματικά. Η εξέλιξη δε θα σε απογοητεύσει, στο κλείσιμο της εβδομάδας θα βρίσκεσαι σε συνάντηση τετ α τετ με άτομο που θα θέλει να μένει σταθερά στη ζωή σου.
Σε σχέση. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και τη Σελήνη να εισέρχεται στο ζώδιο σου συγκαταβατική θα είναι η στάση σου, έλξη και αγάπη θα εκδηλωθεί ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, δεν αποκλείεται να έρθει η συζήτηση στο θέμα της δέσμευσης. Θα αποδειχτεί πως μεταξύ σας υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση και εμπιστοσύνη σε βαθμό που δεν έχει νόημα να καθυστερείτε την επισημοποίηση σας. Οι επιθυμίες σας είναι κοινές, τα αισθήματα σας σταθερά, ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα σας ωθήσει σε δυναμικές αποφάσεις.
ΖΥΓΟΣ
Ελεύθεροι. Με διαθέσεις συμφιλίωσης θα κάνει την εμφάνιση του πρόσωπο από το παρελθόν. Με την Πανσέληνο στον Καρκίνο και τον Ουρανό να επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία έρχεται το πρώην ταίρι σου με στάση αποκαλυπτική και συμφιλιωτική. Δεν αποκλείεται να ακούσεις θερμά εξομολογητικά λόγια, με την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σου θα έχεις τη διάθεση να συγχωρέσεις και να δικαιολογήσεις. Κάνε το βήμα να δεχτείς τη συνάντηση που θα σου προτείνει, το ραντεβού θα είναι ευχάριστο και ανατρεπτικό.
Σε σχέση. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και τον Άρη σε σύνοδο με τον Δία εσύ που είσαι στο ξεκίνημα της γνωριμίας ή της σχέσης σου, δε θα έχεις σκοπό να κρύψεις ή να καμουφλάρεις τα αισθήματα σου, θα δείξεις την αγάπη και τα θερμά σου αισθήματα. Καταφθάνουν αυθόρμητες και αμοιβαίες εκδηλώσεις, μπαίνουν οι επαφές σε σταθερή τροχιά. Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα προσοχή να μην σε παρασύρει σε αρνητικές σκέψεις για θέματα που ουσιαστικά δεν υπάρχουν.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθεροι. Η επιστροφή του Ουρανού σε ορθόδρομη πορεία και η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα θα σε βοηθήσουν να σκεφτείς αισιόδοξα, δεν αποκλείεται να νιώσεις την ανάγκη να δώσεις τέλος στις παλιές κακές ιστορίες, θα αναζητήσεις το καινούργιο, θα διεκδικήσεις το διαφορετικό. Η Σελήνη στον Λέοντα και ο Άρης σε σύνοδο με τον Δία τολμηρή θα κάνουν τη δράση σου, η απόφαση σου να ενθαρρύνεις ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σου ανοίξει προοπτική νέας σχέσης. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με ραντεβού πολλά υποσχόμενο!
Σε σχέση. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο θα ανανεώσει τις επιθυμίες σου, δεν αποκλείεται να πάρεις ριζικές αποφάσεις σχετικά με το μέλλον του δεσμού σου. Αλλάζεις τα δεδομένα της σχέσης σου, με τον Ουρανό να επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία και τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα αντισταθείς στη στασιμότητα, θα κινηθείς και θα μιλήσεις ριζοσπαστικά με στόχο να διαφοροποιήσεις τα δεδομένα. Στο τέλος του εξαημέρου με την εμφάνιση της Σελήνης στον Ζυγό θα βρεις τις εσωτερικές σου ισορροπίες και θα περάσεις σε άμεσα ξεκαθαρίσματα.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθεροι. Με τον Ουρανό να επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία και την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα δε θα δυσκολευτείς να ερωτευτείς, θα αφήσεις ελεύθερα τα αισθήματα σου. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Λέοντα ελκυστικό και εντυπωσιακό θα είναι το πρόσωπο που θα γνωρίσεις, πολύ καλά θα κάνεις και θα εκδηλωθείς χωρίς ενδοιασμούς. Με τον Άρη σε σύνοδο με τον Δία θα τολμήσεις να προχωρήσεις με ουσιαστικά βήματα, θα καταφέρεις να δώσεις καινούργιο νόημα στη ζωή σου.
Σε σχέση. Ανήσυχη θα είναι η στάση σου, θα νιώσεις την ανάγκη να βγεις από το κατεστημένο της προσωπικής σου ζωής. Σε περίπτωση που διατηρείς μια συμβιβαστική σχέση η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και ο Άρης σε σύνοδο με τον Δία θα σε ωθήσουν σε ανατρεπτικές ενέργειες. Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα ενδυναμώσει την αισιοδοξία σου, ωστόσο προσοχή στις υπερβολές, η ανάγκη σου για ελευθερία δεν θα πρέπει να σε οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθεροι. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και την εμφάνιση της Σελήνη στον Λέοντα θα έχεις τη διάθεση και τα προσόντα να δώσεις ώθηση στις συγκυρίες. Στη διάρκεια του επταημέρου θα υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις που θα καταφέρουν να σε ανανεώσουν, θα σε βγάλουν από την αναμονή ή τη στασιμότητα. Τα τυχαία συμβάντα θα σου ανοίξουν δίοδο επικοινωνίας, συστηματικές επαφές θα έχεις με ένα συγκεκριμένο άτομο. Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα σας βοηθήσει να σκεφτείς αισιόδοξα.
Σε σχέση. Με την Πανσέληνο στον Καρκίνο και την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα όμορφα λόγια θα ακούσεις από το ταίρι σου, θα ανοίξετε τις καρδιές σας, θα αποκαλυφθεί η έκταση των αισθημάτων σας. Φεύγουν αμφιβολίες και καχύποπτες σκέψεις, δεν αποκλείεται να τολμήσεις να σκεφτείς το βήμα της δέσμευσης.  Ο Άρης σε σύνοδο με τον Δία και ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα σας ωθήσουν σε τολμηρές θετικές και ριζικές ενέργειες.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθεροι. Με τον Ουρανό να επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία, τον Άρη σε σύνοδο με τον Δία, και τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Ουρανό, στόχος σου θα είναι να αλλάξεις, να τερματίσεις, και να ανακτήσεις. Κλείνεις παλιά αποτυχημένη σχέση, απομακρύνεις τη σκέψη σου από παρελθοντικές απογοητεύσεις, διαγράφεις πρόσωπα που σε πλήγωσαν. Ο ερχομός της Σελήνης στον Λέοντα θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση σου, ελκυστική θα είναι η εικόνα σου, πέρνα σε αποφασιστικά βήματα.
Σε σχέση. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο και στην πορεία η εμφάνιση της Σελήνης στην Παρθένο θα σε βοηθήσουν να τοποθετήσεις τις επιθυμίες και τις απαιτήσεις σου σε συνετά εφικτά πλαίσια, σε συμβουλεύω να διεκδικήσεις αλλά με μέτρο και όχι με υπερβολές. Ανάμεσα σε σένα και στο ταίρι σου υπάρχει αγάπη και εμπιστοσύνη, προσπάθησε να διατηρήσεις τις ισορροπίες. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα προσοχή στις εξάρσεις και στις επαναστατικές τάσεις, καλό θα είναι να οριοθετήσεις την παρορμητικότητα σου.
ΙΧΘΥΣ
Ελεύθεροι. Η επιστροφή του Ουρανού σε ορθόδρομη πορεία και η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα αυθόρμητη ανέμελη και ρομαντική θα κάνουν τη στάση σου, αυτή τη φορά θα είσαι σε θέση να προσεγγίσεις και να εκδηλωθείς. Ο αυθορμητισμός στη συμπεριφορά σου και η ελκυστικότητα που θα έχει το στυλ σου, θα είναι τα δύο στοιχεία που θα σε βοηθήσουν να ανανεώσεις τις συνθήκες. Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα σε ωθήσει σε αποκαλυπτικές ενέργειες και κουβέντες.

Σε σχέση. Απελευθερωμένες θα είναι ο διαθέσεις σου, θα σε βοηθήσουν να εναντιωθείς στη στασιμότητα ή στη ρουτίνα, τώρα θα αναζητήσεις ανανέωση, ποικιλία και ζωτικότητα. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, οι σκέψεις και οι εικασίες σου δεν θα πρέπει να δώσουν τροφή στις προσωπικές σου αυταπάτες. Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα σε βοηθήσει να αποφορτιστείς και να σκεφτείς με καθαρή κρίση.

Διαβάστε Επίσης  Ο έρως χρόνια δεν κοιτά; Τι λένε τα ζώδια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *