Ποια ζώδια έχουν «καβούρια» στην τσέπη τους

Υπάρχουν άνθρωποι που υπολογίζουν τα πάντα και υπάρχουν και άλλοι που δεν υπολογίζουν τα
λεφτά τους. Ποια σχέση έχουν τα ζώδια με τα χρήματα;

Ο Κριός αν θέλει να αγοράσει κάτι, θα το αγοράσει, και ας ξέρει ότι του είναι άχρηστο τελείως. Είναι ικανός μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα να ξοδέψει πολλά χρήματα.

Ο Ταύρος δεν είναι τσιγκούνης. Απλά θέλει να έχει τον πλήρη έλεγχο για τα χρήματα που ξοδεύει. Θα πάει στα μπουζούκια αλλά για τον επόμενο μήνα θα κάτσει στο σπίτι.

Ο Δίδυμος έχει πολύ καλή σχέση με το χρήμα. Κερνάει τους φίλους του, αγοράζει ό,τι χρειάζεται αλλά από χρήματα δεν ξεμένει ποτέ. Κάνει έτσι τους υπολογισμούς του, ώστε να κάνει ότι θέλει.

Ο Καρκίνος είναι μια κατηγορία μόνος του. Μπορεί να έχει όλα τα καλά του κόσμου, να προσφέρει στους φίλους του τα πάντα, να έχει πληρωμένες όλες τις υποχρεώσεις του και να βάζει κάτι και στην άκρη.

Διαβάστε Επίσης  Μάιος: Οι μηνιαίες προβλέψεις με βάση το δεκαήμερο της γέννησής σας

Ο Λέων προτιμάει να μείνει στο σπίτι παρά να χαλάσει λεφτά. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι τσιγκούνης αλλά για τους φίλους του θα δώσει τα πάντα για να τους ευχαριστήσει. Αλλά ποτέ δε θα πειράξει τα χρήματα που έχει για ώρα ανάγκης.

Ο Παρθένος θεωρεί ότι είναι προνοητικός και για αυτό μαζεύει λεφτά αλλά στην πραγματικότητα είναι τσιγκούνης. Μην του το πείτε, όμως, γιατί θα πληγωθεί.

 

Ο Ζυγός είναι σπάταλος. Είναι ικανός να σπαταλήσει το μισθό του, απλά για να βγει με τους φίλους του. Όσο για τις πιστωτικές είναι όλες στο όριο τους.

Ο Σκορπιός δεν είναι σπάταλος. Αγοράζει αυτά που χρειάζεται χωρίς να το σκεφτεί. Η σχέση του με τα χρήματα είναι πολύ καλή. Η μόνη περίπτωση που μπορεί να ξεφύγει θα είναι για να «ρίξει» το επόμενο ερωτικό θύμα.

Διαβάστε Επίσης  Τι σημαίνει Χριστούγεννα για το κάθε ζώδιο

Ο Τοξότης θα μαζέψει λεφτά για μια ώρα… ανάγκης! Απλά η ώρα ανάγκης είναι εκείνο το ταξίδι στην Κένυα που ήθελε να κάνει.

Ο Αιγόκερως, λογικά, έχει κάποια σχέση με τον Σκρουτζ. Δουλεύει ακατάπαυστα για να έχει πολλά λεφτά στο πορτοφόλι του, τα οποία αρνείται να ξοδέψει γιατί κουράστηκε να τα αποκτήσει.

Ο Υδροχόος το έχει τάμα να γυρίζει σπίτι χωρίς λεφτά. Θεωρεί ότι υπάρχει περίπτωση να τα χάσει άρα πρέπει να τα ξοδέψει. Είναι από τα πιο σπάταλα ζώδια.

Για τον Ιχθύ είναι πολύ απλά τα πράγματα. Αφήνει τα πάντα απλήρωτα, άλλωστε τι πειράζει; Αλλά ένα διήμερο ταξίδι θα το κάνει. Που θα βρει τα λεφτά; Θα τα βρει από γνωστούς, φίλους και συγγενείς.

Πηγή: ladiesmagazine

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *