Αυτές είναι οι εβδομαδιαίες αισθηματικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Από 18 έως 24/12/2017


ΚΡΙΟΣ


Ελεύθεροι. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη και η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα σε ωθήσουν στο να αναζητήσεις το διαφορετικό και το καινούργιο, αυτό που θα μπορεί να ανανεώσει την ψυχολογία σου και τις διαθέσεις σου. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Υδροχόο και ο Ερμής στον Τοξότη σε ορθόδρομη πορεία, θα σε βοηθήσουν να διαγράψεις τα παλιά και τα δυσάρεστα, θα κυνηγήσεις τα καινούργια. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με νέα γνωριμία, στο χέρι σου θα είναι η περεταίρω εξέλιξη.

Σε σχέση. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Αιγόκερω αντιδραστική θα είναι η στάση σου, πείσματα και εξουσιαστικές διαθέσεις θα κάνουν την εμφάνιση τους. Επιθυμία σου θα είναι να κυριαρχήσεις και να επιβληθείς στο ταίρι σου, δε θα λείψουν κόντρες και ανταγωνισμοί. Στο κλείσιμο της εβδομάδας η εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθύς θα δημιουργήσει μια μεγάλη μεταστροφή στη σκέψη και στη δράση σου, αλλάζεις αποφάσεις, ηρεμεί η ψυχολογία σου. 

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθεροι. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη θα σου φέρει καινούργια ανοίγματα ίσως και νέες γνωριμίες, ωστόσο οι ανασφάλειες σου ενδεχομένως να μην σου επιτρέψουν να κινηθείς με αυθορμητισμό και αυτοπεποίθηση. Θα είναι μια καλή χρονική στιγμή να βάλεις τέλος στη στασιμότητα και στην αναμονή, σου δίνω τη συμβουλή να κινηθείς τολμηρά, άσε στην άκρη φοβίες και αναστολές. Με ένα συγκεκριμένο άτομο που θα έρθεις σε επαφή το κλίμα θα είναι οικείο και θερμό, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για έναρξη σχέσης.

Σε σχέση. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Αιγόκερω αντιδραστική και κάπως κλειστή θα είναι η στάση σου, δεν θα βοηθήσεις το ταίρι σου να καταλάβει τη συναισθηματική σου κατάσταση. Προσοχή στην παρορμητικότητα σου, καλό θα είναι να μην προκαλέσεις αναποδογυρίσματα και συγκρούσεις. Ο ερχομός της Σελήνης στον Υδροχόο και μετέπειτα στους Ιχθύς θα σε ωθήσει στο να εναντιωθείς σε καταστάσεις ρουτίνας, ωστόσο οι πράξεις σου θα πρέπει να είναι ήρεμες, μίλα ξεκάθαρα στο ταίρι σου για τις επιθυμίες σου. 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, θα σου δώσει την ευκαιρία να κανείς μια καινούργια αρχή, όλα θα εξαρτηθούν από τις διαθέσεις σου. Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό σου φέρνει ευχάριστα γεγονότα, έρχονται ενδεχόμενα που θα σε βγάλουν από την μοναχικότητα ή την αδράνεια. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Υδροχόο ανανεώνεται η διάθεση σου, αποκτάς όρεξη για νέες περιπέτειες, κατά πασά πιθανότητα δεν θα απορρίψεις τις προτάσεις που θα λάβεις. Στο χέρι σου θα είναι αν η εβδομάδα σου κλείσει με προσωπικό ραντεβού.

Σε σχέση. Διαφοροποιήσεις θα προκύψουν και μάλιστα από τις πρώτες μέρες του εξαημέρου. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη θα αλλάξει τον τρόπο αντιμετώπισης σου. Σε περίπτωση που αισθάνεσαι πως τρως τον χρόνο σου σε μια σχέση ανούσια ή αποτυχημένη, ο ορθόδρομος Ερμής στον Τοξότη θα σε ωθήσει να αλλάξεις το κατεστημένο σου, ωστόσο προσοχή στις υπερβολές και στις βιαστικές αποφάσεις. Η εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθείς απελευθερωμένη θα κάνει τη συμπεριφορά σου. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Ελεύθεροι. Η αλλαγή θα χρειαστεί δυναμισμό και αυτοπεποίθηση, η Νέα Σελήνη στον Τοξότη θα σου φέρει ευκαιρίες, ωστόσο αν η στάση σου είναι παθητική τότε η εξέλιξη θα καθυστερήσει. Εσύ που νιώθεις απογοήτευση θα πρέπει να δώσεις τέλος στην αδράνεια και στις αρνητικές σκέψεις, όσο κλείνεσαι στον εαυτό σου τόσο θα παραμένεις στην ίδια κατάσταση. Πέρνα σε αποφασιστικές ενέργειες και προστάσεις, η απαντήσεις που θα πάρεις θα είναι θετικές, βγες από τον ηττοπαθή τρόπο σκέψης.

Σε σχέση. Ναι μεν θα θελήσεις να κρατήσεις προσκολλημένο το ταίρι σου, όμως για να γίνει αυτό θα πρέπει να καλύψεις τις προϋποθέσεις. Όσο δεν υπάρχει ανανέωση και δημιουργείται ρουτίνα τόσο θα προκύπτουν αρνητικές αντιδράσεις ίσως και αδιάφορη στάση. Καλό θα είναι να αποφύγεις τις πιέσεις, οι πράξεις σου θα πρέπει να στοχεύουν στην αναζωογόνηση. Ο ερχομός της Σελήνης στους Ιχθείς θα σε βοηθήσει να δώσεις νέο αέρα στις σκέψεις σου, σου δίνω τη συμβουλή οι προτάσεις σου να είναι απελευθερωμένες και κάπως διαφορετικές από τις κλασικά κοινότυπες. 

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι. Με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη και την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό δεν αποκλείεται να βρεθείς μπροστά σε ένα καινούργιο πρόσωπο, προμηνύεται νέα γνωριμία. Ένα συγκεκριμένο άτομο θα τραβήξει την προσοχή σου, θα νιώσεις την ανάγκη να φλερτάρεις και να κινηθείς άμεσα. Δεν θα έχεις σκοπό να κανείς πίσω, θα γίνει βήμα προσέγγισης, με τον Ερμή στον Τοξότη σε ορθόδρομη πορεία θα ακουστούν λόγια κολακευτικά και θερμά. Δέξου το ραντεβού που θα σου προταθεί, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για να ξεκινήσεις μια νέα αρχή.

Σε σχέση. Με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη προσπάθησε να αποφύγεις τον επιπόλαιο ή επιφανειακό τρόπο σκέψης, μην αδιαφορήσεις στα λόγια και στα παράπονα που θα σου κάνει το ταίρι σου. Αποκαλυπτικές συζητήσεις θα γίνουν μεταξύ σας, ο Ερμής στον Τοξότη επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία, οι κουβέντες που θα ακούσεις θα είναι ειλικρινείς και θα στοχεύουν στην βελτίωση των επαφών σας. Σε περίπτωση που είχατε τσακωθεί τις προηγούμενες μέρες, ξεκάθαρα λόγια θα φέρουν άμεση συμφιλίωση. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Ελεύθεροι. Μέσα στην εβδομάδα με τη Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό δεν αποκλείεται να το λάβεις το αιφνιδιαστικό τηλεφώνημα. Πρόσωπο που σκέπτεσαι θα κάνει το βήμα να σε πλησιάσει , θα την ακούσεις την πρόταση για συνάντηση. Με την εμφάνιση του Κρόνου στον Αιγόκερω ίσως να περάσεις απ ένα μικρό συναισθηματικό δίλλημα, ωστόσο ο ορθολογισμός σου θα σε βοηθήσει πάρεις τη σωστή απόφαση. Φεύγουν οι άτοπες ανασφάλειες, θα καταφέρεις να κινηθείς άμεσα και συνειδητά.

Σε σχέση. Με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη βγαίνεις από τον αρνητισμό και τις απαισιόδοξες σκέψεις, θα νιώσεις την ανάγκη για συναισθηματική απελευθέρωση, επιθυμία σου θα είναι να βγάλεις τη σχέση σου από την στασιμότητα ή από το προκαθορισμένο μέλλον. Ο Ερμής στον Τοξότη επιστέφει σε ορθόδρομη πορεία, άμεσες προτάσεις θα κάνεις στο ταίρι σου, δε θα βρεις απόρριψη. Με την εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθείς ηρεμεί η ψυχολογία σου, θα βρεις τις προσωπικές σου ισορροπίες. 

ΖΥΓΟΣ


Ελεύθεροι. Με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη και την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό, η άμεση και τολμηρή σου στάση θα φέρει ευχάριστο αποτέλεσμα. Αν κάνεις βήμα προσέγγισης η ανταπόκριση θα είναι άμεση. Εσύ που είσαι αρκετό καιρό στην αδράνεια ή στην αναζήτηση ετοιμάσου ένας καινούργιος έρωτας θα κάνει την εμφάνιση του, θα σε πλησιάσει ένα ιδιαιτέρως ελκυστικό άτομο, θα εκδηλώσει το ενδιαφέρον του με θερμό τρόπο, στο χέρι σου θα είναι αν θα δώσεις άνοιγμα σχέσης. Μέσα στην εβδομάδα προμηνύεται νέο ξεκίνημα.

Σε σχέση. Με τον ερχομό της Σελήνης και του Κρόνου στον Αιγόκερω, επαναξιολογείς τη σχέση σου και τις βλέψεις που έχεις για την μελλοντική της πορεία, δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα να αλλάξεις γνώμη και επιθυμίες. Με τον ορθόδρομο Ερμή στον Τοξότη και τη Σελήνη να εισέρχεται στους Ιχθείς χαλαρή αισθησιακή, και συγκαταβατική θα είναι η στάση σου, την ανάλογη συμπεριφορά θα έχεις και από το πρόσωπο που αγαπάς. Το εξαήμερο σου θα είναι καθοριστικό, οι αποφάσεις που θα πάρεις θα καθορίσουν το μέλλον σου. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθεροι. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη θα σου ανοίξει νέα προοπτική, θα υπάρξει ευκαιρία καινούργιας γνωριμίας. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό, δυναμική και απελευθερωμένη θα είναι η στάση σου, αυτή τη φορά δε θα υπάρξουν αναστολές ή αρνητικές σκέψεις. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σε πλησιάσει, σε συμβουλεύω να το δεις με θερμό μάτι, θα έχει τη διάθεση να προχωρήσετε σε σχέση. ο Ερμής στον Τοξότη επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία θα σε βοηθήσει να ενθουσιαστείς και να κινηθείς αυθόρμητα.

Σε σχέση. Με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη διαφοροποιούνται οι επιθυμίες σου, θα αναζητήσεις ηρεμία, αρμονία και ευχάριστες ανέμελες στιγμές. Με τον Ερμή στον Τοξότη να επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία επικοινωνιακή και επεξηγηματική θα είναι η στάση σου, θα δώσεις στο ταίρι σου να καταλάβει τι θέλεις, τι είναι αυτό που σε ενοχλεί και τι σε ευχαριστεί. Ο ερχομός της Σελήνης στους Ιχθείς θα ενισχύσει τη διαίσθηση σου, η στάση σου θα είναι χαλαρή, πολύ καλά θα κανείς και θα εστιάσεις στα αισθήματα και στην έλξη. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι. Με τη Νέα Σελήνη να σχηματίζεται στο ζώδιο σου θα ρισκάρεις να προσεγγίσεις το πρόσωπο που ήδη υπάρχει στο στόχαστρο σου και θα τα καταφέρεις μια χαρά. Αν στοχεύεις στην επανασύνδεση το αποτέλεσμα θα είναι θετικό, θα λάβεις θερμές απαντήσεις. Εσύ που αναζητάς νέα γνωριμία, η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα ενδυναμώσει τη δράση σου, με το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις, στο κλείσιμο της εβδομάδας θα βρεθείτε σε θερμό τετ α τετ.

Σε σχέση. Με τη Σελήνη να εμφανίζεται στον Αιγόκερω, ετοιμάσου καταφθάνουν σοβαρές υποσχέσεις. Με τον Ερμή στο ζώδιο σου να επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία θα μάθεις πράγματα που δεν τα γνώριζες ως τώρα, λύνονται οι συναισθηματικοί κόμποι, απαλλάσσεσαι από αυταπάτες. Η αισιοδοξία σου και η ψυχική εσωτερική σου δύναμη θα σε βοηθήσουν να ηρεμήσεις, θα φιλοσοφήσεις τις καταστάσεις, θα χαλαρώσεις και θα καταφέρεις να ανανεώσεις τη σχέση σου. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι. Επανασύνδεση θα σου φέρει η Νέα Σελήνη στον Τοξότη. Εσύ που θέλεις να τα ξαναβρείς με το ταίρι σου, με τον Κρόνο να εμφανίζεται στο ζώδιο σου και τον Ερμή στον Τοξότη να επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία η στάση σου θα είναι συγκαταβατική, επιθυμία σου θα είναι να ισορροπήσει η έκρυθμη κατάσταση, στο χέρι σου θα είναι η επανένωση. Στην συνάντηση που θα προκύψει θα υπάρξει συναισθηματικό άνοιγμα, θα ακουστούν εξομολογήσεις, η εμφάνιση της Σελήνης στον Υδροχόο θα σε βοηθήσει να εκδηλωθείς.

Σε σχέση. Με τον Κρόνο και τον Ήλιο να εισέρχονται στο ζώδιο σου θα θελήσεις σταθερή και δημιουργική εξέλιξη. Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό, θα δημιουργήσει ευνοϊκές συνθήκες για αποκαλυπτικές κουβέντες. Τολμηρή πρόταση θα ακούσεις από το ταίρι σου, η στάση σου θα είναι δυναμική και αισιόδοξη, πολύ καλά θα κάνεις και θα δώσεις θετική απάντηση. Ο ορθόδρομος Ερμής στον Τοξότη και η εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθείς θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις, αφήνεις στην άκρη προβληματισμούς και αγχωτικές σκέψεις. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Ελεύθεροι. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη και ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιο σου θα ανανεώσουν τις διαθέσεις σου, με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό αυθόρμητη, παρορμητική και ελκυστική θα είναι η στάση σου, ετοιμάσου για νέες περιπέτειες. Με τον ορθόδρομο Ερμή στον Τοξότη το πρόσωπο που θα συνομιλήσετε θα σου δείξει από την αρχή το ενδιαφέρον του και τις προθέσεις του. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να ξεκινήσεις νέα σχέση, οι εξελίξεις θα είναι ευχάριστες, κινήσου με συνετή αισιοδοξία.

Σε σχέση. Με την είσοδο της Σελήνης στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα εσύ και το ταίρι σου να ανοίξετε σοβαρή συζήτηση σχετικά με την πορεία του δεσμού σας. Με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιο σου θα ειπωθούν από πλευρά σου τολμηρές κουβέντες, θα είσαι σε θέση να διεκδικήσεις τις επιθυμίες σου. Στο κλείσιμο της εβδομάδας η Σελήνη στους Ιχθείς σας φέρνει ηρεμία και αρμονία, ανανεώνονται τα αισθήματα σας, βάζετε μπρος τα κοινά σας σχέδια.

ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι. Με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη και τον ορθόδρομο Ερμή είναι πολύ πιθανόν να εμφανιστεί πρόσωπο που προσφάτως είχαν παγώσει οι επαφές σας, έρχεται άνοιγμα επανένωσης και αρχή δεύτερης ευκαιρίας. Ειλικρινά και εξομολογητικά λόγια θα ακουστούν μεταξύ σας, θα παραδεχτείτε λάθη, θα αναγνωρίσετε και θα εκτιμήσετε τα θετικά και τα ευχάριστα που ζήσατε μαζί. Με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιο σου θα αναζητήσεις συναισθηματική ασφάλεια και αμοιβαία αισθήματα, η διαίσθηση σου θα σε οδηγήσει στη σωστή απόφαση.

Σε σχέση. Με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη προσοχή στον υπερβολικό ενθουσιασμό και στις σπασμωδικές ή βιαστικές κινήσεις. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Υδροχόο θετικές απαντήσεις θα δώσεις σε προτάσεις που στόχο θα έχουν να ανανεωθεί η σχέση σου, να αποκτήσει νέα πνοή ικανή να τονώσει τα αισθήματα και την έλξη. Με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιο σου θα βρεις αγάπη και υποστήριξη από το ταίρι σου, έρχεται ισορροπία, τακτοποιούνται τυχόν εντάσεις ή διαφωνίες.


Πηγή: Myastro.gr

Διαβάστε Επίσης  Η άνοιξη έρχεται όλο και πιο πρόωρα στον πλανήτη μας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *