Μυστικά και tips για την σωστή περιποίηση προσώπου

Μυστικά και tips για την σωστή περιποίηση προσώπουΝομίζετε πως κάνετε τη σωστή περιποίηση στο πρόσωπο σας
αλλά πολλές από εσάς αγνοείτε κάποιους βασικούς κανόνες. Αν έχετε συνηθίσει να χρησιμοποιείτε ένα μαντηλάκι ντεμακιγιάζ και να ξαπλώνετε ή να βάζετε απλά μια ενυδατική κρέμα το πρωί πριν φύγετε από το σπίτι σας  δεν σημαίνει πως αυτό είναι το σωστό.
Ποιοι είναι λοιπόν αυτοί οι κανόνες που πρέπει να ακολουθήσετε;
Καθαρισμός: Απαλλάξτε την επιδερμίδα σας από τους ρύπους και το μακιγιάζ της ημέρας.
Απολέπιση: Η απολέπιση βοηθά στην ανανέωση των κυττάρων και ο βαθύς καθαρισμός χαρίζει λάμψη και απαλότητα. Οι μάσκες προσφέρουν στην επιδερμίδα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες, απαραίτητα για τη διατήρηση της υγείας και της ομορφιάς.
Κρέμα προσώπου: Η εφαρμογή κρέμας προσώπου κάθε πρωί και βράδυ καθώς και η εφαρμογή κρέμας ματιών αποτελούν τη βασική φροντίδα για την επιδερμίδα
Serum: Τα serum βρίσκονται στην αιχμή της σύγχρονης κοσμετολογίας καθώς μεγιστοποιούν τα αποτελέσματα της κρέμας προσώπου. Υπάρχουν διάφοροι τύποι ορών ανάλογα με τις ανάγκες του προσώπου σας.
Προστασία από τον ήλιο: Η αντηλιακή προστασία αποτελεί τη σημαντικότερη φροντίδα για τη θωράκιση της επιδερμίδας από την πρόωρη γήρανση. Επιλέξτε το αντηλιακό που σας ταιριάζει.

              










Πηγή: teta.gr
Διαβάστε Επίσης  Η σπηλιά του Νταβέλη: Μύθοι, θρύλοι και πραγματικότητα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *