14 Δεκεμβρίου – Παγκόσμια Ημέρα Αγάπης

Αν πληκτρολογήσεις τη λέξη «αγάπη» στο Google θα εμφανιστούν 13,100,000

αποτελέσματα. Από τη σημασία της έννοιας, τα χαρακτηριστικά της αλλά και την αγάπη του προσφάτως εκλιπόντα Leonard Cohen για την Ύδρα (κάποιος χρησιμοποίησε τα σωστά SEO ή πήγε καλά το άρθρο), η αγάπη είναι μία λέξη με πολλές διαφορετικές εκφάνσεις.

Πρόκειται για μία έννοια που έχει υμνηθεί και δοξαστεί όσο καμία, αλλά και που στο όνομά της έχουν διαπραχθεί και τα πιο αποτρόπαια εγκλήματα. Η αγάπη υπήρξε, χωρίς αμφιβολία, και θα συνεχίσει να υπάρχει η κινητήριος δύναμη για την ανθρωπότητα – τόσο σε συλλογικό όσο και σε ατομικό πλαίσιο. Ποια ήταν η τελευταία φορά άραγε που είπες «σ’ αγαπώ» σε κάποιον;
Η Παγκόσμια Ημέρα Αγάπης (14 Δεκεμβρίου) αποτελεί μία καλή ευκαιρία για να γιορτάσεις την άνευ όρων αγάπη και να συμβάλλεις στην επίτευξη της ειρήνης σε όλο τον κόσμο. Η Παγκόσμια Ημέρα Αγάπης είναι μία γιορτή αγάπης και συμπόνιας, αναγνωρισμένη σε διεθνές επίπεδο, που καλεί τον καθένα μας ξεχωριστά να πάρει μέρος με τον δικό του τρόπο.
Ξεκίνα την ημέρα σου μοιράζοντας την αγάπη σου και μάθε πώς μπορείς να συμμετέχεις κι εσύ στην Παγκόσμια Ημέρα Αγάπης, γιατί την αγάπη τη γιορτάζουμε κάθε μέρα του χρόνου.
https://www.tsemperlidou.gr
Διαβάστε Επίσης  Σαν σή­με­ρα 24 Μαρ­τί­ου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *