Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 18 Δεκεμβρίου – Προβλέψεις για τα ζώδια

Στις 18/12/2017, σχηματίζεται η τελευταία Νέα Σελήνη της χρονιάς στο
ζώδιο του Τοξότη, ένα φεγγάρι που ανοίγει έναν κύκλο, ο οποίος αφορά σε θέματα ταξιδιών, εκπαίδευσης, εξωτερικού, παιδείας, θρησκείας και γενικότερων πεποιθήσεων. 

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη επηρεάζει το κομμάτι του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με τα ταξίδια και την κοσμοθεωρία σου. Το διάστημα των εορτών ενδέχεται να πραγματοποιήσεις ένα μακρινό ταξίδι ακόμη και στο εξωτερικό, να δρομολογήσεις θέματα σπουδών και γενικότερα, να αποφασίσεις ότι έχει έρθει η ώρα να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή σου, αλλάζοντας ιδέες και πεποιθήσεις. Νέα επαγγελματικά εγχειρήματα, ακόμη και μια καριέρα σε άλλη χώρα είναι πιθανό να ξεκινήσουν τώρα, ενώ παράλληλα, φαίνεται πως λαμβάνεις μια ώθηση να δεις κάποιες καταστάσεις από άλλη οπτική και να διαμορφώσεις μια νέα κοσμοθεωρία.

ΤΑΥΡΟΣ
Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη φέρνει νέα δεδομένα σε οικονομικές σου υποθέσεις και σε θέματα συμβίωσης. Οφειλές, δάνεια ή κάποια κληρονομιά έρχονται σε πρώτο πλάνο το διάστημα αυτό και ίσως υπάρξει κάποια αλλαγή σε οικονομικές συμφωνίες ή στο εισόδημα του/της συντρόφου σου. Παράλληλα, φαίνεται πως κλείνει ένας κύκλος στις ερωτικές σου υποθέσεις και ανοίγει ένας καινούριος σε διαφορετικές και πιο στέρεες βάσεις. Από την άλλη, το καινούριο φεγγάρι σε ωθεί να κοιτάξεις μέσα σου, να ανανεώσεις την ψυχολογία σου και να απαγκιστρωθείς από μοτίβα συμπεριφοράς και πεποιθήσεις που σε κρατάνε πίσω. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη επηρεάζει τις σχέσεις σου. Το διάστημα αυτό, φαίνεται πως θα οδηγηθείς σε μια νέα αρχή στον δεσμό σου και δεν αποκλείεται να προχωρήσεις στο επόμενο στάδιο με το ταίρι σου μέσα από μια επισημοποίηση, ενώ αν έχεις κάνει μια νέα γνωριμία, είναι παραπάνω από πιθανό ότι θα οδηγηθεί σε μόνιμη σχέση και μάλιστα με διάρκεια. Γενικά πάντως, φαίνεται πως κλείνει μια σημαντική περίοδος για τα αισθηματικά σου αυτή την εποχή και μπαίνει ένα τέλος σε δυσκολίες και δοκιμασίες. Παράλληλα, θα σε απασχολήσουν θέματα συνεργασιών και ενδεχομένως να ξεκινάς μια καινούρια, η οποία θα αποδειχθεί πολύ σημαντική για την εξέλιξη της καριέρας σου. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη επηρεάζει το κομμάτι του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με την εργασιακή σου καθημερινότητα και το σώμα σου. Αυτό το διάστημα, είναι πιθανό να υπάρξουν κάποιες αλλαγές στη δουλειά σου ή να ξεκινάει ένας νέος εργασιακός κύκλος, που αφορά ανακατατάξεις στις αρμοδιότητές σου, στην έδρα που εργάζεται, σε ένα επαγγελματικό εγχείρημα ή σε νέες συναδελφικές σχέσεις. Παράλληλα, ενδέχεται να σε απασχολεί μια δουλειά στο εξωτερικό και να αποφασίζεις ακόμη και να μετοικίσεις. Επίσης, αν σε απασχολούσε κάποιο θέμα υγείας, θα το δεις να επιλύεται ή τουλάχιστον να εμφανίζονται κάποια καινούρια, ελπιδοφόρα δεδομένα. 

ΛΕΩΝ
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη σε ωθεί να εκφράσεις την δημιουργική πλευρά σου. Αυτές τις γιορτινές μέρες, θα νιώσεις μια έντονη ανάγκη να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις και να εντάξεις το πάθος στη ζωή σου. Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό να έρθει στο δρόμο σου ένας καινούριος έρωτας, ο οποίος θα συνδυάζει το παιχνιδιάρικο στοιχείο αλλά και μια πιο σοβαρή προσέγγιση. Παράλληλα, φαίνεται πως προωθείς τα επαγγελματικά σου σχέδια και ίσως να ασχοληθείς με ένα καινούριο εγχείρημα. Από την άλλη, τα παιδιά και η απόκτηση απογόνων θα σε απασχολήσουν έντονα το διάστημα αυτό και ίσως λάβεις κάποιες σοβαρές αποφάσεις… 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη επηρεάζει τις οικογενειακές σου σχέσεις και θέματα που αφορούν το σπίτι σου. Αυτό το διάστημα, θα υπάρξουν εξελίξεις στη σχέση σου με κάποιον από τους δύο γονείς σου, ενώ δεν αποκλείεται να προχωράς και στην αγοραπωλησία ενός ακινήτου. Παράλληλα, ίσως θελήσεις να κάνεις κάποιες αλλαγές στον χώρο που μένεις, ακόμη και να προχωρήσεις σε μια μετακόμιση, αν κάτι τέτοιο είναι στα σχέδιά σου. Γενικά πάντως, θα νιώσεις μια έντονη ανάγκη να απεμπλακείς από καταστάσεις του παρελθόντος και να κάνεις ένα καινούριο πιο σταθερό ξεκίνημα στη ζωή σου. 

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη επηρεάζει την επικοινωνία και τις μετακινήσεις σου. Το διάστημα αυτό, θα θελήσεις να εκφραστείς πιο ανοιχτά στους γύρω σου για κάποια θέματα που σε απασχολούν, ενώ παράλληλα θα νιώσεις την ανάγκη να εξελίξεις τις γνώσεις σου. Επίσης, κάτι φαίνεται να αλλάζει στις μετακινήσεις, στις επαφές και στις καθημερινές σου συνήθειες, ενώ είναι πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις που αφορούν αδέρφια ή κοντινούς συγγενείς σου. Ακόμη, δεν αποκλείεται να συναντήσεις παλιούς γνωστούς ή να έχεις επικοινωνία με πρόσωπα που είχαν δημιουργηθεί παρεξηγήσεις ανάμεσά σας, ώστε να τις επιλύσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη φέρνει εξελίξεις σε οικονομικά ζητήματα. Το διάστημα αυτό, είναι πιθανό να δεις μια αύξηση στα εισοδήματά σου, ενώ γενικά φαίνεται πως σταθεροποιούνται τα οικονομικά σου και έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις κάποια πολυπόθητη αγορά. Επίσης, φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν επενδύσεις και ό,τι αφορά στην κινητή σου περιουσία. Από την άλλη, είναι η κατάλληλη περίοδος για να αξιοποιήσεις τα ταλέντα σου και να τονώσεις το αίσθημα της ασφάλειας που χρειάζεσαι, μέσα από αποφάσεις που ανεβάζουν την αυτοεκτίμησή σου. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σε ωθεί σε ένα νέο ξεκίνημα. Φαίνεται πως τις μέρες αυτές, θα νιώσεις πως κλείνει ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή σου και πως ανοίγεται μπροστά σου μια νέα πραγματικότητα. Όσον αφορά τις σχέσεις σου, είναι πιθανό να κλείσεις κάποιες ερωτικές υποθέσεις που εμποδίζουν την εξέλιξη σου, αφού η ανάγκη σου να χτίσεις ένα πιο σταθερό αύριο θα είναι επιτακτική, ενώ από την άλλη, όσοι διατηρούν μια υγιή και σταθερή σχέση, είναι πολύ πιθανό να την επισημοποιήσουν. Στον επαγγελματικό τομέα, ίσως να προχωράς σε ένα καινούριο άνοιγμα τις μέρες αυτές, το οποίο εμπεριέχει όραμα και προοπτική διάρκειας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη επηρεάζει το κομμάτι του ωροσκοπίου σου που αφορά την διαίσθηση και την ανάγκη σου για χαλάρωση και αποστασιοποίηση. Το διάστημα αυτό, θα θελήσεις να αφιερώσεις χρόνο σε ενδοσκόπηση και περισυλλογή, να ξεκουράσεις σώμα και ψυχή και να αποστασιοποιηθείς για λίγο από τις εξελίξεις, ώστε να καλλιεργήσεις το πνεύμα σου και να αφουγκραστείς την εσωτερική σου φωνή. Δεν είναι κατάλληλη περίοδος για σημαντικές αποφάσεις, αλλά για να έρθεις πιο κοντά στις ανάγκες σου και να οργανώσεις τις αλλαγές που επιθυμείς να κάνεις λίγο παρακάτω…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη σε παρακινεί να διευρύνεις τον κύκλο σου και να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Η περίοδος αυτή, είναι ιδανική για να κάνεις καινούρια σχέδια, να γνωρίσεις κόσμο, να ενταχθείς σε ομάδες ομοϊδεατών, να ξεκινήσεις ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα και να εφεύρεις ένα νέο όραμα για την επαγγελματική σου ζωή και όχι μόνο. Είναι, επίσης, πιθανό να κάνεις νέους φίλους τις ημέρες αυτές, να μπεις σε μια παρέα ατόμων που ταιριάζεις στις ιδέες και τις απόψεις ή να συναντήσεις παλιούς γνώριμους, με τους οποίους έχεις ακόμα να μοιραστείς πολλά…

ΙΧΘΥΣ


Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη φέρνει εξελίξεις σε θέματα καριέρας. Οι φιλοδοξίες σου και η επαγγελματική σου πορεία θα σε απασχολήσουν έντονα τις μέρες αυτές και είναι πιθανό να υπάρξουν νέα δεδομένα που τα αφορούν. Οι σχέσεις σου με ανώτερους, ένα καινούριο εγχείρημα ή ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που παρακολουθείς έρχονται σε πρώτο πλάνο, ενώ γενικά φαίνεται πως θα θελήσεις να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και να επεκτείνεις τις γνώσεις σου το διάστημα αυτό, ώστε να αποκτήσεις περισσότερα εχέγγυα για την εξέλιξη της καριέρας σου. 

Διαβάστε Επίσης  Περιβαλλοντικό οικιακό τιμολόγιο ρεύματος: Ποιοι οι δικαιούχοι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *