Αυτές είναι οι πιο hot αποχρώσεις στα μαλλιά για το 2018!

Αν θέλεις να κάνεις μια αλλαγή στο χρώμα το μαλλιών σου και θέλεις να

σε βρει ανανεωμένη η νέα χρονιά, σου έχουμε κάποιες ιδέες για τις αποχρώσεις που θα κυριαρχήσουν το 2018.

Η αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών μας φτιάχνει την διάθεση και αν ο τόνος που επιλέξουμε ταιριάζει στο χρώμα της επιδερμίδας μας, μας κάνει πιο νέες και εντυπωσιακές.
Παρακάτω σου έχουμε τις πιο hot προτάσεις χρωμάτων για το 2018. Κάποιες είναι λίγο πιο extreme ενώ κάποιες άλλες αποχρώσεις πιο κλασικές. 
 Βιολετί
Φυσικά και πρόκειται για ένα ιδιαίτερο χρώμα όμως ταιριάζει πολύ σε ανοιχτόχρωμες αλλά και σκουρόχρωμες επιδερμίδες. Είναι μια απαιτητική απόχρωση όμως εντυπωσιακή. Τόλμησέ την αν θέλεις κάτι πιο ιδιαίτερο και ταυτόχρονα fun στα μαλλιά σου.
Αποχρώσεις του ροζ
Οι διάφορες διαβαθμίσεις του ροζ ταιριάζουν πολύ σε ανοιχτόχρωμες και πιο λευκές επιδερμίδες. Το ροζ είναι παιχνιδιάρικο, αθώο, γλυκό, νεανικό και διασκεδαστικό. Γιατί όχι;
Καστανό της καραμέλας
Μια ανοιχτή καστανή απόχρωση που κολακεύει πολλούς τόνους δέρματος και είναι πιο κοντά σε γήινες αποχρώσεις. Το γλυκό καστανό της καραμέλας είναι μια πιο safe επιλογή που φωτίζει το βλέμμα, γλυκαίνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου και φυσικά σαγηνεύει.
White blonde
Μια εκλεπτυσμένη απόχρωση του ξανθού που απομακρύνεται από το κλασικό κίτρινο που βγάζουν πολλές αποχρώσεις. Το white blonde είναι κομψό, φινετσάτο και δυναμικό και ταιριάζει απόλυτα με ανοιχτές επιδερμίδες.

 Red brown
Αυτός ο κόκκινο-καστανός συνδυασμός είναι ιδανικός για τις καστανές που θέλουν μια μικρή αλλά εντυπωσιακή αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών τους. Είναι ιδανικό χρώμα για τον χειμώνα και ταιριάζει εύκολα σε διάφορους τόνους επιδερμίδας.

Ξανθό μπρονζέ
Μια απόχρωση του ξανθού σικ και με ένταση, που χαρίζει γοητεία στις ανοικτές επιδερμίδες. Η χρυσαφένια αυτή απόχρωση του ξανθού κολακεύει πολλές γυναίκες και χαρίζει sexy και εντυπωσιακό look.
Διαβάστε Επίσης  Σάλτσα για πίτσα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *